Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 9. 2023 v 16:06, Gustaf napsal:

Zajimavej tip.... možná tyhle jsou ještě zajímavější . S tím tahem souhlasím s @Micey

Rozšířit  

ano aj tie sú OK , dá sa dokúpiť k tomu aj guma a koža a je to vyriešené ba dokonca aj hodinky rôznej kombinácie ... + tradícia, majú aj nové 5D inhouse , nie sú okúkané ...

Baume-Mercier-Riviera-Azur-300m-MastM.jpg.11be20792fd913d31a27f93fe343626c.jpg

Beznzvu.jpeg.b9b4c35738ceee7093b6a190566abcfd.jpeg

m0a10714-soldat-1-min-873x1200.thumb.png.cfc7161ae6c1f37a46fb5f982d2f0b0d.png

baumaticmovement2.jpg.0334dea5a56c5917245d22b68fe78223.jpg

Odesláno

za mňa určite Grand Seiko nosím ich naozaj rád super hodinky viem si v pohode predstaviť že by boli moje jediné.

ideálne niečo so champange ciferníkom keď to má byt univerzálne čo sa mne aj osvedčilo. 41mm model je tuším SBGA201 do ceny za zmestíš boli aj tu v inzercii na predaj cca okolo 3tis. € 

SBGA201G | Grand Seiko (grand-seiko.com)

Odesláno

Zrovna jsem chtel zalozit vlakno... s úplně stejným problémem (radostí?).

chtěl jsem bb54, šel jsem do bechyně a prostě ač mám malou ruku, tak mi na mě evokovaly dámské hodinky... bb58 výrazně lepší, i když za mě je právě ten čistčí design lunety bb54 lepší popravdě a ta spona je taky super. 

Jediný, co mě zatím drží nejít do nich hned je... absence datumovky... jsem asi staromilec, ale na datumovku na hodinkách koukám několikrát za den, měl jsem jednou Sinn 556 bez datumovky a prostě mi to vadilo. Tudor jsou jiná liga, ale i tak si nejsem jistej, jestli by mě to po chvíli nezačalo vadit. 

Takže dál diskutujte, vybírejte, budu to ještě chvilku sledovat! 🙂

Odesláno
  V 6. 9. 2023 v 9:01, blackwhit napsal:

Zrovna jsem chtel zalozit vlakno... s úplně stejným problémem (radostí?).

chtěl jsem bb54, šel jsem do bechyně a prostě ač mám malou ruku, tak mi na mě evokovaly dámské hodinky... bb58 výrazně lepší, i když za mě je právě ten čistčí design lunety bb54 lepší popravdě a ta spona je taky super. 

Jediný, co mě zatím drží nejít do nich hned je... absence datumovky... jsem asi staromilec, ale na datumovku na hodinkách koukám několikrát za den, měl jsem jednou Sinn 556 bez datumovky a prostě mi to vadilo. Tudor jsou jiná liga, ale i tak si nejsem jistej, jestli by mě to po chvíli nezačalo vadit. 

Takže dál diskutujte, vybírejte, budu to ještě chvilku sledovat! 🙂

Rozšířit  

Super...tak jsme dva... máš fotky na ruce? Jakým máš zápěstí. Já koukal i bb pro a ty jsou taky jen 39mm. No a pak na pepsi GMT....

@Dushakx jj, Spirity už myslím padly... na ty jsem koukal v chronu, ale jsou moc vysoký 

Odesláno

Ono to na tech fotkach tak nevyzni, kdyz na to ted koukam, ale v realu to tak bylo:

e0701b52451ffefbdcdfc6db8e0b761e.jpg

Vs bb58

c8c294cfbc5d20014d5de4f4e906a97c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 6. 9. 2023 v 20:07, Gustaf napsal:

No jen fakt, že to vypadá skoro stejně :D ne, ale i z vlastního pocitu, co teď nosím mi přijde, že 39mm je málo 

Rozšířit  

39mm je ideal, 37mm je malo...

Odesláno

Diky, zatim mi teda vykouzli usmev pokazdy, kdyz se na ne kouknu! :)

Bechyne, strasne fajn pristup

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...