pav. Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Ahoj Hledám hodinky stylu potápky 60tý léta, jde mi jen o design může to být i současná produkce (ale nemusí), klidně by to mohl být i quartz. Lídí se mi něco jako Prim Orlík (původní). Díky za rady
lolohh Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 (upraveno) Třeba tyto? Edit: Lepší fotka. Upraveno 8. ledna 2009 uživatelem lolohh
pav. Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Ty Longinesy vypadají velice dobře, ale tyhle omegy jsou takovej ten dnešní moderní styl který se mi moc nelíbý, jsou to spíš 90tý léta než 60tý.
spiderer Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Jeste je moznost treba Breitling Superocean Heritage, ale to je taky jen moderni variantou hodinek nekdy ze 60-tych let Ty Omegy jsou na tom podobne, sice nove/moderni, ale vychazejici ze starych modelu Omega Seamaster 300
cali Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 pokial chces usetrit tak mrk na timefactors.co.uk
PhoeniX Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 JLC, ale to jsem spíš jen tak něco plácnul.
martin1974 Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Neviem, koľko by si chcel investovať a či ti ide len o dizajn, alebo aj o značku hodiniek. Boli tu už Longinesy, Omega aj Breitling. Ja teda začnem z úplne iného konca - teda, čo sa týka ceny. British SAS SBS Military divers watch - dizajn podobný vintage Omega seamaster 300 , ceny za quartz US $68.50 a za ETA automatic US $283.00. Zdroj: http://stores.ebay.com/Military-Watches-Mall. Ja som ich kúpil tu na fóre, ako lacnú alternatívu na kždodenné nosenie.
dknespl Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Podle mne nejklasictejsi - Doxa SUB (vice verzi, ty jedine prave oranzove diversky), Eterna Super Kontiki (nejlepe ve verzi IDF), Tudor Sub (ty sympatictejsi Rolexky)
farářskej Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Chceš klasiku? Tady je klasika: Seiko 6105. Nosil je i kapitán Willard.
Viktor Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 farářskej napsal: Chceš klasiku? Tady je klasika: Seiko 6105. Nosil je i kapitán Willard. Ty jsou parádní, taky bych je chtěl. Ale v dobrým stavu je to drahá záležitost. Asi se smířím s levnější alternativou bez apokalyptický legendy - 6309
Návštěvník Snow Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Podle mě je patří mezi klasiku třeba Auricoste, vyrábějí v takřka nezměněné podobě dodnes, na ruce je nosil legendární Jacques Cousteau. nasosáno
pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak jsem je našel :-) Bohužel jsou zatím mimo můj rozpočet, takže pokračuje hledání levnější alternativy. Nevíte někdo jestli tyhle hodinky mají safírové sklo? Kdybych se náhodou pro ně rozhodl tak bych nechtěl počítat škrábance, je vůbec "rozumný" nosit takovýhle hodinky na běžný nošení?
martin1974 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pav. napsal: Tak jsem je našel :-) Bohužel jsou zatím mimo můj rozpočet, takže pokračuje hledání levnější alternativy. Nevíte někdo jestli tyhle hodinky mají safírové sklo? Kdybych se náhodou pro ně rozhodl tak bych nechtěl počítat škrábance, je vůbec "rozumný" nosit takovýhle hodinky na běžný nošení? Tieto hodinky nemajú zafírové sklo. Omega v nich použila svoj materiál, tzv. Hesalite. Ide o obchodné ozačenie zušľachteného akrylátu. Výhody sú, že je ľahší ako zafírové sklo, nemal by byť tak krehký - citlivý na náraz, diskutabilná nižšia reflexivita - menej odleskov t.j. lepšia čitateľnosť a nakoniec, ak ho jemne poškriabeš, dá sa vyleštiť, čo je u zafírového skla dosť problematické (ale nie nemožné - viď diskuzia niekde tu na fóre). Nevýhody - ľahšie poškriabateľný a v prípade veľmi hlbokého vrypu Ti ostáva už len výmena skla... No a či budeš nosiť takéto hodinky na bežné nosenie, ostáva už len na Tebe.
vlasta66 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 OMEGA SEAMASTER 120 http://www.aukro.cz/item525421915_omega_au...ecske_1960.html
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Zdarila a verna kopie klasickych Omega Seamaster 300 je od Precisty... Pokud jsi poctar zarezu na hesalitu, nezbyde ti asi nez koupit vyse uvedene cerne SMP cal. 1120 - na kuzi nebo NATO strapu ziskaji vice vintage look.
Stepino Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pridavam se ke Snowovi - Auricoste Spirotechnique - tohle je pro me klasika, vsichni basnite o omegach a i kdyz jsou urcite kvalitni tak mi prijde ze tu nikdo nevidi pomalu nic jineho. velice fajnovy hodinky jsou treba i tyhle: http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...hlink:middle:fr
pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Seamaster napsal: Zdarila a verna kopie klasickych Omega Seamaster 300 je od Precisty... Pokud jsi poctar zarezu na hesalitu, nezbyde ti asi nez koupit vyse uvedene cerne SMP cal. 1120 - na kuzi nebo NATO strapu ziskaji vice vintage look. Nemáš náhodou po ruce odkaz na nějaké ty Precisty podobné Omega Seamaster 300, z 1965 Díky
Stepino Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 jo malem bych zapomnel. uplne nejvic potapky jsou pro me Certina DS-3 ph1000 nebo DS-2 ph200 v automatu, ale ty se shani tak spatne a jsou tak drahe ze neverim ze je tu nekdo ma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se