Přejít na obsah

Tak které byste brali...  

46 hlasů

1. 1. Tak jaké?

• Longines conquest GMT
    • Tutima Flieger

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Modré Mido GMT? Kde se vzaly? 

Tady ve videu od Afričana :) Ty se mi fakt už dlouho líbí :wub:

Btw. proč všichni tak prahnete pro true GMT? Já měl dosud jen jedny GMT. Byly to Tag Heuer s office GMT a asi mi to vyhovovalo víc, než když vidím, jak funguje true GMT :unsure:

V 17. 4. 2023 v 20:31, African napsal:

Mě se značka MIDO líbí, a jelikož si zmínil GMT komplikaci kterou miluji, tak proč ne něco od nich...Oceanstar je třeba fajn. Každopádně ať se rozhodneš pro jakékoliv GMT, must be thrue GMT viz devátá minuta, aby skákala hodinka, jinak to nemá smysl, ale to asi víš :cheers:

2_252bbfb9-7eaa-4d0e-8024-300e425246ad.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Lookyn napsal:

Btw. proč všichni tak prahnete pro true GMT? Já měl dosud jen jedny GMT. Byly to Tag Heuer s office GMT a asi mi to vyhovovalo víc, než když vidím, jak funguje true GMT :unsure:

Tak je to dané už názvem komplikace, takže pokud budeš sedět v kanceláři a chtít mít po ruce další časové zóny, tak je to ok, ale jakmile sedneš do letadla a začneš cestovat v  různých časových pásmech, tak už jsou takové hodinky k ničemu a budeš potřebovat true GMT jinak na každém letišti a v každé nové zemi přijdeš o přesný čas 😉

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Lookyn napsal:

Jo aha...a já marně přemýšlel, kam jsem vypálil modré gmtycka :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Z hlediska symetrie je to dobré, jen by mi vadilo, jak apertura data "sedí 6-ce na ramenou". Stačilo by aby místo číslice byl nižší (obdélníkový nebo čtvercový) index, anebo (ale to nejde vzhledem k poměru velikosti cifru a strojku /resp. datového věnce/) kdyby bylo datové okno trochu výš -  a jsou boží...ale to je jen můj, puntičkářský;-) názor!

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Kamil.K napsal:

Z hlediska symetrie je to dobré, jen by mi vadilo, jak apertura data "sedí 6-ce na ramenou". Stačilo by aby místo číslice byl nižší (obdélníkový nebo čtvercový) index, anebo (ale to nejde vzhledem k poměru velikosti cifru a strojku /resp. datového věnce/) kdyby bylo datové okno trochu výš -  a jsou boží...ale to je jen můj, puntičkářský;-) názor!

Tjn, to máš asi pravdu, že 6 si nese datum na zádech....ale do oka mně to netlouklo, takže asi cajk :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...