maxs Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Synovec má nejakú kresťanskú vec - birmovka? Rozhodol som sa, že mu kúpim hodinky. ale žiadne ma nenapadajú. Riešili ste niekto podobný problém? Robia sa seriózne hodinky pre juniorov? Aký by som mal asi vyberať priemer? Prikláňam sa k mechanike, ale nezatváram si ani digi dvierka. Poradí niekto?
budo Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 levny narazuvzdorny kvarz ... v tom veku je velka pravdepodobnost, ze je znici, ztrati, vymeni nebo ze si jich proste jeste nebude tolik povazovat ... dej mu cas at vyzraje, pak muzes utratit za hodinky pro nej vic
JJ Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Tak. Viděl bych to na na nějaké Swatchky. V tomhle věku už asi neocení Flik-Flak, ale třeba něco z řady Originals/Active. GB750, SULW 100, SULM103...
farářskej Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Tak. Viděl bych to na na nějaké Swatchky. V tomhle věku už asi neocení Flik-Flak, ale třeba něco z řady Originals/Active. GB750, SULW 100, SULM103... Jak řekl JJ.
Ghill Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Settlemania Junior od Ochs un Junior. Skus vyhladat tuna na fore. Ale to len ked mas toho synovca veeeeeeeelmi rad.
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Swatchky by mohli byť. Pobehám ich kolekciu a niečo vyberiem. Ghill: máš nejaký odkaz? Ja ani Google také nepoznáme.
Ghill Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 To sa o preberalo na fore ochs un junior Ale aj v inych threadoch su o tom zmienky Swatchky by mohli byť. Pobehám ich kolekciu a niečo vyberiem. Ghill: máš nejaký odkaz? Ja ani Google také nepoznáme.
lib Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Já koupil juniorovi (10 let) Trasery v létě a spokojenost maximální.: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=90
mik@ Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Průměr: 46 mm Rozteč nožiček: 22 mm Fuha... Neni to trosku velke na tu ruku?
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Já koupil juniorovi (10 let) Trasery v létě a spokojenost maximální.: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=90 Průměr: 46 mm ?????? pro juniora? (To je snad pro mladého Oniona) EDIT: mik@ byl rychlejší Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Vit
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Já koupil juniorovi (10 let) Trasery v létě a spokojenost maximální.: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=90 Môžeš dať foto na jeho ruke? Si to nejako neviem predstaviť ani na svojej.
lib Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Môžeš dať foto na jeho ruke? Si to nejako neviem predstaviť ani na svojej. Ono to je 46mm jen v nejširším místě. Od "polokrytu" korunky ke hraně pouzdra u devítky. Ruku nemá nijak širokou. Už jsem sem fotku někdy v létě dával, ale teď to nemůžu najít. Asi je to ve starém vlákně "Pochlubte se ..." (stovky stran). Starou fotku jsem vymazal. Zkusím to večer vyfotit ještě jednou. Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem lib
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Zvažujem aj Seiko 5 (36 mm). Tie by asi splnili cieľ nezničiteľný automat.
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 co nějaké Baby-G????? Trochu sa tomu bránim, lebo nemám k digi pozitívny vzťah.Ale myslím, že v jeho veku by som bral skôr G-Shock ako nejaký uhladený automat.Zvažujem aj Casio.
Gilius Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Trochu sa tomu bránim, lebo nemám k digi pozitívny vzťah.Ale myslím, že v jeho veku by som bral skôr G-Shock ako nejaký uhladený automat.Zvažujem aj Casio. já vím,že jsou to "jen" digitálky. Ale vydrží hodně,hodně moc......já je klukovi koupím taky,jen co povyroste.....nevěřím,že jiné hodinky vydrží tolik,co ta G-čka.
lib Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Môžeš dať foto na jeho ruke? Si to nejako neviem predstaviť ani na svojej. Traser Super Sport Chrono na ručce tak 14cm: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mik@ Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Trochu sa tomu bránim, lebo nemám k digi pozitívny vzťah.Ale myslím, že v jeho veku by som bral skôr G-Shock ako nejaký uhladený automat.Zvažujem aj Casio. Jasne ber nejake casia... Zrejme ho viac potesia svietiace, pipajuce hodinky s 10 budkmi, stopkami, odpocitavanim atd. ako nejake automaty...
maxs Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Traser Super Sport Chrono na ručce tak 14cm: Nevyzerá to zle. Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se