Patrik Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Chtěl prodat hodinky za 750 tisíc. Zájemce mu s nimi utekl - Novinky Orlickoústečtí kriminalisté už přes dva týdny šetří krádež hodinek Rolex v hodnotě 750 tisíc korun. Majiteli je ukradl neznámý asi třicetiletý muž, který předstíral zájem o koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Četl jsem. Katastrofa… nikdy takto drahé hodinky neprodávat sám a když už, tak s devítkou na srdci… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Tak ale - borec s přízvukem (aji kdyby ho neměl) a já mu nechám hodinky za 3/4 mega na ruce a jdu s ním po městě směr banka. Jako sorry, je mi ho líto, ale je to trochu blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Po vyzkoušení si je měl majitel nechat vrátit, a předat až by měl peníze před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 No uz to tu je asi 4 krat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 mě spíš zaráží, že někomu stojí za to kvůli tomu tady zakládat samostatný vlákno ... proč? To přece může hodit do statusu. To samý že si borec chce koupit první Rolexy a místo toho aby si tu něco načetl a dotazoval do příslušného vlákna, tak nový vlákno ... ve výsledku o hovně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Co to je status Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 V 23. 8. 2023 v 16:31, Lukyn77 napsal: mě spíš zaráží, že někomu stojí za to kvůli tomu tady zakládat samostatný vlákno ... proč? To přece může hodit do statusu. To samý že si borec chce koupit první Rolexy a místo toho aby si tu něco načetl a dotazoval do příslušného vlákna, tak nový vlákno ... ve výsledku o hovně ... Rozšířit Tak ty hov.a nemusíš číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Ten clovek musi byt dohledatelny ne? Mi nerikejte, ze mel neprustrelnou VPNku, telefonni cislo maj a jeste ma xicht na kamere v bance. Jeste chapu, kdyz nekdo sunda hodinky z ruky v nejaky mackanici, ale tohle je demence... Jedina sance je zdrhnout z republiky nekam pryc, ale stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Se obávám, že policie počká pár dní, jestli se někdo neozve s informacemi a pokud ne, tak odloží. Je otázka, zda se tím bude někdo víc zabývat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 To je nejaky divny. Overeni pravosti po telefonu, prodavajici preda zlaty YM na ruku pred zaplacenim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Last Boy Scout Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 V 24. 8. 2023 v 18:52, paya01 napsal: Se obávám, že policie počká pár dní, jestli se někdo neozve s informacemi a pokud ne, tak odloží. Je otázka, zda se tím bude někdo víc zabývat... Rozšířit nebude, pán má smolíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Podozrivého z krádeže už majú, hodinky ešte nie. https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/zlodej-hodinky-rolex-policie-kradez-vazba-usti-nad-orlici.A240227_134534_pardubice-zpravy_mvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2024 super clanek.. ten "zluty kov" bude asi zlato? Taky by me zajimalo, jak probihal "odborny posudek" .. chrono 24 a google? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se