Přejít na obsah

Ake hodinky mate v plane?

ANT

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, potřebuji oblekovky. Zatím vedou Stowa Marine Automatic. Pak se zajímavým směrem rozjíždí CHMG Ltd Steinhart. No a pokud mne to moc finančně nesloží (nejspíš složí), tak možná zbude alespoň část na nějaký chronograf (mám v merku jedny Guinandy - líbí se mi jak hodinky, tak příběh za nimi - Herr. Helmuth Sinn).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

já to mám jasný, ale to už je loňský nápad = archimede

no a pokud mě popadne rapl tak prodám 88 a koupím si rolex - tím jsem pro letošní rok vyřízený

Odkaz ke komentáři

Oris Chronoris.

Už se na ně chystám 2 roky a vždycky mi do toho vleze něco jiného.

A pak tu Steinhartí limitku, co se pokoušíme spáchat. Tak uvidíme, jak to dopadne, jak se to nakonec vyvine.

A ještě čekám, jak se pochlapí hciq a Cigi s těmi svými projekty, ty mi přijdou taky dost zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Letošní plán jsem začal plnit už loni těsně před koncem roku :)

Mrknul jsem jenom tak mimochodem na eBay a všiml jsem si jedněch Marina Militare. Řekl jsem si - nemáš na eBay registraci, tak neplaš. No, registrace byla za pár minut :) Pak jsem si přihodil a říkal jsem si, nemáš PayPal, tak neplaš. Ovšem registrace PayPal byla taky za pár minut (jenom autorizace karty trvala tři dny). A pak jsem to vyhrál a testovací nákup Marina Militare je na cestě do ČR :D

Ano, i eBay je silně návyková droga, ale neberte to za ty prachy... a design a la OP jsem si prostě chtěl prubnout, na posledním srazu chronomagu v Ostravě mě tento typ hodinek silně zaujal.

Dále mám v merku Precista PRS-5, jsou zajímavé, ale neříkal bych tomu plán - nejspíš je prostě je koupím, "až mi to v hlavě prdne", nejedu podle plánu.

A samozřejmě až bude dobrý kurz, až bude něco v repre-fondu a tak, však to znáte.

Pravda, letos mě čeká více investičních akcí, tak nevím, jestli se vůbec na hodinky dostane - ale samozřejmě doufám, že jo.

Odkaz ke komentáři

Na letošek jsem si naplánoval společenské,jenže se to nějak vyřešilo koncem roku,ani sem to nečekal.

Takže v plánu na letošek renovace PRIM Sport I. gen a takový běh na delší trať jsou PANERAI, viděl bych to na 111 ale nenechám si ujít Carollinum až se dostanu do Prahy. A s tím, že nejsem pro chronografy jsem se nějak zakoukal do Speedmastrů. No nechám tomu volný průběh...

Odkaz ke komentáři

Ja pojdem do niecoho s GMT v tomto poradi podla toho ako na tom budem s municiou

-hodne jety rolex

-trochu menej jete seamastery (krabica papiere a tak ale nie nove)

-Limes endurance

-nieco inspirovane rolex-om (steinhart, marcello C....a tak podobne) za tuto variantu sa budem mozno torchu hanbit ale nevylucujem ze to tak na koniec dopadne

Odkaz ke komentáři

Já uvažuji o Glycinech. Možná i s C.O.S.C. Jen ta velikost mě nutí přemýšlet a pokusit se je někde vyzkoušet.

Anebo to dopadne jako vždy. Stejně koupím asi něco impulzivně. Až "TO" uvidím.

Teda ty první, to je bomba!! Děkuju za inspiraci!! Předpokládam, že si je ale člověk v Čechách nemá šanci někde vyzkoušet na ruce.. :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tak já tady plácám o IWC a na to co plánuju v nejbližší době pořídit jsem zapomněl...

Plánuju si najít nějaké pěkné takzvané "doctors watch" se stupnicí na měření tepové frekvence. Docela by se hodily k mojí sadě chirurgických nástrojů. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já bych potřeboval dopilovávat svojí B-Uhren serii... tj, chybí mi Wempe a Glashutte :) a pak by bylo potřeba dotáhnout do nějakého rozumného vrcholu řadu kampfschwimmer... tam by se jako vchol hodily PAM 210 :) al to se asi všechno příští rok nepodaří :)

Odkaz ke komentáři

Tak já přemýšlím, jak se plánů na nové hodinky zbavit a vy si tu klidně plánujete a plánujete. Ale to je potřeba, bude krize, tak by snad hodinky mohly být levnější a bude vhodný rok pro nákup.

Loni jsem vyřešil hodinky k obleku (Omega Hour Vision), takže zvažuji něco sportovnějšího. Možná Breitling - sice tu panuje mnoho rozdílných názorů, ale pár modelů se mi tam docela líbí, až jak to bude vypadat v reálu.

A také jsem začal koukat po značce Rolex. Měl jsem ji zafixovanou jako nehorázně drahou a moc se mi nelíbí ta lupa na sklíčku. Ale zjistil jsem, že mají i "levnější" hodinky a modely bez lupy. Tak uvidíme, zda mě tam něco zaujme.

Ale možná to dopadne úplně jinak, zcela konkrétní plány na nákup nemám.

Rozhodně ale toto fórum je pro mě velká inspirace, je až s podivem, jaké hodinky se tu objevují, které běžně na webu nenacházím.

Odkaz ke komentáři

ja docela nutne potrebuju Seika Sumo... pilotky - jen nevim jake - 47 a mimostredka? 44 s centralni?... nevim... a nejake oblekovky - dost me berou Archimede Arcadia, Stowa... neco takoveho... :)

to znie akoby som spalil frajerke vsetky veci a ona zacala planovat co vsetko potrebuje a bez coho sa nezaobide :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Plánuju si najít nějaké pěkné takzvané "doctors watch" se stupnicí na měření tepové frekvence. Docela by se hodily k mojí sadě chirurgických nástrojů. :rolleyes:

Pěkný doktorský má v nabídce MIDO.

Díky za tip, ale já spíš sháním něco vintage :)

Odkaz ke komentáři

Já bych potřeboval dopilovávat svojí B-Uhren serii... tj, chybí mi Wempe a Glashutte :) a pak by bylo potřeba dotáhnout do nějakého rozumného vrcholu řadu kampfschwimmer... tam by se jako vchol hodily PAM 210 :) al to se asi všechno příští rok nepodaří :)

Vzhledem k tomu, ze se uplne v B-Uhren nevyznam tak by me zajimalo co je takovy vrchol at uz celkove nebo pro pro tebe mezi B-U? IWC BP nebo nejake jine? ;)

Odkaz ke komentáři

letos jenom skromne - mel jsem zacileno na Rolex Daytona v oceli, ale bohuzel pritelkyne potrebovala auto tak to letos vidim jen na nejake drbky - Steinhart Chrono a nejake malickosti na vyzkouseni....

to si aky dobry na priatelku...ze auto, to moja dostane po zadku a ide spat! uf, dobre ze ta moja necita chronomag :)

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, ze se uplne v B-Uhren nevyznam tak by me zajimalo co je takovy vrchol at uz celkove nebo pro pro tebe mezi B-U? IWC BP nebo nejake jine? ;)

Obecně (i cenově) se za vrchol u B-Uhren považují IWC Big Pilot. Já s tím souhlasím... Kus pod tímhle vrcholem

jsouz Glashutte Senator Navigator Panodatum (jako relativně kostrbatý přímý pokračovatel Lange and Sohne který už pilotky nedělá) a pod tím je to všechno... Laco, Stowa, Wempe... etc. etc. (vše samozřejmě měřeno standardní produkcí v SS pouzdrech)

U Kampfschwimmer jsem si jako vrchol vytýčil ty PAM 210.. přijdou mi nejjednodušší a nejbližší jedněm z používaných designů (záměrně do toho netahám limitku z roku 2006, kdy vyrobili předražený model s California Dial) Ty 210 tak sedí svým designem tehdejšímu designu který se objevuje jak u Němců tak u Italů ...

Odkaz ke komentáři

Obecně (i cenově) se za vrchol u B-Uhren považují IWC Big Pilot. Já s tím souhlasím... Kus pod tímhle vrcholem

jsouz Glashutte Senator Navigator Panodatum (jako relativně kostrbatý přímý pokračovatel Lange and Sohne který už pilotky nedělá) a pod tím je to všechno... Laco, Stowa, Wempe... etc. etc. (vše samozřejmě měřeno standardní produkcí v SS pouzdrech)

U Kampfschwimmer jsem si jako vrchol vytýčil ty PAM 210.. přijdou mi nejjednodušší a nejbližší jedněm z používaných designů (záměrně do toho netahám limitku z roku 2006, kdy vyrobili předražený model s California Dial) Ty 210 tak sedí svým designem tehdejšímu designu který se objevuje jak u Němců tak u Italů ...

Dik ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...