lolohh Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 O 44mm budu vážně uvažovat, o 47mm nebudu vůbec přemýšlet.
kejklik Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 44 mm, 47 mm LE Gold mám, jednou ta míra od Steinhartů stačí. Z řemenů bych si u Steinů ve 22 mm vybral bez problémů.
Onisan Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 kejklik napsal: 44 mm, 47 mm LE Gold mám, jednou ta míra od Steinhartů stačí. Z řemenů bych si u Steinů ve 22 mm vybral bez problémů. To mně právě mrzí... Poměřuješ "mám, nemám", ale třeba jde o to na čem bude ten číselník vypadat nejlépe... Kdybych si měl já říkat mám/nemám tak už asi nic nekoupim... leda něco hranatýho a nějakej patvar
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Onion napsal: To mně právě mrzí... Poměřuješ "máme, nemám", ale třeba jde o to na čem bude ten číselník vypadat nejlépe... Kdybych si měl já říkat mám/nemám tak už asi nic nekoupim... leda něco hranatýho a nějakej patvar Neovlivnuj rozumne cleny
kejklik Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 spiderer napsal: Neovlivnuj rozumne cleny Neovlivní, teď prostě potřebuji LE s průměrem 44 mm a řemen k nim si koupím tady: http://www.panatime.com/22mm.html
Onisan Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Tahle logika je smutná... Teď potřebuješ 44 (byť tenhle číselník by na 47 byl lepší, ale ty potřebuješ 44
Onisan Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Tady jsou ty dvě barevné varianty indexů na kibiho fotce...
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Barva indexu mi je volna, mozna se spis priklonim k te nazloutle Ad velikost, navrhy byly koncipovany na vel. 44mm a vypadaly vyborne
šíma Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Pánové, až to dopečete, bude si je moct koupit i ten, kdo se na vývoji nepodílel? Třeba já...?
Onisan Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 spiderer napsal: Barva indexu mi je volna, mozna se spis priklonim k te nazloutle Ad velikost, navrhy byly koncipovany na vel. 44mm a vypadaly vyborne To si dovolím nesouhlasit.. Nejlépe se zmenšuje číselník který je na kibiho fotce na pravé straně.. Ten vlevo už menší číselník než dělá Laco nesnese... a ten Langeho.. díky tomu, že je přeci jen hustější tak mu větší průměr jen prospěje a naopak
Kalifx Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Po včerejším srazu jsem začal uvažovat o koupi (podmínkou je u mě deklarovaná cena kolem 10 tis), hlasoval jsem pro verzi 47 mm. Steinharty této velikosti už jsem měl a byly v pohodě, akorát mě "drásala" ta diamantová korunka na hřbetu ruky. Takže bych byl určitě pro cibuli... U návrhu počkám jak se to vyvine (nemám ambice něco vymejšlet a to, co zatím vidím, mně vyhovuje) a podle finále se definitivně rozhodnu.
Frantik Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Tak ja dam nakonec 44 mm (pujdu i do verze 47, pokud vyhraje, ale necemu jsem hlas dat musel)
cigi Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Jako ošklivé kačátko se osměluji poznamenat, že mě včera to pouzdro steinhart 47mm fakt příjemně překvapilo, jen kdyby byl řemen tak 18mm :D - (v)tip na vylepšení , stejně jako slušné provedení čísel ciferníku. 44mm mě zklamalo na celé čáře, to nejsou béčka, nečekal jsem takový rozdíl.
picipaja Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 ..jsem pro 47 mm.Korunka mi je jedno(cibuje/diamant) a řemen taky.Když mi nebude vyhovovat,tak si pořídím jinej.Jinak debatu sleduju od úplného začátku a bez výhrad.Určitě do nich půjdu(i kdyby to vyhráli 44)
Friedrich Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Kliknul jsem na 44 mm. Přijde mi nějak divná představa 47 mm a Eta uvnitř toho "budíku" ale zase 30 klacků za verzi s Unitasem nedám, takže proto 44 mm. Navíc mám rád když je poměr vel. pouzdra / šíře řemenu "tak akorát" a tady se myslím počítá jen s jednou šíří řemene/roztečí n. pro obě velikosti. Ale poslední rozhodnutí u mne bude až podle finálního vzhledu a ceny.
HB63 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Hlasuji pro 44mm.V případě, že převáží velikost 47mm odstupuji-pro mě příliš velké.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.