Přejít na obsah

Steinhart Chronomag l.e. No.III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

44 mm, 47 mm LE Gold mám, jednou ta míra od Steinhartů stačí. Z řemenů bych si u Steinů ve 22 mm vybral bez problémů.

Odesláno
  kejklik napsal:
44 mm, 47 mm LE Gold mám, jednou ta míra od Steinhartů stačí. Z řemenů bych si u Steinů ve 22 mm vybral bez problémů.

To mně právě mrzí... Poměřuješ "mám, nemám", ale třeba jde o to na čem bude ten číselník vypadat nejlépe...

Kdybych si měl já říkat mám/nemám tak už asi nic nekoupim... leda něco hranatýho a nějakej patvar :)

Odesláno
  Onion napsal:
To mně právě mrzí... Poměřuješ "máme, nemám", ale třeba jde o to na čem bude ten číselník vypadat nejlépe...

Kdybych si měl já říkat mám/nemám tak už asi nic nekoupim... leda něco hranatýho a nějakej patvar :)

Neovlivnuj rozumne cleny :lol2:

Odesláno
  spiderer napsal:
Barva indexu mi je volna, mozna se spis priklonim k te nazloutle ;)

Ad velikost, navrhy byly koncipovany na vel. 44mm a vypadaly vyborne :)

To si dovolím nesouhlasit.. Nejlépe se zmenšuje číselník který je na kibiho fotce na pravé straně.. Ten vlevo už menší číselník než dělá Laco nesnese... a ten Langeho.. díky tomu, že je přeci jen hustější tak mu větší průměr jen prospěje a naopak :)

Odesláno

Po včerejším srazu jsem začal uvažovat o koupi (podmínkou je u mě deklarovaná cena kolem 10 tis), hlasoval jsem pro verzi 47 mm. Steinharty této velikosti už jsem měl a byly v pohodě, akorát mě "drásala" ta diamantová korunka na hřbetu ruky. :) Takže bych byl určitě pro cibuli... U návrhu počkám jak se to vyvine (nemám ambice něco vymejšlet a to, co zatím vidím, mně vyhovuje) a podle finále se definitivně rozhodnu.

Odesláno

Jako ošklivé kačátko se osměluji poznamenat, že mě včera to pouzdro steinhart 47mm fakt příjemně překvapilo, jen kdyby byl řemen tak 18mm :D :D - (v)tip na vylepšení , stejně jako slušné provedení čísel ciferníku. 44mm mě zklamalo na celé čáře, to nejsou béčka, nečekal jsem takový rozdíl.

Odesláno

..jsem pro 47 mm.Korunka mi je jedno(cibuje/diamant) a řemen taky.Když mi nebude vyhovovat,tak si pořídím jinej.Jinak debatu sleduju od úplného začátku a bez výhrad.Určitě do nich půjdu(i kdyby to vyhráli 44)

Odesláno

Kliknul jsem na 44 mm.

Přijde mi nějak divná představa 47 mm a Eta uvnitř toho "budíku" ale zase 30 klacků za verzi s Unitasem nedám, takže proto 44 mm.

Navíc mám rád když je poměr vel. pouzdra / šíře řemenu "tak akorát" a tady se myslím počítá jen s jednou šíří řemene/roztečí n. pro obě velikosti.

Ale poslední rozhodnutí u mne bude až podle finálního vzhledu a ceny.

:hannibal:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...