Lookyn Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Z toho všeho, co se tu mihlo, tak za mě vítězí modré Mido GMT na virtuálním druhém místě mám Longines Conquest GMT a bronz berou Oris Propilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Kluci díky všem za názory...je to fakt cím dále lehčí. Sám pěkně tápu....ale tak na výběr je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Hele kdybys vzal ty Nomosy z inzerce, kery porad nechapu ze tady stale sou, mas za stejny prachy co tady litaj o tridu lepsi hodinky:) Kubajz.mtb je tam myslim ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 @Micey ty už jsou imho na mě moc oblekovy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 3 hodinami, Lookyn napsal: Z toho všeho, co se tu mihlo, tak za mě vítězí modré Mido GMT na virtuálním druhém místě mám Longines Conquest GMT a bronz berou Oris Propilot Modré Mido GMT? Kde se vzaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) před 25 minutami, Gustaf napsal: @Micey ty už jsou imho na mě moc oblekovy.... 200m, sroubovaci korunka, velky.. na natu budou skvely. Oblekovky to nejsou:) Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 1 minutou, Micey napsal: 100m, sroubovaci korunka, velky.. na natu budou skvely. Ale tak asi jo....ale nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Di do nich, za tydle prachy si je od tebe vzdy nekdo, vcetne me, koupi.. stejnak nevis co chces a aspon budes malo tratit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 cena určitě super, ale jiskra nepreskocila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Modré Mido GMT? Kde se vzaly? Tady ve videu od Afričana Ty se mi fakt už dlouho líbí Btw. proč všichni tak prahnete pro true GMT? Já měl dosud jen jedny GMT. Byly to Tag Heuer s office GMT a asi mi to vyhovovalo víc, než když vidím, jak funguje true GMT V 17. 4. 2023 v 20:31, African napsal: Mě se značka MIDO líbí, a jelikož si zmínil GMT komplikaci kterou miluji, tak proč ne něco od nich...Oceanstar je třeba fajn. Každopádně ať se rozhodneš pro jakékoliv GMT, must be thrue GMT viz devátá minuta, aby skákala hodinka, jinak to nemá smysl, ale to asi víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 4 minutami, Lookyn napsal: Tady ve videu od Afričana Ty se mi fakt už dlouho líbí Btw. proč všichni tak prahnete pro true GMT? Já měl dosud jen jedny GMT. Byly to Tag Heuer s office GMT a asi mi to vyhovovalo víc, než když vidím, jak funguje true GMT Tak je to dané už názvem komplikace, takže pokud budeš sedět v kanceláři a chtít mít po ruce další časové zóny, tak je to ok, ale jakmile sedneš do letadla a začneš cestovat v různých časových pásmech, tak už jsou takové hodinky k ničemu a budeš potřebovat true GMT jinak na každém letišti a v každé nové zemi přijdeš o přesný čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 17 minutami, Lookyn napsal: Tady ve videu od Afričana Ty se mi fakt už dlouho líbí Btw. proč všichni tak prahnete pro true GMT? Já měl dosud jen jedny GMT. Byly to Tag Heuer s office GMT a asi mi to vyhovovalo víc, než když vidím, jak funguje true GMT Jo aha...a já marně přemýšlel, kam jsem vypálil modré gmtycka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Varianta k Oriskam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 pěkné, ..nebýt datového okna nad 6 , nebo 6 pod datem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 To jo, ale přijde mi to vyvážené v zhledem k logu nahoře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 (upraveno) Z hlediska symetrie je to dobré, jen by mi vadilo, jak apertura data "sedí 6-ce na ramenou". Stačilo by aby místo číslice byl nižší (obdélníkový nebo čtvercový) index, anebo (ale to nejde vzhledem k poměru velikosti cifru a strojku /resp. datového věnce/) kdyby bylo datové okno trochu výš - a jsou boží...ale to je jen můj, puntičkářský;-) názor! Upraveno 28. dubna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 50 minutami, Kamil.K napsal: Z hlediska symetrie je to dobré, jen by mi vadilo, jak apertura data "sedí 6-ce na ramenou". Stačilo by aby místo číslice byl nižší (obdélníkový nebo čtvercový) index, anebo (ale to nejde vzhledem k poměru velikosti cifru a strojku /resp. datového věnce/) kdyby bylo datové okno trochu výš - a jsou boží...ale to je jen můj, puntičkářský;-) názor! Tjn, to máš asi pravdu, že 6 si nese datum na zádech....ale do oka mně to netlouklo, takže asi cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Tak jsem to rozsekl.... Longines moc vysoký na 41mm, tutima asi jindy,u Mido na druhý pohled nepreskocila jiskra, Oris asi až moc nuda.... Takže Alpina.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 No pěkný. Taky bych to letos potřeboval rozseknout, nebo si dát limit 1 hodinky za rok. Což vzhledem k Nomosům v lednu už bych měl na letošek vybráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se