DarylVanHorne Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 2. 3. 2025 v 2:32, gathis napsal: Na všechny Smart watch jsem si našel pomůcku, aby mě vůbec nelákaly. Mentálně jsem je čistě pro sebe zařadil do kategorie "nositelná elektronika" podobně jako třeba mobil a vytěsnil jsem je ve své mysli z kategorie hodinky Rozšířit Upřímně - ANO. Smartwatch nejsou hodinky , takže souhlas
Jerryl Odesláno 4. března Autor Nahlásit Odesláno 4. března K tomu se připojuji a podepisuji v plném rozsahu. Považuji to za spotřební elektroniku a teď mě nekamenujte, ale do stejné kategorie řadím např. i elektroauta 1
dr.spiritus Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Vždy, když se mi blíží (půl)kulatiny, napadne mne akutní chronobundus... Posledně jsem jej ještě nějak přechodil, ale letos mu, zdá se, podlehnu. Přece jen jsem zase o pět let starší, než minule a ta imunita vůči chorobám už není, co bývala...
Spongebob Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Kdybych si pět let nic nekoupil tak už to tu rovnou zabalím to už bych byl dobrej.. 1
kuncák7 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 15:05, Spongebob napsal: Kdybych si pět let nic nekoupil tak už to tu rovnou zabalím to už bych byl dobrej.. Rozšířit
DarylVanHorne Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Tak hádejte, co jsem asi udělal Ale kamarád, který mi na ně přispěl značnou sumou, mi pomohl vymyslet vyšší level bobříka Takže nový bobřík: Jak dlouho vydržím neotevřít tu krabici a nedat si na ruku její obsah? Dokud mu nevrátím, co dlužím (jemu je fuk za jak dlouho) bude krabice u něj. Hmmm dobrá motivace a za mě fér
Jerryl Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března Tak to bych nevydržel. Ani minutu. Jsem slaboch
DarylVanHorne Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) V 7. 3. 2025 v 17:50, Jerryl napsal: Tak to bych nevydržel. Ani minutu. Jsem slaboch Rozšířit Člověk se má mít na co těšit Ale je pravda, že to bude náročné Chci aspoň měsíc, nebo dva - potřebuju cash flow Upraveno 7. března uživatelem DarylVanHorne
Jerryl Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března A nemohl bys je ukázat aspoň nám? Že bys se postavil z druhé strany krabičky a tu otevřel tak, abys ty neviděl dovnitř, ale my jo 1
gathis Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) V 7. 3. 2025 v 17:47, DarylVanHorne napsal: Tak hádejte, co jsem asi udělal Ale kamarád, který mi na ně přispěl značnou sumou, mi pomohl vymyslet vyšší level bobříka Takže nový bobřík: Jak dlouho vydržím neotevřít tu krabici a nedat si na ruku její obsah? Dokud mu nevrátím, co dlužím (jemu je fuk za jak dlouho) bude krabice u něj. Hmmm dobrá motivace a za mě fér Rozšířit Tak to je úplně jiný level sebetrýznění, mít, ale vlastně nemít to bych asi nedal Upraveno 7. března uživatelem gathis 1
DarylVanHorne Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 18:19, Jerryl napsal: A nemohl bys je ukázat aspoň nám? Rozšířit Pozdě ... Já už ji nemám Ano, samozřejmě vím, co tam je, ale jako sorry, když nemůžu já, tak Vy už tuplem ne Myslím že to dáte víc v poho. V 7. 3. 2025 v 18:59, gathis napsal: Tak to je úplně jiný level sebetrýznění, mít, ale vlastně nemít to bych asi nedal Rozšířit To jen pro fajnšmekry... Horologické BDSM Něco jako latex, připínák a tak... No já zvolil tuhle cest - mučení psychické, ne fyzické
sodekcz Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Kurňa, mohls být trýzněný jen ty, teď jsme i my 1
DarylVanHorne Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Hlavně je blbý, že on hodně cestuje. Kdybych se třeba teď rozhodl, tak mám smůlu - je v Dubaji. Kurva, snad to neprodal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se