Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Napsal jsem na kontakt uvedený dole na stránce, udělal jsem si printscreen stránky slibující bonus 2000b s označením zabezpečeného webu a časem a datem .... počkám na reakci .... jen doufám, že mi ta dvojka nebude teď chybět ...

No a nejde dát rovnou vybrat? Přihlaš se a dej "výběr z konta klubu Sazka"

Nevím jestli bude fungovat přímý odkaz

https://platby.e-sazka.cz/Payment/OutPayment.aspx

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak mám vsazeno:

11.1.2009 13:00:33 sólovka 1000 1,80 Podaná Internet

11.1.2009 12:58:44 sólovka 1000 1,80 Podaná Internet

Své 2000Kč jsem zadal převést na mé bankovní konto.

Odesláno

Zdravim pani, no waw... Nastastie 30.1. idem do prahy (koncert ine kafe), takze tu akciu este stiham... :P Neviete mi povedat, ci nebude problem teda, ze som slovak a nemam ani cesky ucet?

Odesláno
Zdravim pani, no waw... Nastastie 30.1. idem do prahy (koncert ine kafe), takze tu akciu este stiham... :P Neviete mi povedat, ci nebude problem teda, ze som slovak a nemam ani cesky ucet?

Tak to bude asi problém. Jedině si založit účet u FIO. Bude tě to stát stovku (českých) a je to účet československý (stačí dát místo 2010 koncovku 8330). Můžeš si ho tedy založit i na Slovensku.

Odesláno

Tak poslední zprávy ze spekulace jsou následující:

Za vsaz 1000 / 1000 bodů mi ještě přidělili dalších 20 prémiových bodů.

Vsadil jsem na tenis s kurzem 1,80 / 1,80.

Své vložené 2000CZK jsem dal převést na svůj bank. účet.

Dnes ráno na popud Filipese zkontrolován stav a zjištěno:

Zápas odehrán, na CZK účet připsáno 1800CZK, na bodovém účtu zůstává těch 20b prémiových za vsaz.

Zadán příkaz k převodu 1800CZK na můj bankovní účet, poté kontrola a stav CZK účtu = 0, stav bodového účtu = 20. Což znamená že 1800CZK je opravdu na cestě do mé banky.

Dále kontrola mého bankovního účtu:

Moje 2000CZK použité jako vklad nutný pro založení sázkového konta jsou již připsány v mé bance.

Závěr: vše je OK, funguje a z vlastní zkušenosti potvrzuji, že je bezpečné spekulaci provést. Nejlíp i na registrace ostatních členů rodiny :-)

Odesláno

Pozor, dnes rano uz to prasklo, takze to Sazka brzy zrusi!!! Pry se zaregistrovalo mnoho lidi, desetitisice, i cele rodiny. Ale rano v radiu jsem slysel, ze uz to Sazka stahuje.

Odesláno

Tak jsem to taky zkusil, jen tak, z plezíru.

Asi to tedy ještě funguje.

Konto vypadá takhle:

Účet Aktuální stav Čerpání

Stav Konta Klubu SAZKA 2 000 CZK -

Stav bodového Konta Klubu SAZKA 2 000 bodů 0

Odesláno

Já jsem si těch vložených 2.000Kč nechal poslat na účet a rozhodl jsem se, že si s těmi 2.000 body, které mi dali grátis, budu hrát.

Takže jsem si jich hned 1.000 vsadil na hokej. Kurz 1,35. A na začátku třetí třetiny vedu 3:1 :D

Odesláno

Taky mi konečně přišlo 1790 Kč (měl jsem to ještě "za stovku", takže čistý zisk 1690 Kč). Už jsem se strachoval, že to nedojde, příkaz jsem dával 8.1. a na účtě se mi to objevilo teprve dnes odpoledne a to ještě se zítřejším datem, no nicméně je to tam.

Na účtě mi ještě zbylo 120 bodů a 10 Kč a říkám si, že s těmi bych mohl zkusit trochu zariskovat. Poradí někdo něco s dobrým kurzem a přesto slušnou šancí na výhru?

Odesláno
Taky mi konečně přišlo 1790 Kč (měl jsem to ještě "za stovku", takže čistý zisk 1690 Kč). Už jsem se strachoval, že to nedojde, příkaz jsem dával 8.1. a na účtě se mi to objevilo teprve dnes odpoledne a to ještě se zítřejším datem, no nicméně je to tam.

Na účtě mi ještě zbylo 120 bodů a 10 Kč a říkám si, že s těmi bych mohl zkusit trochu zariskovat. Poradí někdo něco s dobrým kurzem a přesto slušnou šancí na výhru?

Ty 2000,- musím posílat přes účet nebo je můžu vložit přímo při té registraci?

Chci to zrychlit, než to zruší.

Na druhou stranu si říkám, že takova reklama je pro ně k nezaplacení a určité procento lidí bude sázet dál.

Odesláno
Na druhou stranu si říkám, že takova reklama je pro ně k nezaplacení a určité procento lidí bude sázet dál.

je to velmi dobry marketingovy tah, ktery je vyjde celkem levne.

Odesláno
Ty 2000,- musím posílat přes účet nebo je můžu vložit přímo při té registraci?

Chci to zrychlit, než to zruší.

Já je vložil hotově při registraci v Sazce, asi před půl hodinou, vidím je už na účtu, ale body jsou zatím 0.

Odesláno
Já je vložil hotově při registraci v Sazce, asi před půl hodinou, vidím je už na účtu, ale body jsou zatím 0.

:jawdrop:

Zkušení dojiči, poraďte, ať nepropadáme panice.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...