Olda335 Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Mám prosbu-chci si koupit na ebay.co.uk hodinky, ale aukce končí za 46hodin a mě se nedaří zaregistrovat-hlásí mi to technické problémy serveru. Není tady někdo, kdo by mi s nákupem pomohl?
Jakubisko Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Zkus registraci pres jinou ebay. Treba na adrese www.ebay.com. Pote se s takovym uctem muzes prihlasit i na britskou...
Olda335 Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tak nevím. Asi jsem teď out-včera jsem se registroval v ebay.de a teď asi musím počkat až mi dojde nějaky confirmation number, který mi pošlou poštou.Takže tyhle hodinky mi asi utečou :-(
Olda335 Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Jasně. Byl bys ochoten mi s tím pomoc?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Jasně. Byl bys ochoten mi s tím pomoc? Proto se ptám. Já myslel, že už mi dávno pošleš přes zprávu odkaz, atd.
Olda335 Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Tak na ebay už jsem zaregistrován, ale nastala další závada-verifikace karty na paypal, která trvá 3-4 dny. aukce končí za 3 hodiny.nenašel by se někdo ochotný pomoci? je tam sice možnost platby převodem, ale moje int.bankovnictví zahraniční platbu nezvládá a vzhledem k zdrav.indispozici se do banky hned tak nepodívám.
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 U které banky máš účet? Pokud u mBanky a převod na můj účet by proběhl okamžitě, mohl bych to koupit.. O jakou částku se jedná?
babaq Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Byl jsem ve stejné situaci, napsal jsem prodejci, že čekám na ověření PayPalu, a že zaplatím ASAP... tedy napsal jsem to jako otázku, jestli mu nevadí, že když vyhraju, tak to bude ještě chvíli trvat, než zaplatím. Nevadilo
Olda335 Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Díky za tip. Už jsem se zeptal, tak uvidím, jak dopadnu.
dknespl Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Na paypal se jiz i u nas daji prevest penize prevodem na bankovni ucet paypalu, karta neni bezpodminecne nutna. Jinak se da okamzite po provedeni transakce zavolat na linku podpory karet (cislo je vetsinou napsane vzadu na karte), ti tam tu transakci vidi za par minut, a ten overovaci kod ti mohou nadiktovat. Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem dknespl
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Hodinky jsou tam znovu - počet kusů 4, čas trvání aukce 30 dní... takže se nákup jistě podaří.
Olda335 Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Hodinky jsou tam znovu - počet kusů 4, čas trvání aukce 30 dní... takže se nákup jistě podaří. Jo díval jsem se, měl jsi pravdu. Jdu do nich :-), teda až provedu verifikaci.
safi Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Mám prosbu-chci si koupit na ebay.co.uk hodinky, ale aukce končí za 46hodin a mě se nedaří zaregistrovat-hlásí mi to technické problémy serveru. Není tady někdo, kdo by mi s nákupem pomohl? Stačí říct ...napiš mi SZ...
dknespl Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Jo díval jsem se, měl jsi pravdu. Jdu do nich :-), teda až provedu verifikaci. Vzdyt jsem psal nahore, verifikaci muzes mit za pet minut. Staci zatelefonovat do tve banky na cislo co je na karte.
Olda335 Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Vzdyt jsem psal nahore, verifikaci muzes mit za pet minut. Staci zatelefonovat do tve banky na cislo co je na karte. Četl jsem to, ale teď není kam spěchat, do konce aukce je času dost, takže si počkám na výpis, telefonování mě moc nebaví, užiju si ho dost v práci a teď co jsem doma po operaci, jsem jaksi zlenivěl totálně. Jak budou doma, nafotím a pochlubím se.
Olda335 Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Na paypal se jiz i u nas daji prevest penize prevodem na bankovni ucet paypalu, karta neni bezpodminecne nutna. Jinak se da okamzite po provedeni transakce zavolat na linku podpory karet (cislo je vetsinou napsane vzadu na karte), ti tam tu transakci vidi za par minut, a ten overovaci kod ti mohou nadiktovat. Tak karetní centrum ČSOB takto nefunguje-berte to jako informaci. Transakci najdou, ale onen potřebný kód nikoliv-ten dle zaměstnankyně karetního centra uvidím až na svém výpisu.
Traveller Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Já to tam viděl okamžitě v internet bankingu - pravda nemám ČSOB, takže nevím, jak to tam funguje. u mBankto fungovalo okamžitě poté, co si PP stáhl oněch 50 Kč.
Olda335 Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Takže poslední zkušenost: 3.1.2009 (sobota) jsem si nechal odečít onen 1,5 USD, 5.1.2009 bylo zaúčtováno na účtě a dnes ráno jsem platil. Teď už jen budu čekat, jestli ty hodinky dorazí :-) Tímto děkuji všem, kteří mi jakkoliv byli nápomocni.Pokud se akce vydaří, jsem co se týče nákupů na ebay svéprávný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se