Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak to je dobrá zpráva(ten 24kový modul),teď aby udělali ,,něco" s tím potiskem a mohli by to být docela fajn hodinky.

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
No tak to je dobrá zpráva(ten 24kový modul),teď aby udělali ,,něco" s tím potiskem a mohli by to být docela fajn hodinky.

Já bych strašně rád napsal někomu do toho Parnisu, ale pořád se nemůžu dopátrat kontaktu na výrobce, distributoři buď nerozuměj nebo neodpovídaj :thumbsdown_anim:

Odesláno

No to víš číňani,pořád jsou ,,utajení",a teď aby odpovídali někomu z ,,prohnilého" Západu.Ovšem prodej to je něco jiného,to budou spolupracovat ochotně.

Odesláno
No to víš číňani,pořád jsou ,,utajení",a teď aby odpovídali někomu z ,,prohnilého" Západu.Ovšem prodej to je něco jiného,to budou spolupracovat ochotně.

Já jim nabíd dvojnásobek dyž mi vyroběj něco podle mé specifikace s tím, že by se toho vzalo 15 kusů... nejsem z mého okolí jediný, komu by se líbily tak udělaný.

Odesláno

No řeknu upřímně,že v tomhle případě by se nás možná našlo povícero,kdo bychom o tohle měli zájem.Jsem tedy opravdu zvědav jak se k tomu soudruzi číňané postaví a jestli zareagují.Opravit ten ciferník by snad bylo i v jejich zájmu.

Odesláno
4 Widloun - tak se s nimi aspoň můžeš potápět bez závaží na opasku :lol:

Tak dnes přišly - aspoň mizerná fotka z mobilu, časem dodám lepší. První dojem - opravdu úctyhodný kus kovu, dají se použít i jako zbraň. Provedení pěkné, všechno lícuje a sedí, dokonce i řemen je vcelku příjemný. A na skle je antireflex. Zatím jediná výhrada: korunka pod krytem je poměrně malá, takže dá docela fušku je natáhnout (ani se nedivím, když průhledem vidím velikost pérovníku, podobně velké péro se vyskytuje v průměrném budíku). Přesnost: za cca hodinu provozu toho moc nezjistím.

Edit Widloun: úprava velikosti fotky

post-7426-1256811192.jpg

Odesláno

Teď jsem otevřel počítač a koukám na Tvojí fotku (Widloun),a je to tedy ,,macek".Prosím jaký je průměr těchto mašinek?Je to 50,nebo víc mm?Můžeš je prosím zvážit?Jsou takové hodiny ještě ,,normálně" nositelné?Z mých dotazů je doufám zřejmé že velké hodinky taky můžu.

Odesláno
Teď jsem otevřel počítač a koukám na Tvojí fotku (Widloun),a je to tedy ,,macek".Prosím jaký je průměr těchto mašinek?Je to 50,nebo víc mm?Můžeš je prosím zvážit?Jsou takové hodiny ještě ,,normálně" nositelné?Z mých dotazů je doufám zřejmé že velké hodinky taky můžu.

Průměr 50, výška 17, váha asi čtvrt kila (zvážím až se dostanu k váze). Mám je na ruce asi 3 hod a sedí pěkně, na tu váhu si budu muset zvyknout.

Odesláno

Díky za odpověď,průměr 50,to už je fakt na hranici a ta váha,no nevím,míval jsem kdysi krátce něco(váhově) podobného,a když je člověk sundal po celodením nošení tak měl dojem že se ta ruka vznese.Tak ať Ti přinesou hodně radosti.

Odesláno
Díky za odpověď,průměr 50,to už je fakt na hranici a ta váha,no nevím,míval jsem kdysi krátce něco(váhově) podobného,a když je člověk sundal po celodením nošení tak měl dojem že se ta ruka vznese.Tak ať Ti přinesou hodně radosti.

Ještě ta váha (teda hmotnost): přesně 150 g i s řemínkem. A po cca 12 hodinách odchylka necelé +2s.

Odesláno
Průměr 50, výška 17, váha asi čtvrt kila (zvážím až se dostanu k váze). Mám je na ruce asi 3 hod a sedí pěkně, na tu váhu si budu muset zvyknout.

Prosím jakej je rozměr tvé ručky? Koukám po podobném kousku, ale ty co bych si přál, mají průměr 55mm :cool02:

Odesláno
Prosím jakej je rozměr tvé ručky? Koukám po podobném kousku, ale ty co bych si přál, mají průměr 55mm :cool02:

Nic moc, slabých 17 cm. Myslím, že právě tak akorát na 50ku.

Odesláno

Dnes mi dorazily Parnis, jsou nádherné, power reserve, automatic s bílým ciferníkem + dva subciferníky... Fakt pěkné.. Tímto děkuji Gandalfovi... Jenom asi pořeším jiný řemínek, jinak jsou opravdu povedené... Až bude čas nafotím a přilepím... Přeji krásný víkend...

Odesláno

Dneska při vyrtání pantů pro nové dveře na chalupě se otcovy Parnisy po nárazu kusem šutru odporoučely. Nebo spíše se odporoučelo sklíčko. Hodinky jako takové jdou stále, takže se pokusím nakombinovat prázné pouzdro z předchozích s těmahle, držte mi prosím palce :thumbsup_anim:

Odesláno

Parnis Power reserve jsou super. Dělají +10 s za 24 hodin. Všichni mi je chválí a ptají se kolik stály a typují tak cca. 10000Kč. Akorát musím pořešit jiný řemínek.... K tomu strojku Sea-gull jsem se dočetl, že mám mít 38 kamenů, je to možné???

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...