Frantik Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Konečně super vlákno! Lidé si tu obdivují hodinky, které vydrží jít déle, než měsíc a předhání se v tom, kdo si koupí více kousků kopírujících ostatní výrobce. Bože bože Mnohokrat jsem sem chtel napsat nejakou rypavou poznamku, nechtel jsem nikomu kazit radost, ale je to hnus, za chvili to dorazi do prodejniho vlakna!!!
lupinus Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Mnohokrat jsem sem chtel napsat nejakou rypavou poznamku, nechtel jsem nikomu kazit radost, ale je to hnus, za chvili to dorazi do prodejniho vlakna!!! Berete mi to z úst. Pokaždé, když sem člověk mrkne, jsou tu další Parnis, které už nefungují ale pozor, občas takové, které fungují považte už 5!!! týdnů. Proč? Peace
Leviathan Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 He, mne uz funguju cca 2 mesiace.... Inak novy PARNIS model.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Pánové, svět se zbláznil!! Proč si kupovat hodinky, co se dědí, když už na jaře nebudou moderní a bude nová modelová řada? Všechno budeme dělat na výdrž max. po dobu záruky, pak se bude jen shopovat a shopovat. Případ z dneška: všichni známe nožové konektory, co se používají v autech prakticky na každém drátu. Dnes jsem potřeboval na dva dráty tyto konektory cvaknout a protože vedle mám veliký prodej a servis renomované německé značky se dvěma vé ve znaku a provozovaný dříve slavným závodníkem, zašel jsem tam, by to nacvakli. ŠOK! Ty kleště v servisu nemají, prasklý konektor se nevyměňuje, vymění celý kabelový svazek!!!! Neřešte hodinky s životností 6,22E7 kmitů.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 He, mne uz funguju cca 2 mesiace.... Inak novy PARNIS model.... Podle me na ne idealne pasuje nazev "fake", protoze slibuji neco, co nemaji a to je chronometer, proste lžou!
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Frantik: to máš fuk, ty si pleteš čínský znak pro ku-lao se znakem pro kung-pao, a čínskej soudruh zas chronometer a chronograph - no a vidíš, tvůj omyl fatální neni a vlastně ani ten soudruhův, protože ho stejně někdo furt kupovat bude...
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Podle meho nazoru je to klasicky pripad, kdy vynalezavy Cinan prisel na zpusob jak legalne prodavat fejky na eBayi.
veteran Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Hoši, tady je tolik vláken, nad kterými se můžete rozplývat, tak nechápu, proč se sem chodíte rozčilovat. Mě se tady líbí a nelíbí se mi ty vaše negativní řeči. Tímto nechci rozpoutat nějakou vášnivou debatu, děkuji za pochopení.
Frantik Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Hoši, tady je tolik vláken, nad kterými se můžete rozplývat, tak nechápu, proč se sem chodíte rozčilovat. Mě se tady líbí a nelíbí se mi ty vaše negativní řeči. Tímto nechci rozpoutat nějakou vášnivou debatu, děkuji za pochopení. My se nerozcilujeme, my jen upozornujeme, ze toto forum je o kvalitnich hodinkach a hodinkove kulture a nepatri sem cinani a fejky a ani ti, kteri je zde obdivuji a propagují. To neni zadna vasniva debata, jen poznamka. Kdo samozrejme chce, muze si zalozit forum "Nosim a kupuji cinske padelky i kdyz se mi po mesici rozpadnou" - tuto svobodu nikomu neberu. Ale dokud budu clenem tohoto fora, budu se vsemozne snazit bojovat proti padelkum a ubozakum, co je nosí a budu bojovat proti tomu, aby se tady o tom zakladaly nesmyslna vlakna
trud Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Hmm precital som si to cele a pytam sa, kde je hranica medzi fake,"padelek" a "normal" hodinkami. Kedy su to podla vas hodinky s velkym "H"?...ked si vyrabaju aj vlasne strojceky? ked sa na ziadane ine nepodobaju? Ved su tu vlakna o inych "akoze" kvalitnych hodinkach ktore nemaju vlastne strojceky a este sa aj podobaju na vsetko mozne ale ked su z nemecka ,ameriky tak su dobre?. Tato cinska "znacka" nie je kopia dakych BREITLING. Maju vlastny desing a ze sa daktore modely podobaju na "slavne" znacky? No a? Ved aj tie sa podobaju daktore jedny na druhe.Stojcek je da sa povedat za cenu 80 dolacov v pohode,,a aj cele hodinky. Pisete ze maju napis chronometer a ten nemaju....pisete akoby to bolo napisane na kazdych a pritom je to len na daktorych kuskoch.Ze sa LCD LG podoba na Samsung vam nevadi? A ze "creva" su z cini tiez nie? Akoby sa na fore o autach nesmelo pisat o Daci,Kia,Daewoo. Keby tu mali byt len najhodinkovatejsie hodinky muselo by sa 70% fora zmazat. Boli tu o tych hodinkach napisane dve recenzie a myslim ze ziadna netvrdila ze su to hodinky s velkym H,to hadam nik ani za tych 80 dolacov necakal.Ale bolo napisane ze tieto hodinky su kvalitativne niekde uplne inde ako ostatny cinsky smejd a skutocne fake.Ze su to hodinky za cenu 80 dolacov dobre.Pri takych hodinkach sa ocakava ze kvalita sa bude lisit kus od kusa, a ze budu take co pojdu 5 tyzdnov a aj take co poslapu par rokov V kazdom pripade je aj z detailnych fotiek vidiet ze sa da nato pozerat Mozte sa rozhorcovat dalej Ps: dovtedy budeme podcenovat cinu az zistime ze cina je svetova velmoc : ) Mimochodom aj nase vyrobky zapad podcenoval a zrovna sa blizi vyrocie 17.novembra a je to 20 rokov a vyrabame im auta,telky,pracky....len nie sme taky sikovny ako cinanci ze by sme sa sami snazili daco vyrobit (okopirovat) ˇ a len robime v pase na druhych
Frantik Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 OK, pokud tvrdis, ze tato znacka ma vlastni design a jen se podoba slavnym znackam, tak neni o cem se bavit
trud Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 A daka konstruktivnejsia odpoved? Aj na ine casti mojho prispevku.
New Milis Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 A daka konstruktivnejsia odpoved? Aj na ine casti mojho prispevku. Jen blbě čteš. Odpověď na tvůj příspěvek je paradoxně nad ním. Jen ti ještě napovím: Ten, kdo krade jen trošku - je nebo není zloděj? "Frantik: My se nerozcilujeme, my jen upozornujeme, ze toto forum je o kvalitnich hodinkach a hodinkove kulture a nepatri sem cinani a fejky a ani ti, kteri je zde obdivuji a propagují. To neni zadna vasniva debata, jen poznamka. Kdo samozrejme chce, muze si zalozit forum "Nosim a kupuji cinske padelky i kdyz se mi po mesici rozpadnou" - tuto svobodu nikomu neberu. Ale dokud budu clenem tohoto fora, budu se vsemozne snazit bojovat proti padelkum a ubozakum, co je nosí a budu bojovat proti tomu, aby se tady o tom zakladaly nesmyslna vlakna"
trud Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Znova sa pytam kde je hranica padelek a hodinky..na tych hodinkach nie je napisana ziadna cudzia znacka. Alebo plati u vas rovnnica cinan=padelek? Zaujma ma presna specifikacia. Pises ze daco ukradli..co konkretne,znacku nie,replikla to nie je,takze?Stale pises ze ides bojovat proti padelkum ale toto nie je zadna replika,takze?
Don2008 Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Jen blbě čteš. Odpověď na tvůj příspěvek je paradoxně nad ním. Jen ti ještě napovím: Ten, kdo krade jen trošku - je nebo není zloděj? "Frantik: My se nerozcilujeme, my jen upozornujeme, ze toto forum je o kvalitnich hodinkach a hodinkove kulture a nepatri sem cinani a fejky a ani ti, kteri je zde obdivuji a propagují. To neni zadna vasniva debata, jen poznamka. Kdo samozrejme chce, muze si zalozit forum "Nosim a kupuji cinske padelky i kdyz se mi po mesici rozpadnou" - tuto svobodu nikomu neberu. Ale dokud budu clenem tohoto fora, budu se vsemozne snazit bojovat proti padelkum a ubozakum, co je nosí a budu bojovat proti tomu, aby se tady o tom zakladaly nesmyslna vlakna" Zi a nechaj zit. V niecom s vami suhlasim a v niecom nie. Takze poporiadku: 1. Suhlasim s tym, ze Cinske hodinky su povacsinou smejdy, ktore nestoja za zmienku 2. Suhlasim, ze Cina je najvacsi distributor fejkov na svete a toto by nemalo byt v ziadnom pripade podporovane. Je to ciste svinstvo. Kto niekedy drzal taketo hodinky v ruke, vie o com hovorim. 3. Treba ale rozlisovat medzi fejkom a Cinskou znackou. V cine su aj hodinarske firmy snaziace sa vyrabat vlastne hodinky a vlastne strojceky. Niektore to zvladaju celkom dobre ako napr. Seagull. 4. Netreba miesat dokopy fejky a hodinky, ktore sa podobaju na ine. To by sme mohli vycitat aj mnohym Svajciarskym a Japonskym firmam. Ako priklad uvediem Submarinery od Rolexu, alebo Navitimery od Breitlingu. Tieto dva modely su napodobnovane v mnohych pripadoch. To iste plati o strojcekoch. V mnohych Swiss made hodinkach sa nachadzaju strojceky ktore su v skutocnosti len "upravene ETY". rovnako ako aj v niektorych Cinskych hodinkach. Rozdiel je samozreme v pouzitych materialoch a v zrucnosti tych co tieto strojceky upravovali, ale bavime sa tu o principe a nie kvalite. 5. Toto je forum a kazdy tu ma pravo vyjadrit svoj nazor. Aj ten komu sa hodinky z Ciny pacia aj ten komu sa nepacia, ale nevidim dovod oznacovat tu ludi za uboziakov, socky(nebolo uvedene v predchadzajucich prispevkoch ani predchadzjucimi prispievatelmi, ale objavilo sa to v inych vlaknach - aby sme predisly nedorozumeniam) a podobne. Nie sme tu preto aby sme medzi sebou bojovali. To je trochu chybna interpretacia diskusie. Ak ma chut niekto bojovat, tak nech si ide zahrat paintball. 6. Ked niekto nema dostatok penazi potesi sa aj hodinkam z Ciny za 80 dolarov a nie je pravidlo, ze sa jedna o hodinky na par tyzdnov, takze nekategorizujme. Poznam ludi co maju Cinske hodinky cele roky a su s nimi spokojny. Niekomu staci aj malo ku stastiu Skoda, ze to nie je moj pripad 7. To co je pre jedneho nezmysel, to moze niekoho ineho zaujimat. Navyse nie je zle mat vseobecny rozhlad aj mimo tradicnych vyrobcov hodiniek a prave preto nepovazujem toto vlakno za nezmysel. 8. Toto nie je vlakno o FEJKOCH! Svetovy mier
New Milis Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 V pohodě. Byla tady akorát vyjádřena nevůle nad tímhle hnusem, na tom snad není co obhajovat. Značka Parnis je pro mě hnůj - přiložená fotka je můj první a poslední argument. Nazdar. Miru mír. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 tuhle jsem slyšel v televizi, že by každý originální výrobce měl být poctěn tím, že se jeho výrobek v číně kopíruje - svědčí to prý o kvalitě originálu a tenhle popis u obrázku mě také velmi pobavil
little_w Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Padelek (dle wiki): Padělek, falzifikát nebo falzum je předmět, který má vzbudit zdání jiného, obvykle cennějšího předmětu. Vyskytuje se v oblasti umění, historie, ale též platidel nebo průmyslového zboží. Odhaduje se, že komerční ztráty způsobené paděláním v současnosti dosahují asi 500 miliard USD.[1] Padělání je nezákonné reprodukování platidel, uměleckých děl a podobně, přičemž jsou tyto reprodukce vydávány za pravé. Padělání peněz je téměř v každém státě trestným činem, v některých zemích je dokonce trestán smrtí. V ČR je padělání nebo pozměňování veřejné listiny trestným činem, právo vydávat peníze má pouze Česká národní banka, která je jediným eminentem bankovek a mincí v ČR. Česká národní banka také sleduje výskyt padělků mincí a bankovek v oběhu. Počet případů padělání bankovek je výrazně snížen náročnějšími technikami tisku originálních bankovek. Padělkem je například obraz namalovaný tak, aby vypadal jako dílo známého mistra nebo dokument, který předstírá jiného autora nebo stáří. Z české historie jsou známé například falešné Rukopisy královédvorský a zelenohorský nebo Velesova kniha. Naopak se nepodařilo dokázat padělání Písně Vyšehradské. Cílem padělatelů jsou často platidla, setkat se můžeme především s padělky bankovek, ale v minulosti se padělaly často i mince. Dalším velmi rozšířeným druhem padělků jsou kopie průmyslového zboží známých značek.
cody Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 To se vazne hrozne cte. Tohletoto. Na Chronomagu je cela sekce Cina, tak nevim, proc by se (jak jsem se ted docetl) nemelo o cine psat v jeji vlastni sekci Pochopim, pokud root admin sekci smaze a cinskou produkci prohlasi za svatokradez. Me to vadit nebude, mam jina temata na foru. Ale pokud tu je, respektujme to. Napadat jednotlive cleny s tim ze resi cinske hodinky neni spravne. A prosim upozornuju, ze Cinu nemam, jen se na ne divam jako na hodinky. Nektere obdivuju (treba Seagull Tourbilon) jine bych uz nechtel (treba MM s OP korunkou). Udelejte si nekdo hlasovani, pak se obratte na Chronomaga, ale takhle to neni fer.
veteran Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Chlapi, čemu jste nerozuměli na: " tímto nechci rozpoutat žádnou vášnivou debatu"? To mi náramně připomíná mého 3 letého syna, tomu když řekmu nedělej to, tak to just udělá...zřejmě jsou chlapi vážně kluci do konce života, jak o nás tvrdí ženské
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.