nizkotucnytvaroh Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Před hodinou, lukassko2 napsal: chlapi, nove hydroconquest uz zajtra som fakt zvedavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Redditu už se něco objevilo, nakolik jsou to relevantní informace, uvidíme. https://www.reddit.com/r/Longineswatches/comments/1s0u26v/new_hydroconquest/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Tak už ofiko. Mě se líbí, ty 39mm budou super, proporčně a rozměry. Za mě velké plus, leskle lakované číselníky bez sunburstu (mimo tu světle modrou variantu), ale každý to můžeme vidět jinak Live fotos už všude možně... https://www.fratellowatches.com/a-hands-on-introduction-to-the-third-generation-longines-hydroconquest/ https://monochrome-watches.com/2026-longines-hydroconquest-collection-300m-dive-watch-redesigned-all-new-generation-price-review/ https://www.hodinkee.com/articles/the-new-longines-hydroconquest-live-pics https://timeandtidewatches.com/longines-hydroconquest-hands-on/ 3 1
Hector_24 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Me se urcite libi ale az moc pripominaji Omegy 1
AndyAaron Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Za me nasledujici plusy: + Zachovani 39mm velikost k 42mm. + Regulace ve spone. + Lume pip na lunete na pozici 12. To mam rad. A pak uz jen minusy: - Tri ruzne tvary indexu mi prijdou divne. Kdyz uz na 6 a 9 je puntik, proc neudelali datumove oknynko taky kulate? - Charakteristicka ochrana korunky je fuc. - Nudna vterinovka - Vlozka lunety ala Omega. - Staly se z toho takove genericke potapky. Za me je to takova nic moc invence a od Longines bych cekal vic. 5 2
Postal80 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Vyborne jsou. Za me dospěly. Omegu minimálně kvalitou už připomínají delší dobu. Designove si ovsem zachovavaji svou DNA. Proto u me taky Omegu vytlačily. Me se líbí, palec nahoru. Chci je určitě vidět. Hlavně ty zelené. A potom cerne se světle modrou vložkou lunety.
lukassko2 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března (upraveno) tak bol som vyskusat osobne a mam celkom zmiesane pocity. lakovany cifernik je super. tah sa pekne zuzuje smerom k spone, ktora ma konecne mikroregulaciu a uz nebude trhac nechtov indexy su jak z gmt verzie, takze trojuholnik, obdlzniky a kruhy..radsej by som bol za kruhy vsade alebo obdlzniky. 42 mm verzia je dost velka, porovnaval som ich s mojimi superocean heritage 42 mm a longines posobili o dost robustnejsie. 39 mm verzia bude moj osobny favorit. cennikovka 2200€ je podla mna ok za tieto hodinky. omluvam sa za “smuhu” na sklicku ruku mam cca 18-18,5 cm. este doplnim, ze mesh na mna posobil dost lacnym dojmom oproti meshu na mojich superocean heritage a ze budu aj quartzove verzie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března uživatelem lukassko2
Pivas Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Ty tvary indexu fakt nechápu,ten na dvanáctce ještě dobrý,ale proč ještě kulaté na šestce a devítce? Bez toho bych je určitě zkusil. Luneta je opravdu jak od Omegy,ale to bych asi přežil. 1
bandicoot Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Když nechceš být nařčen z opisování od mainstreamu, tak obrátíš čárky za kolečka a dopadne to takhle. A ten mesh mi z fotky přijde jako gecko za litr.
Harwey Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Uz pri minulych bola ta kombinacia roznych tvarov indexov nepekna, teraz to len potvrdili. Ziadna extra inovacia, takze za mna premarnena prilezitost. 3
Hector_24 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Ale přiznám se, že vzhledem k cenám v poslední době mě 2200€ příjemně překvapilo, čekal jsem alespoň 3000 €.
Kluk jako buk Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Fuck. No já mám problém. Které? Skvělý strojek, skvělý tah, 39mm HC pouzdro mi na ruce sedí jako žádné jiné... Me gusta. 1
kopis Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Jsem zvědavej jestli bude i quartz nebo baterie u švýcarských výrobců končí. Novinka se mi jinak líbí, pravda, datumové okénko kulatého tvaru by bylo více harmonické v kontextu celkového vzhledu. A je super, že se podařilo pouzdro oseknout o pár milimetrů výšky. 1
Vorel Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Mě se tyhle novinky líbí moc Musím je někde omrknout 1
Lucca Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Ahoj na stránkách Longines jsem je viděl za 1 950 CHF to je v přepočtu podle kurzu ČNB cca 52 500 Kč. V Německu v ofiko butiku 2 250 eur. Dokáže mi někdo kdo vysvětlit proč jsou u nás za 58 700? Všechno stejný model na milánském tahu. Všechno oficiální prodejci. Děkuji za případné vysvětlení
Harwey Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března lebo dan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
thf42 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března u 39mm je l2l uz 48.1, to je celkem dost, uvidíme, maji je někde naživo už? 1
tomina666 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 14 minutami, thf42 napsal: u 39mm je l2l uz 48.1, to je celkem dost, uvidíme, maji je někde naživo už? Přesně tak.. u 39 mm by L2L mělo být do 45 mm?? No jo no, Longines. Ale třeba budou pěkně zahnuté + relativně nižší pouzdro. Měl bych je příští týden omrknout v olomouckém butiku Helvetia, tak uvidíme.
thf42 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března 45 ne, kolem 47 ma i tudor.. do 46 je ideal.. paradoxne tam pomaha kdyz potapky nejsou uplne tenky, tyhle HC budou na ruce urcite moc rovny a placaty stejne jako mido OS 39
tomina666 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 11 minutami, thf42 napsal: 45 ne, kolem 47 ma i tudor.. do 46 je ideal.. paradoxne tam pomaha kdyz potapky nejsou uplne tenky, tyhle HC budou na ruce urcite moc rovny a placaty stejne jako mido OS 39 Mno.. uvidime. jinak jsou prý už v Carollinum!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se