Přejít na obsah

UFO...

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, Bob napsal:

Jestli existujou tak jsou tak daleko ze je nerealny s nima komunikovat, natoz je potkat. Dokud neobjevime warp pohon samozrejme 🙂

Stačí naladit kvantový rádio (Quantum Radio - A.G.Riddle) :) , ale zatím mám jen rozečteno, tak nevím, jakej bude výsledek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 14 hodinami, Tittus napsal:

No tak tady je to poměrně pěkně rozebrané, jak to vlastně bylo.

Vsechny Patrikovi videa stoji za zkouknuti, skoda jen ze frekvence přidávání je, kdyz dobre, jedno za pul roku, ale asi to bude tim objemem vstupních dat co musi zpracovat

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Ivan Lelák napsal:

S tímhle rozborem bohužel nemohu souhlasit..

Na to máš samozřejmě právo, akorát mi to připomíná jednoho mého kámoše, který rád podléhá konspiračním teoriím a když mu pošlu nějaké alespoň trochu pořádně ověřené a někdy i logické vysvětlení, tak mi řekne, že podle jeho názoru to je jinak. Ale nějak zapomene dodat jak a na jakých si vytvořil ty svoje hypotézy. Mně ten Patrikův rozbor přišel dobře vysvětlený a ozdrojovaný. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Tittus napsal:

Na to máš samozřejmě právo, akorát mi to připomíná jednoho mého kámoše, který rád podléhá konspiračním teoriím a když mu pošlu nějaké alespoň trochu pořádně ověřené a někdy i logické vysvětlení, tak mi řekne, že podle jeho názoru to je jinak. Ale nějak zapomene dodat jak a na jakých si vytvořil ty svoje hypotézy. Mně ten Patrikův rozbor přišel dobře vysvětlený a ozdrojovaný. 

Chápu Tě, neznáme se. Nejsem člověk, který rád podléhající konspiracím, právě naopak, primárně se k podobným věcem stavím skepticky až odmítavě, nicméně s otevřenou hlavou a pokud mne to téma zajímá, věnuji tomu čas (v tomto případě s přestávkami opravdu mnoho let), hledám další zdroje, snažím se posoudit jejich věrohodnost a snažím se pochopit, co k nim vedlo. Což mne samozřejmě nemusí dovést k pravdě, stejně jako Patrika, jsme jen amatéři a lidé s omezenými možnostmi. Koneckonců i proto své závěry nikde veřejně neprezentuji a v tomto případě mne spíš zajímá, co si o tom dnes lidé myslí. Jeho výklad je sice relativně dobře ozdrojovaný, dal si s tím práci, podrobil to kritickému pohledu a vytvořil jakousi verzi celého příběhu. Ale i v něm je mnoho bílých míst, nejasností a osobních předpokladů a domněnek (nechci to rozebírat kousek po kousku, ale celkem snadno by se dal ten jeho domeček když ne zbourat, tak výrazně zpochybnit). Odvedl sice kus práce a myslím že dobré práce, přesto nemyslím, že dospěl ke správnému závěru, čímž netvrdím, že ten můj je správný ani to že je pravdivý celý příběh tak, jak ho podává spousta konspirátorů. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...