bandicoot Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 lolohh: jediné správné a reálné přirovnání je Onionovo: hřbet krkavce (pusťte si Ace Ventura II, jeden týpek tam s corvus corax chodí na ruce). Bacha, to co donedávna bylo v parcích v Praze byly havrani, ty jsou černý. Občas tu barvu taky maj některý báby na hlavě, když se jim na šedivý vlasy blbě chytne černá barva. Pod zářivkama v globusu jim to pak modře probleskuje. EDIT: Onion byl rychlejší
Hugo14 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 lolohh napsal: Kde najdu, jak vypadá barva Schwarzblau? Moje němčina mi říká, že to je tmavě modrá, někdo na srazu říkal,že je tak tmavěmodrá, že je skoro až černá. Jak to je? Nejbližší bauhaus, hornbach a vůbec jakýkoliv krám, kde míchají barvy (autobarvy, malování stěn a podobně). Protože norma RAL je u nás hojně používaná, všude budou mít vzorník k nahlédnutí, zapůjčení nebo koupi.
911 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 lolohh napsal: Děkuji všem za odpovědi. http://www.ral.cz/ral.php?akce=vzornik-bar...mp;idvyrobek=81 ale chtelo by to kalibrovany monitor
lolohh Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 911 napsal: http://www.ral.cz/ral.php?akce=vzornik-bar...mp;idvyrobek=81 ale chtelo by to kalibrovany monitor Díky, monitor mám celkem dobrý, barevně věrný (nějaké Eizo, přesný typ už nevím). Vypadá to celkem dobře.
Frantik Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jo vypada to ok, pokud projdou ty lestene rucky a jemne nazloutly odstin luminiscence, tak to bude fajn. To Hugo, ten remen Tornado ne, neni dobrej kvalitativne ani barevne. Ten standardni hnedak je podle me nejlepsi.
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Hugo14 napsal: Myslýš ty dětské 38mm? jsou to také 44 mm http://www.aristo-watch.de/news/aristo_xl.htm
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Frantik napsal: Jo vypada to ok, pokud projdou ty lestene rucky a jemne nazloutly odstin luminiscence, tak to bude fajn. To Hugo, ten remen Tornado ne, neni dobrej kvalitativne ani barevne. Ten standardni hnedak je podle me nejlepsi. Me se taky libil ten bandiho hnedej remen, neco takovyho bych chtel do krabice, na noseni by potom stejne neco vymyslel Ondrej
bandicoot Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 ...stejnej hnědej měl i Hugo14. Nezávisle na sobě jsme došli k této barvě i k tomu, že je extended. Předpokládám, že oba jsme se chtěli držet nějaké historické věrnosti. To o něčem svědčí.
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Ten hnědej řemen by jako zálad byl ideální.. Stejně si pak dřív nebo později každý koupí další ..
Frantik Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Onion napsal: Ten hnědej řemen by jako zálad byl ideální.. Stejně si pak dřív nebo později každý koupí další .. Hele ty neres remeny a koukej udelat nejakej final a hlasovani! Šup šup!
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Frantik napsal: Hele ty neres remeny a koukej udelat nejakej final a hlasovani! Šup šup! Final musi kubson poslat do Nemecka Ale zkusim to: - Pouzdro 44mm - Cibulovita korunka - Cifernik Lange varianta "C" - Cifernik barvy Schwarzblau - Potisk "do zluta" - Rucky ocelove lestene (doplneno) - Stroj ETA 2801 - Dynko s chliveckama na ty kecy - Seriove cislo na boku pouzdra - Krabice asi jakakoliv - Hnedej remen, specifikaci udelat asi nejsem schopnej - tlustej, s kovovym ockem na provliknuti a tou malou ala-panerai sponou ----- Cena pri 20-30 kusech cca 10.000 CZK
Frantik Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 No vida. Jeste bych dodal rucky s lestenymi okraji a je to vsechno. Takze vsichni takto souhlasí?!?!?!? spiderer napsal: Je to tam doplneny
AZa Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Dobrý den, omlouvám se diskutujícím, domníval jsem se že diskutujete o vylepšení modelu Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" hlasoval jsem pro variantu 44mm, neberte prosím můj hlas v potaz. Vzhled Vámi diskutovaných hodinek není pro mě to pravé ořechové, já se spíš přikláním k jednoduchým "Nav B-Uhr II 44 mm". Ještě jednou se omlouvám za poslaný bezpředmětný hlas.
bandicoot Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 AZa: za jistých mnou před pár posty popasných okolností můžeš ty mé, které se drží předlohy 44mm objevit v inzerci.
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 O čem chcete hlasovat? Finální návrh je snad takový jak napsal Spiderer...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jak vypadají ty leštěné ručky? modřené se mi líbí, ale nemohu říci, že víc, protože si nedokážu představit leštěné. Když jsem na Steinech Gold L.E. viděl ty zlacené, tak se mi to silně nelíbilo. Přikláněl bych se jako B.F.G. k modřeným. Jinak jsem hlasoval pro 44mm, ikdyž cena bude pro mě rozhodující. Jaký je rozdíl v hlasitosti tikání Unitas 6497 a ETA 2801? Jsem trošku nahluchlej a rád bych ten tikot slyšel. Ještě k řemenu: píše se dát řemen jako měl nebo má tento a onen. Mohli byste prosím dát i fotky jednotlivých řemenů abych to nemusel hledat a měll představu? díky moc.
B.F.G. Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Anketa mi nepřijde tak jednoznačná, abychom hned mluvili o pouzdru 44mm. Uvědomte si, že to budou vaše VELKÉ hodinky. Nemůžete mít samá mrňata.
cigi Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 bandi - na ručky se vykašli, minutovka se nějakýho indexu dotkne vždycky a hodinový indexy na cifru nejsou, přece nechceš, aby ukazovala úhlovou rychlost !! Vůbec na nich nezáleží. Hodinovku bych klíďo vypustil, nebo si půjčil nějakou malilinkatou z nějakého 38mm modelu :D Ale že jste se nakonec přiklonili k nejmetrosexuálnější možnosti, to jste nezklamali .... skoro bych pak volil ten bicolor, ty onionovi byly srandovní a k skoromodrému ciferníku by to vypadalo božínku odvázaně .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.