Pavel87 Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 V 30. 5. 2023 v 20:28, Sergej Vasilijev napsal: SBGA029 chodí +- za kilo, 031 +20,30 nahoru, tady na foru. Všechny ty Hi-beat divery z 1968 nebo 6105 "historické předlohy" měli aplikované logo. Snad jen mimo grand tuna Prostě vaříš z vody. To je poslední co k tomu mám. Nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Za me jsou za ty penize hezky, mam ty zluty na litacku a nosim je moc rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Jojo, taky jim postupně všechno odpouštím a nosím je čím dál radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Ja jedine s cim u nich mam trosku problem je to, ze se mi casto nepodari zapnout tu sponu napoprve, myslel jsem si, ze se to ochodi a pujde to, ale zatim to porad hapruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Tak spona mi funguje ukázkově. První tlačítková bez pojistky, které věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Tak to po pár měsících můžu říct, že jsou to asi moje nejoblíbenější hodinky. V podstatě nemají žádnou chybu co by mě vadila. A jsou opravdu pohodlné. Potápky nosím už jenom k vodě. Tyhle hodinky se opravdu usadily na mém zápěstí a jen tak něco je na déle než dva dny nesundá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 mozes dat foto priamo na cifer kolmo zhora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Stačí takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Na předchozí straně je celá série fotek snad ze všech stran, i ciferník a asi na lepším světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 (upraveno) Ok, z fotiek vyzera, ze kyklop je nalepeny rovno. To, ze prd zvacsuje, je druha vec. Zlte su ale na leto chrumkave. Upraveno 30. června 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Zas tak prd nezvětšuje, to datum je jinak fakt miniaturní. Trochu ho to ale šišatí. Japonci umí pohodlná pouzdra. Hlavně proto jsou ty hodinky geniální. Soudek je dokonalý tvar pouzdra svým jednoduchým stylem, ve spojení s poddajným a pohodlným tahem opravdu geniální kus. Třeba Tissot PRX jsou krásné, ale pohodlnost se prý moc nepovedla a odstávají. To se tady vůbec nekoná, i když koncovky se nepohybují, což prodlužuje lug to lug. Pravda na menší zápěstí mohou být trochu velké, ale mě na mých cca 20cm sedly nejlíp jak mohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Dneska dorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 před 14 hodinami, Delapancha napsal: Dneska dorazily. Taky supr barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Tahle modra mě upoutala již na fotkách . A fotky odpovídají reálu. Teda když je má člověk fyzicky, tak je to ještě lepší. Teď je určitě budu intenzivně nosit a po nějaké době můžu přidat postřehy a dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Ještě jedno foto ve stínu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Miyota 8210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Naco robia velke puzdro, ked tam prdnu mini strojcek a to hnusne plastove one. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Jenom pro upřesnění, aby nedošlo k mýlce. Není to Tsuyosa. Společný mají jenom strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 to bude rovnake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Asi ano, vypadá to tak. Možná to plní funkci shock absorbéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se