Přejít na obsah

Ake hodinky mate v plane?

ANT

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow

Vím co jsem prošvihl  :( . Nestačil jsem včas zareagovat na dobrou radu jednoho váženého člena a znalce a nekoupil jsem poslední kousky Seiko Brightz z minulé řady, které se sporadicky vyskytovaly na ebay. Pokud by někdo na tento model narazil při toulkách po ebay a upozornil mě, byl bych mu neskonale vděčný a odměna by ho neminula  :) . Zrovna tak bych přivítal echo na Seiko Landmaster 10th Anniversary. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obrázky budou hovořit za vše, ty jazzmastery bych viděl na tý černý kůži a pak dokoupím tah, no a omegy bondovky, ty už mě straší v hlavě nějakej pátek, takže když to vyjde bude to na moje studentské poměry drahej rok...

EDIT - tu obrovskou fotku Omegy jsem smazal,Gilius

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Vím co jsem prošvihl  :( . Nestačil jsem včas zareagovat na dobrou radu jednoho váženého člena a znalce a nekoupil jsem poslední kousky Seiko Brightz z minulé řady, které se sporadicky vyskytovaly na ebay. Pokud by někdo na tento model narazil při toulkách po ebay a upozornil mě, byl bych mu neskonale vděčný a odměna by ho neminula  :) . Zrovna tak bych přivítal echo na Seiko Landmaster 10th Anniversary. 

Cau Snowe, nasel jsem ty Seiko Brightz na japonskem yahoo. Bohuzel cerne jen na kuzi. Bile maji i s kovovym tahem.

Odkaz ke komentáři

Teď mě momentálně padlo do oka tohle, tak tomu dám trochu čas a uvidíme jestli to tam vydrží. :thumbsup_anim: Nejsou to další nudný snadno čitelný hodinky, dá se tam lecos vybádat a ještě to zvoní. Nevíte někdo, kde by se dali v Praze vidět naživo, ani nevím jestli jsou i černým ciferníkem.

Odkaz ke komentáři

Tak ja si daval na 2009 predsevzeti ze si koupim dvoje hodinky a to jsem splnil, a ted planuji na pristi rok neco extra (mozna az prespristi to budu mit kulatiny) jeste nevim co ale urcite to bude budto malo nebo vice rucek nez je bezne ted se mi libi tohle :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ale to uz ma tech rucek moc tak nevim nevim, na druhou stranu proc si nedat poradnej cil.

zdroj foto : http://www.thewatchery.com

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Teď mě momentálně padlo do oka tohle, tak tomu dám trochu čas a uvidíme jestli to tam vydrží. :thumbsup_anim: Nejsou to další nudný snadno čitelný hodinky, dá se tam lecos vybádat a ještě to zvoní. Nevíte někdo, kde by se dali v Praze vidět naživo, ani nevím jestli jsou i černým ciferníkem.

to je ale skromne prani, vidlel jsem cenovku :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

pekny plan :) s tmavym cif ho neviem ci robia, skor by som hadal, ze nie...

Odkaz ke komentáři

Plánuji limitku Steinhart GMT, mám na renovaci Prim Sport I a jsem ve fázi výběru tzv. definitivních hodinek, no ale co je dnes definitivní, že? Vybírám a zároveň se těším již víc než rok, no stojí mě to průběžně nějaké peníze (na jaře pilotky Wakmann) a postupně zjišťuji, že fáze vybírání a těšení se není taky k zahození. No, a na co se těším? V užším výběru jsem měl podmínku vlastního kalibru. Z tohoto důvodu vypadl můj oblíbený Dornblueth s nádherně upraveným Unitasem se zlatými chatony. Výběr se postupně zúžil na Rolex Submarine se zelenou lunetou, což je klasika jako hrom, a ta zelená mi tam nevadí. U Rolexu je to pro mě spíše plus. Další finalista je Panerai PAM 312 s třídenní rezervou chodu. Mínus pro mě je u PAM automat, bohužel PAM s ručním nátahem nemají vlastní strojek. No a můj největší favorit je Glashuette Original, což mi potvrdila jarní návštěva manufaktury (se Skalisem). Tam mám favority Senator Chrono XL a Senator Sixties Chrono. Líbí se mi i pilotky GO, ale tento druh hodinek již vlastním (Wakmann). Nějak se mi ti Sasíci líbí čím dál víc, a to nejen GO. Já to vidím jako technicky dokonalé, elegantní nadčasové hodinky.

Odkaz ke komentáři

Tohto roku si kupim nove vydanie Sturmanskie od Volmaxu so strojcekom 2614 :thumbsup_anim: Kupim ich na bratislavskej vystave, s predajcom som uz viac menej dohodnuty tak dufam ze dovtedy dorazia, ak nie tak sa prekvapim na Vianoce. Je to remake hodiniek co mal na ruke Gagarin, na buduci rok planujem Steinhart s rucnym natahom, ak sa vsetko podari tak ako ma...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...