vraby Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Seiko Monster pomeranč,ale bůh ví co mi padne ješte do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 ja som svoj tohtorocny plan zatial nenaplnil...nejako to nevyslo, kupoval som auto a prerabam si to trochu doma teraz.... tak ale moj vianocny darcek od priatelky mi to nejako hadam vynahradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 já svůj plán na letošní rok překročil, ale ještě nejspíš neukončil. Ty l.e. GMT letos určitě nebudou ale jiné jsou ve hře.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Vím co jsem prošvihl . Nestačil jsem včas zareagovat na dobrou radu jednoho váženého člena a znalce a nekoupil jsem poslední kousky Seiko Brightz z minulé řady, které se sporadicky vyskytovaly na ebay. Pokud by někdo na tento model narazil při toulkách po ebay a upozornil mě, byl bych mu neskonale vděčný a odměna by ho neminula . Zrovna tak bych přivítal echo na Seiko Landmaster 10th Anniversary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Zadny hodinky v planu nemam, ale stejne si myslim, ze si me nejaky najdou.. ale kdy a co to bude netusim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Docela spekulujem na tymto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Obrázky budou hovořit za vše, ty jazzmastery bych viděl na tý černý kůži a pak dokoupím tah, no a omegy bondovky, ty už mě straší v hlavě nějakej pátek, takže když to vyjde bude to na moje studentské poměry drahej rok... EDIT - tu obrovskou fotku Omegy jsem smazal,Gilius Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Vím co jsem prošvihl . Nestačil jsem včas zareagovat na dobrou radu jednoho váženého člena a znalce a nekoupil jsem poslední kousky Seiko Brightz z minulé řady, které se sporadicky vyskytovaly na ebay. Pokud by někdo na tento model narazil při toulkách po ebay a upozornil mě, byl bych mu neskonale vděčný a odměna by ho neminula . Zrovna tak bych přivítal echo na Seiko Landmaster 10th Anniversary. Cau Snowe, nasel jsem ty Seiko Brightz na japonskem yahoo. Bohuzel cerne jen na kuzi. Bile maji i s kovovym tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Cau Snowe, nasel jsem ty Seiko Brightz na japonskem yahoo. Bohuzel cerne jen na kuzi. Bile maji i s kovovym tahem. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Teď mě momentálně padlo do oka tohle, tak tomu dám trochu čas a uvidíme jestli to tam vydrží. Nejsou to další nudný snadno čitelný hodinky, dá se tam lecos vybádat a ještě to zvoní. Nevíte někdo, kde by se dali v Praze vidět naživo, ani nevím jestli jsou i černým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Mna momentalne drzia tieto diversky 47mm: uvidime ako dlho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Dali: s čiernym cifernikom iba v zlate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 (upraveno) Tak ja si daval na 2009 predsevzeti ze si koupim dvoje hodinky a to jsem splnil, a ted planuji na pristi rok neco extra (mozna az prespristi to budu mit kulatiny) jeste nevim co ale urcite to bude budto malo nebo vice rucek nez je bezne ted se mi libi tohle : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale to uz ma tech rucek moc tak nevim nevim, na druhou stranu proc si nedat poradnej cil. zdroj foto : http://www.thewatchery.com Upraveno 25. října 2009 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Teď mě momentálně padlo do oka tohle, tak tomu dám trochu čas a uvidíme jestli to tam vydrží. Nejsou to další nudný snadno čitelný hodinky, dá se tam lecos vybádat a ještě to zvoní. Nevíte někdo, kde by se dali v Praze vidět naživo, ani nevím jestli jsou i černým ciferníkem. to je ale skromne prani, vidlel jsem cenovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Teď mě momentálně padlo do oka tohle, tak tomu dám trochu čas a uvidíme jestli to tam vydrží. Nejsou to další nudný snadno čitelný hodinky, dá se tam lecos vybádat a ještě to zvoní. Nevíte někdo, kde by se dali v Praze vidět naživo, ani nevím jestli jsou i černým ciferníkem. pekny plan s tmavym cif ho neviem ci robia, skor by som hadal, ze nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Plánuji limitku Steinhart GMT, mám na renovaci Prim Sport I a jsem ve fázi výběru tzv. definitivních hodinek, no ale co je dnes definitivní, že? Vybírám a zároveň se těším již víc než rok, no stojí mě to průběžně nějaké peníze (na jaře pilotky Wakmann) a postupně zjišťuji, že fáze vybírání a těšení se není taky k zahození. No, a na co se těším? V užším výběru jsem měl podmínku vlastního kalibru. Z tohoto důvodu vypadl můj oblíbený Dornblueth s nádherně upraveným Unitasem se zlatými chatony. Výběr se postupně zúžil na Rolex Submarine se zelenou lunetou, což je klasika jako hrom, a ta zelená mi tam nevadí. U Rolexu je to pro mě spíše plus. Další finalista je Panerai PAM 312 s třídenní rezervou chodu. Mínus pro mě je u PAM automat, bohužel PAM s ručním nátahem nemají vlastní strojek. No a můj největší favorit je Glashuette Original, což mi potvrdila jarní návštěva manufaktury (se Skalisem). Tam mám favority Senator Chrono XL a Senator Sixties Chrono. Líbí se mi i pilotky GO, ale tento druh hodinek již vlastním (Wakmann). Nějak se mi ti Sasíci líbí čím dál víc, a to nejen GO. Já to vidím jako technicky dokonalé, elegantní nadčasové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Blizia sa narodky a cas Vianoc,m ozno si darujem palicu a mozno toto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Tohto roku si kupim nove vydanie Sturmanskie od Volmaxu so strojcekom 2614 Kupim ich na bratislavskej vystave, s predajcom som uz viac menej dohodnuty tak dufam ze dovtedy dorazia, ak nie tak sa prekvapim na Vianoce. Je to remake hodiniek co mal na ruke Gagarin, na buduci rok planujem Steinhart s rucnym natahom, ak sa vsetko podari tak ako ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Mínus pro mě je u PAM automat, bohužel PAM s ručním nátahem nemají vlastní strojek. Nejsem žádný expert, ale zrovna nedávno jsem se na jejich web díval. Ten P.2002 nebo 2004 není jejich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Je to remake hodiniek co mal na ruke Gagarin, tyhle??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se