Xenomorfus Odesláno 24. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Jooo, solo vandry miluju. Mel si hezky, to je plus. Brdy sou super. Zrovna sem si na ne vzpomel na Vysocine. Bylo tam podobne misto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Jooo, solo vandry miluju. Mel si hezky, to je plus. Brdy sou super. Zrovna sem si na ne vzpomel na Vysocine. Bylo tam podobne misto.To je cesta nahoru na Komorsko? Nad Jincema?Edit: já blbec to pořádně nepřečetl žeje to na vysočině Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Na Vysocine je to cesta kousek od Karlstejna. V Brdech bych to musel pohledat, nicmene velmi podobna cesta konci krizovatkou tvaru T a je tam maly betonovy objekt. Kousek od toho je misto zanikleho mlyna nebo neceho takoveho. Uz si to presne nepamatuju. Jak budu mit chvilu, mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Taky rád jezdím sólo. Jen já a les a jeho majestátní ticho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 před 12 hodinami, Xenomorfus napsal: Na Vysocine je to cesta kousek od Karlstejna. V Brdech bych to musel pohledat, nicmene velmi podobna cesta konci krizovatkou tvaru T a je tam maly betonovy objekt. Kousek od toho je misto zanikleho mlyna nebo neceho takoveho. Uz si to presne nepamatuju. Jak budu mit chvilu, mrknu na to. Na Brdech je takovýchto cest mnoho, jsou tím pověstné... rád se jim vyhýbám, nejradši chodím krleš viď @Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Já tomu říkám azimut - to je z doby, kdy jsem běhal orienťáky, ale je to to, co mám nejradši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Jooo, kluci, nejlepsi je klasika podle "slunce". Kdyz je fajnovy les, je to radost. Nicmene ten les po stranach na te fotce z Vysociny byl tak na "brodaky". Co kousek potucek, bazina, stojata voda ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Trochu tohle téma zapadlo. Používáte hydrovak při tůře? Já jeden koupil a teď jsem ho konečně propláchl, že ho zítra vyzkouším a vůbec se mi tohle řešení nelíbí. Jaký máte názor na hydrovak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Nosím vodu ve flaškách. A vozím si filtr - Sawyer mini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Neboj, Gorlo, tohle tema se vzdycky "obnovi" s dalsim vandrem ;-). Treba pristi vikend ;-). Hydrovak mam jen na motorku, na vandry mam vodu podobne jako Honza, v lahvich a v cutore pro okamzitou spotrebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Takovahle cesta je k zřícenině hradu Valdek. Jinak v Brdech pichnes prstem a najdeš podobných cest stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 ...jo a vtipy o trampech tady nikomu neprijdou "nudne" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 před 12 minutami, Xenomorfus napsal: ...jo a vtipy o trampech tady nikomu neprijdou "nudne" ;-). Tohle mám na 100% ověřené, funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Včerejších 26km v rámci tréninku na Beskydy, kde těch kilometrů bude 5x více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Gorlo, tak at se Ti dobre slape ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 (upraveno) Další prima vandr jen s lesní zvěří... (vojenské Brdy) https://eu.zonerama.com/tsbumbac/Album/9751241 Upraveno 9. května 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Paradni fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Lynxi, super. Objekt pod Jordanem poznavam a pripadne mi, ze z tech rozvalin toho byvaleho strazniho postu bylo videt na Jordan. Nejak to zarusta ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 (upraveno) před 10 hodinami, TLD napsal: Paradni fotky Díky... před 8 hodinami, Xenomorfus napsal: Lynxi, super. Objekt pod Jordanem poznavam a pripadne mi, ze z tech rozvalin toho byvaleho strazniho postu bylo videt na Jordan. Nejak to zarusta ;-). Nevím co přesně myslíš... tenhle pobořený je pod Jordánem, tam jsem na chvíli zalezl před deštěm https://mapy.cz/turisticka?source=base&id=2248273&x=13.8462210&y=49.7277275&z=18 a tohle je Černá Skála... pravděpodobně německá pozorovatelna z doby WW2...info jsem již kdysi hledal a marně... https://mapy.cz/turisticka?source=base&id=2007525&x=13.9024394&y=49.7340576&z=17 Upraveno 9. května 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Lynx: Mea culpa. Jo, Cernou skalu sem myslel, jen sem si popletl dopadovku ;-). Asi bych si to tam mel zase zajit osvezit ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se