Vladar91 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 V 7. 10. 2023 v 22:16, Vladar91 napsal: Moje japonské duo dnes už klasické Seikařiny. Endgame by pro mě byla asi dvojka Sagarmathy a S/GS snowflaky ale to běh na dlouhou trať. Slovy homera simpsna sojonára troubové a kdyby někdo měl sagarmathy tak bych se jich ujal mile rád. Pořád tomu nevěřím ale zadařilo se a na narozeniny jsem si vyzvednul Sagarmathy. Teď tak rok dva klid a začnu shánět ty snowflaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 @Vladar91- Krásný hodinky. A uplne je cítit jakou mas radost. Stejne je to na tom našem koníčku nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 S tímto bych si vystačil, kdybych musel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 18:42, Vladar91 napsal: Pořád tomu nevěřím ale zadařilo se a na narozeniny jsem si vyzvednul Sagarmathy. Teď tak rok dva klid a začnu shánět ty snowflaky. Jsem rad, ze tyhle GS skoncily u tebe. Jedny z mala hodinek, na ktery vzpominam. Ja uz druhym rokem jedu esenci nudy. Bohuzel jsem zjistil, za zatimco tahle nuda mi vyhovuje, tak zajimavejsi kousky me vzdy pomerne brzo omrzely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Rozhodně to není definitivní a je to takový nižší stupeň podle některých z vás tady. Ale já jsem už měsíc spokojený jen s tímhle duem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Jsem vybral konečně univerzální dvojkombo, ne že by jich nebylo na výběr víc, ale tohle je dohromady použitelný všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Ha, teď koukám 2 stránky zpět podobný kombo, Ty Murphy na tom nylonu jsou mi povědomý, no aby ne, když jsou to ty samý než mi říkaly pane akorát já jsem stihl zasrat ten nylon jak zákon káže a blejskl jsem je místo SKX se želvama. A největší sranda je, že ty SKX009 mám doma taky. Každopádně to o něčem svědčí a už to i poznamenal Martar, Murph a nějaké profláknuté potápky od Seika jsou skvělá kombinace pro všechny příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Moje nejoblíbenější dvojice, se kterou si vystačíme skoro vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se