Přejít na obsah

Two watch collection aneb dokonalé dvojkombo

Altrigo

Doporučené příspěvky

V 7. 10. 2023 v 22:16, Vladar91 napsal:

Moje japonské duo dnes už klasické Seikařiny. Endgame by pro mě byla asi dvojka Sagarmathy a S/GS snowflaky ale to běh na dlouhou trať. Slovy homera simpsna sojonára troubové a kdyby někdo měl sagarmathy tak bych se jich ujal mile rád.

20231007_215338.jpg

Pořád tomu nevěřím ale zadařilo se a na narozeniny jsem si vyzvednul Sagarmathy. Teď tak rok dva klid a začnu shánět ty snowflaky.

20231105_181634.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
V 5. 11. 2023 v 18:42, Vladar91 napsal:

Pořád tomu nevěřím ale zadařilo se a na narozeniny jsem si vyzvednul Sagarmathy. Teď tak rok dva klid a začnu shánět ty snowflaky.

Jsem rad, ze tyhle GS skoncily u tebe. Jedny z mala hodinek, na ktery vzpominam. 

Ja uz druhym rokem jedu esenci nudy. Bohuzel jsem zjistil, za zatimco tahle nuda mi vyhovuje, tak zajimavejsi kousky me vzdy pomerne brzo omrzely. 

IMG_9180.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ha, teď koukám 2 stránky zpět podobný kombo, Ty Murphy na tom nylonu jsou mi povědomý, no aby ne, když jsou to ty samý  než mi říkaly pane😁 akorát já jsem stihl zasrat ten nylon jak zákon káže a blejskl jsem je místo SKX se želvama. A největší sranda je, že ty SKX009 mám doma taky. Každopádně to o něčem svědčí a už to i poznamenal Martar, Murph a nějaké profláknuté potápky od Seika jsou skvělá kombinace pro všechny příležitosti.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...