lukassob Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 11.01.2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Black verze https://www.fratellowatches.com/blancpain-x-swatch-bioceramic-scuba-fifty-fathoms-ocean-of-storms/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Je pekna, podla mna zatial najkrajsia, ale tentoraz sa do radu postavit nepojdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Díky černé jsou to první, které aspoň na první pohled nevypadají jako plastová cetka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Ahoj, měl už někdo ty černé na ruce? Zajímala by mě lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Tie cierne vyzeraju fakt zatial najlepsie. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Ak tieto uvidim niekde v Store, urcite by som sa im potesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 10. 1. 2024 v 7:31, lukassob napsal: Black verze https://www.fratellowatches.com/blancpain-x-swatch-bioceramic-scuba-fifty-fathoms-ocean-of-storms/ Fajnový jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Neviete kde sa daju kupit vo Viedni? Alebo len online? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února před 10 minutami, Aston napsal: Neviete kde sa daju kupit vo Viedni? Alebo len online? Swatch store Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 20 hodinami, Campino napsal: Swatch store Super vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomingo Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 20 hodinami, Aston napsal: Neviete kde sa daju kupit vo Viedni? Alebo len online? ve Vídni je maji jen ve Swatch store Graben, minulý týden měli skladem všechny modely kromě černých a bílých. V Karntnerstrasse je neměli ani vystavený a poslali mě do Graben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 2 hodinami, tomingo napsal: ve Vídni je maji jen ve Swatch store Graben, minulý týden měli skladem všechny modely kromě černých a bílých. V Karntnerstrasse je neměli ani vystavený a poslali mě do Graben Tomingo dakujem, skocim rovno do Graben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 2 hodinami, tomingo napsal: ve Vídni je maji jen ve Swatch store Graben, minulý týden měli skladem všechny modely kromě černých a bílých. V Karntnerstrasse je neměli ani vystavený a poslali mě do Graben Zabudol som napisat ze na Graben, diky za doplnenieNa Kartnerstrasse je ten Swatch ako stanok z obcersvenim, tam je zbytocne sa zastavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 23 hodinami, Campino napsal: Zabudol som napisat ze na Graben, diky za doplnenieNa Kartnerstrasse je ten Swatch ako stanok z obcersvenim, tam je zbytocne sa zastavovat Super vdaka, buduci tyzden sa tam chystam, snad budu k dispozicii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 2 hodinami, Aston napsal: Super vdaka, buduci tyzden sa tam chystam, snad budu k dispozicii Niet za co, drzim palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Tak opět jsem podlehl pocitu "to musím vyzkoušet" a po MoonSwatch jsem pořídil taky ScubaSwatch Stejně jako u MoonSwatch šel řemínek (tentokrát prý vyrobený ze starých rybářských sítí ) hned dolů. Pocit, že to nic neváží je stejný jako u moonswatch, jen při pohybu ruky je cítit (spíš víc slyšet než cítit) pohyb rotoru. Luneta se točí a přitom plastově cvaká. Nejvíc se mi líbí lumi, je jí na ciferníku hodně a pěkně svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 15. 2. 2024 v 13:32, Campino napsal: Niet za co, drzim palec No bol som tam a cierne nemali takze skoda cesty, mam sa ozvat koncom marca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 3 hodinami, Aston napsal: No bol som tam a cierne nemali takze skoda cesty, mam sa ozvat koncom marca... Nuž škoda, čo užnie je to síce taký hype ako svojho času Moonswatch, ale tie najžiadanejšie sú na tom rovnako…snáď to na 2 krát vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 16 hodinami, Campino napsal: Nuž škoda, čo užnie je to síce taký hype ako svojho času Moonswatch, ale tie najžiadanejšie sú na tom rovnako…snáď to na 2 krát vyjde Jasne, dakujem Ked sa ku mne maju dostat tak sa dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se