Gustaf Odesláno 31. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 @Chegi nomos ne, tam mi chybí ta univerzálnost...ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 a čo tak BM Riviera ? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Jediny univerzalni hodinky nemuzou mit integrovanej tah.. za me:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 (upraveno) před 32 minutami, AKUC napsal: a čo tak BM Riviera ? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Zajimavej tip.... možná tyhle jsou ještě zajímavější . S tím tahem souhlasím s @Micey Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 3. září 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 11 minutami, Gustaf napsal: Zajimavej tip.... možná tyhle jsou ještě zajímavější . S tím tahem souhlasím s @Micey ano aj tie sú OK , dá sa dokúpiť k tomu aj guma a koža a je to vyriešené ba dokonca aj hodinky rôznej kombinácie ... + tradícia, majú aj nové 5D inhouse , nie sú okúkané ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Jsou hodně super...ale jako jediný hodinky nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 za mňa určite Grand Seiko nosím ich naozaj rád super hodinky viem si v pohode predstaviť že by boli moje jediné. ideálne niečo so champange ciferníkom keď to má byt univerzálne čo sa mne aj osvedčilo. 41mm model je tuším SBGA201 do ceny za zmestíš boli aj tu v inzercii na predaj cca okolo 3tis. € SBGA201G | Grand Seiko (grand-seiko.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Zrovna jsem chtel zalozit vlakno... s úplně stejným problémem (radostí?). chtěl jsem bb54, šel jsem do bechyně a prostě ač mám malou ruku, tak mi na mě evokovaly dámské hodinky... bb58 výrazně lepší, i když za mě je právě ten čistčí design lunety bb54 lepší popravdě a ta spona je taky super. Jediný, co mě zatím drží nejít do nich hned je... absence datumovky... jsem asi staromilec, ale na datumovku na hodinkách koukám několikrát za den, měl jsem jednou Sinn 556 bez datumovky a prostě mi to vadilo. Tudor jsou jiná liga, ale i tak si nejsem jistej, jestli by mě to po chvíli nezačalo vadit. Takže dál diskutujte, vybírejte, budu to ještě chvilku sledovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Longines Spirit, pokud to tu už bylo, tak se omlouvám. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 6 hodinami, blackwhit napsal: Zrovna jsem chtel zalozit vlakno... s úplně stejným problémem (radostí?). chtěl jsem bb54, šel jsem do bechyně a prostě ač mám malou ruku, tak mi na mě evokovaly dámské hodinky... bb58 výrazně lepší, i když za mě je právě ten čistčí design lunety bb54 lepší popravdě a ta spona je taky super. Jediný, co mě zatím drží nejít do nich hned je... absence datumovky... jsem asi staromilec, ale na datumovku na hodinkách koukám několikrát za den, měl jsem jednou Sinn 556 bez datumovky a prostě mi to vadilo. Tudor jsou jiná liga, ale i tak si nejsem jistej, jestli by mě to po chvíli nezačalo vadit. Takže dál diskutujte, vybírejte, budu to ještě chvilku sledovat! Super...tak jsme dva... máš fotky na ruce? Jakým máš zápěstí. Já koukal i bb pro a ty jsou taky jen 39mm. No a pak na pepsi GMT.... @Dushakx jj, Spirity už myslím padly... na ty jsem koukal v chronu, ale jsou moc vysoký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Ono to na tech fotkach tak nevyzni, kdyz na to ted koukam, ale v realu to tak bylo:Vs bb58Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 No jen fakt, že to vypadá skoro stejně ne, ale i z vlastního pocitu, co teď nosím mi přijde, že 39mm je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 10 hodinami, Gustaf napsal: No jen fakt, že to vypadá skoro stejně ne, ale i z vlastního pocitu, co teď nosím mi přijde, že 39mm je málo 39mm je ideal, 37mm je malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Uz jsem to nechtel prodluzovatSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 4 minutami, blackwhit napsal: Uz jsem to nechtel prodluzovat Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Sent from my iPhone using Tapatalk Pecka!! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Diky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Dobre Ty Gratuluju a at delaj radost… je vtipny, ze Gustaf zalozi vlakno s nakupem a Ty si odnasis hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Gratulace.... ať dělají radost. Kde si kupoval? @Karussell Gustaf ještě přesně neví, co by chtěl a sbírá hlavně střelivo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Diky, zatim mi teda vykouzli usmev pokazdy, kdyz se na ne kouknu! Bechyne, strasne fajn pristupSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se