Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 3. 2025 v 2:32, gathis napsal:

Na všechny Smart watch jsem si našel pomůcku, aby mě vůbec nelákaly. Mentálně jsem je čistě pro sebe zařadil do kategorie "nositelná elektronika" podobně jako třeba mobil a vytěsnil jsem je ve své mysli z kategorie hodinky 🤣

Rozšířit  

Upřímně - ANO. Smartwatch nejsou hodinky 😇, takže souhlas 🤣👍

Odesláno

K tomu se připojuji a podepisuji v plném rozsahu.

Považuji to za spotřební elektroniku a teď mě nekamenujte, ale do stejné kategorie řadím např. i elektroauta 😂

• Díky 1
Odesláno

Vždy, když se mi blíží (půl)kulatiny, napadne mne akutní chronobundus... Posledně jsem jej ještě nějak přechodil, ale letos mu, zdá se, podlehnu. Přece jen jsem zase o pět let starší, než minule a ta imunita vůči chorobám už není, co bývala... :D

Odesláno

Tak hádejte, co jsem asi udělal 😇🤣

Ale kamarád, který mi na ně přispěl značnou sumou, mi pomohl vymyslet vyšší level bobříka 😉

Takže nový bobřík: Jak dlouho vydržím neotevřít tu krabici a nedat si na ruku její obsah? 

Dokud mu nevrátím, co dlužím (jemu je fuk za jak dlouho) bude krabice u něj. Hmmm dobrá motivace a za mě fér 👍

IMG-20250307-WA0014.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 7. 3. 2025 v 17:50, Jerryl napsal:

Tak to bych nevydržel. Ani minutu. Jsem slaboch

Rozšířit  

Člověk se má mít na co těšit 😉 Ale je pravda, že to bude náročné 🤣 Chci aspoň měsíc, nebo dva - potřebuju cash flow 😇

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

A nemohl bys je ukázat aspoň nám?

Že bys se postavil z druhé strany krabičky a tu otevřel tak, abys ty neviděl dovnitř, ale my jo😂

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
  V 7. 3. 2025 v 17:47, DarylVanHorne napsal:

Tak hádejte, co jsem asi udělal 😇🤣

Ale kamarád, který mi na ně přispěl značnou sumou, mi pomohl vymyslet vyšší level bobříka 😉

Takže nový bobřík: Jak dlouho vydržím neotevřít tu krabici a nedat si na ruku její obsah? 

Dokud mu nevrátím, co dlužím (jemu je fuk za jak dlouho) bude krabice u něj. Hmmm dobrá motivace a za mě fér 👍

IMG-20250307-WA0014.jpg

Rozšířit  

Tak to je úplně jiný level sebetrýznění, mít, ale vlastně nemít 🤣 to bych asi nedal 😁

Upraveno uživatelem gathis
  • Díky 1
Odesláno
  V 7. 3. 2025 v 18:19, Jerryl napsal:

A nemohl bys je ukázat aspoň nám?

Rozšířit  

Pozdě ... Já už ji nemám 😉🤣

Ano, samozřejmě vím, co tam je, ale jako sorry, když nemůžu já, tak Vy už tuplem ne 😂🤣 Myslím že to dáte víc v poho.

V 7. 3. 2025 v 18:59, gathis napsal:

Tak to je úplně jiný level sebetrýznění, mít, ale vlastně nemít 🤣 to bych asi nedal 😁

Rozšířit  

To jen pro fajnšmekry... Horologické BDSM Něco jako latex, připínák a tak... 🤣 No já zvolil tuhle cest - mučení psychické, ne fyzické 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...