Rendell Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Na skok do práce s pohodlnosti quartzu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Furt stejne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října (upraveno) Podvečerní fotka už trochu za šera. Tak tyhle Atlantic se mnou vydržely už 14 let, hodinky, které mám nejdéle ze všech, co jsem kdy měl a ty už zůstanou. Hodně jsme toho spolu prožili ... Upraveno 3. října uživatelem milomac 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Vcera dnes a zitra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Zapomeňte na Moonswatche, Irony Chrono jsou lepší: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddiedjeco Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Astrony limiky 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Young timery 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Jsou hodinky, ke kterým se člověk rád vrací, i když to nejsou automaty za kilo … Důvod je jednoduchý - mají osobní příběh Pěkný pátek všem! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Mám je prostě rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 17. 10. 2024 v 9:20, Eddiedjeco napsal: Astrony limiky tohle je velká paráda, škoda jen, že na to nemám pracku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Před hodinou, obrbobr napsal: tohle je velká paráda, škoda jen, že na to nemám pracku Myslis, ze by ti boli male alebo velke? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 2 hodinami, Harwey napsal: Myslis, ze by ti boli male alebo velke? byly mě velký, ačkoliv jsou jedny z těch menších ASTRONů a hlavně přehlednějších, zkoušel jsem si je na prodejně. Ale neuvěřtelně krásný hodinky, ty detaily ... Myslím, že by jim sednul nějakej pěknej černej řemen, jetli se dělá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října (upraveno) ja mam ruku 15.5 cm, a vdaka kratkym nozickam sadnu akurat...neviem ci sa k nim vobec robia remene, ten stredovy clanok s osickou ma len 14 mm. takze asi jedine dat usit. a ano, detaily, cifernik vyzeraju skvelo Upraveno 21. října uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října TagHeuer Kirium Q , 7 jew. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Moje najoblubenejsie solar kvarcky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 1976 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) Ještě jedno foto - indexy, číselník, zpracování, přesnost ... Upraveno 25. října uživatelem špelda66 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V Tatrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se