H.Z. Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Pánové, a dámy, potřeboval bych poradit. Ač se to bude znát neuvěřitelné tak jsem si v letošním roce ještě nekoupil hodinky a v poslední době to se mnou pěkně cvičí, už je to skoro k nevydržení. Ale k věci - vybírám "everyday/field watch" s nošením ven na zahradu, do lesa i pod košili do města a práce, ideálně s tmavým (černým) cifrem, velikost od řekněme 36 do 39 mm (40 a více fakt ne), přiměřené lug-to-lug (na zápěstí 18 cm) a ne potápky. S cenovkou do 60 tis. K. +- (spíše asi plus, známe to) 20%. Koukal jsem na např. malé Murphy, Longines Spirity, Rangery, nové "bezlunetové" Tudory 39/39 atd., ale třeba mi něco zásadního někdo uteklo. Předem děkuji za rady a doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majke Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Co Eterna 1939? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Dost pod limit, ale dost dobry - https://www.christopherward.com/aquitaine/c65-dune-automatic/C65-38ADA3-S00K0-WK.html No a pak samozrejme Decka - https://www.damasko-watches.com/en/current-collection/models-with-manufactory-movement/classic-three-hand-manufactory-models/53/dk36 Nebo nejaky ty Sinny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Když field watch, tak tohle: Hamilton Khaki Field Mechanical H69439931 | Hodinky-365.cz Nebo nejaky ty Sinny: Sinn 556 A 556.014 od 26 400 Kč | Chronoshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Anebo tahleta paráda: Oris Big Crown Pointer Date | Hodinky Koscom (hodinky-koscom.cz) velikost 40 se ztratí na ruce, jsou to malý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Spirity? Jsou v ruznych velikostech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Spirit ve 37 super volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) Kdyz Oris, do 70k sezenes todle, petidenni inhouse s desetiletou zarukou, sou paradni. https://www.oris.ch/en-CZ/watch/big-crown-pointer-date-calibre-403/01-403-7776-4065-07-5-19-11 Upraveno 30. července 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Spirit jen ve verzi bez data hyzdícího 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 30. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Děkuji za průběžné rady a doporučení. Objevilo se tu pár zajímavých tipů. Nicméně to bude muset být model který se dá v ČR “na krámě” vyzkoušet, kupovat bez vyzkoušení “na první dobrou nedám (škoda, ty Wardy vypadají geniálně…). Jaké jsou zkušenosti s in-house kalibrem Orisu? Stojí za ty peníze? Ano, Spirity jedině 37, a na kůži, ta spona na tahu je nesmyslná, na první “ zkoušce mi ale úplně nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) Dress Olympos Automatic Leather Watch Sku: ZO9700 Case Size: 37MM Strap Width: 19MM Movement: Automatic Upraveno 30. července 2023 uživatelem ondra_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) Není myslím v ČR na predajni ale s vrátením by nemal byť problém Video https://formexwatch.com/watches/essence-thirtynine-automatic-chronometer-black/ Upraveno 30. července 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Já řeším podobný problém (akorát teda s nižším limitem, řekněme okolo 40 k) a nejlépe mi z porovnání vychází Sinn 556. Problém u mě je, že potřebuju "uzrát" do rozhodnutí, že mi nejsou malý. Kdybych měl vyšší limit, tak bych bez mrknutí oka šel do Rangerů. Na první ponošení jsou hrozně pohodlný, jako kdyby ses s nima už narodil. Oboje hodinky jsem měl na ruce cca hodinu na vyzkoušení, takže názor brát s rezervou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) 556 nejsou malý hodinky Edit Na chronoshopu má Jakub poslední kus s ETA2824-2 a to stojí určitě za zvážení https://www.chronoshop.cz/sinn-556-a Upraveno 30. července 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 před 3 minutami, špelda66 napsal: 556 nejsou malý hodinky No, autor chtěl 36-39 mm a 556 jsou 38,5 mm pokud mě paměť neklame, to by měly splňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Jsou 38,5 Nízký pouzdro, fajn hodinky tzv na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Marathon dělá fajn fieldy s historickým odkazem. No a v prodejním vlákně se tu valí (možná už válely) nádherné Smith. Jinak z výše doporučených bych jasně volil Spirity! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Vše zmíněné je fajn, ale já osobně bych šel do Spiritů - jsou neskutečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Také doporučuji Spirity. tyto nebo s modrým cifernikem. https://www.longines.com/en-us/watches/sport/avigation/longines-spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 ty vypadají fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se