Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Chci si změnit nick na "Jirka Paroubek". Jak to mám udělat?
Návštěvník Snow Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Chci si změnit nick na "Jirka Paroubek". Jak to mám udělat? Máš smůlu, to nejde.
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Máš smůlu, to nejde. Ale musí to nějak jít... YPO byl včera Džejms, dneska Otík...
spiderer Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Nevim jestli to tam mas taky, ale je to "Moje nastaveni" > Osobni profil > zobrazované jméno
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Nevim jestli to tam mas taky, ale je to "Moje nastaveni" > Osobni profil > zobrazované jméno Tak ne, hele přiznávám, bylo to rejpnutí. Osobně si myslím, že to můžou jen moderátoři... Ale napadá vás jedinej důvod k čemu by to bylo dobrý?
spiderer Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 K cemu je to dobry netusim na to se musis zeptat Otika Ale podle toho jak to ted menil, tak uz ma asi posledni moznost, me to psalo ze jsou 3 moznosti zmeny za 30 dni
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 K cemu je to dobry netusim na to se musis zeptat Otika Ale podle toho jak to ted menil, tak uz ma asi posledni moznost, me to psalo ze jsou 3 moznosti zmeny za 30 dni Víš co, já jen nechápu, jakej benefit pramení z toho, že se budou lidi bavit stylem: "Hele, to psal Otík... A kdo to je?... No bejvalej Džejms. .. Džejms?... No přece původní YPO... Je mně jasný, že po návratu k původnímu nicku se i u těchto příspěvků nahradí nick za ten "historickej"... Akorát tam možná zůstane pár artefaktů typu "Co ty seš vlastně zač" od zmatenejch ostatních členů fóra...
Jakubisko Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Ja treba do dnes nevim, co je zac ten Milis. A to uz tu nejaky patek je...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Milise jsem viděl na živo. Měli s ostatníma skladníkama z východu školení na nextgen ještěrky v matičce Praze - nákladovém nádraží Žižkov. Místo toho se zdejchli k jelínkům na pivo a tam jsem je potkal. Vlastně si pamatuju, že s nima byl jeden sympatickej Storagemanager z USA, kterej je tu na výměnným pobytu.
Návštěvník OTÍK Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Víš co, já jen nechápu, jakej benefit pramení z toho, že se budou lidi bavit stylem: "Hele, to psal Otík... A kdo to je?... No bejvalej Džejms. .. Džejms?... No přece původní YPO... Je mně jasný, že po návratu k původnímu nicku se i u těchto příspěvků nahradí nick za ten "historickej"... Akorát tam možná zůstane pár artefaktů typu "Co ty seš vlastně zač" od zmatenejch ostatních členů fóra... já myslím, že problém je v tom, že tebe sere úplně všechno - někdy se vyprdni na práci, zůstaň doma, skoč na mámu a hned bude svět veselejší
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 já myslím, že problém je v tom, že tebe sere úplně všechno - někdy se vyprdni na práci, zůstaň doma, skoč na mámu a hned bude svět veselejší Kdepak YPO, v tomhle vlákně mě sere jenom tvoje obměna nicků. Ale chápu, že je snadný odpovídat tímto tvým stylem "rádoby nad věcí". Ostatně poslední dobou asi ani jinak komunikovat neumíš, jak se zdá. Seš takovej veselej a uvolněnej... V kontrastu s náma morousema je to hrozně znát. Tak si tady prostě vegetuješ, občas utrousíš nějakej bonmotík, případně támhle zase někoho pošleš do prdele. Ale s grácií, samozřejmě. To je panečku život. Jenže tohle všechno na věci, že je tvoje změna nicku přinejmenším divná a matoucí, nic nemění. Toť vše. Jo a na mámu skočím, díky za radu. Doma jí řeknu, že mně to doporučil jeden svéráznej léčitel
Návštěvník Překližka Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Seš takovej veselej a uvolněnej... kokain
carpaccio Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Jeeezis, to je causa No, tak si nekdo zmenil nick. A nekdo jinej si ho zmenit nemuze. Nikdo nikoho nepodvedl, zadne letadlo kvuli tomu nespadlo, ba dokonce ani na cenu ropy to nema prokazatelny vliv... Pratele, chodim sem sporadicky uz nejaky ten patek, pred kratkou dobou jsem se ze zoufalstvi i zaregistroval, ale takhle v kopru to tu snad jeste nebylo... Vysvetleni situace muze byt dvoji - pro ty jednodussi a pro pseudoliberaly (eufemismus pro oznaceni prvni skupiny): 1) Pro ty jednodussi: Je to tak. Nic s tim nenadelas - nejsi ani provozovatel webu, ani admin fora. Smir se s tim, nebo se postav na hlavu (a bude fajn, kdyz se budes na hlavu stavet v tichosti). Howgh. 2) Pro pseudoliberaly: Nekdo je majitelem, potazmo provozovatelem webu. Stranka je jeho majetkem. Muze s ni libovolne nakladat. Tuto moznost v ramci urcitych mantinelu delegoval na dalsi osoby, tedy administratory. Tyto osoby smi, neni-li to v rozporu s pranim provozovatele webu, s predmetnym forem nakladat dle sveho uvazeni. Nakladaji-li s nim nespravne, je to v kompetenci jedineho cloveka - a ten to nebude rozpitvavat rypavou formou na foru. Secteno a podtrzeno - mel jsem toto forum vzdy za jakysi klub gentlemanu, ne za ekvivalent toho, kdyby na X-Chatu nekdo zalozil mistnost s nazvem "Hodinky". Bohuzel, nekteri jedinci usilovne a programove pracuji na tom, aby se to zmenilo. Takze se stezovateli preci jen zavdecim pokaranim administratoru - vazeni admini, vezte, ze i ten nejlepsi gentlemansky klub ma u vchodu gorilu, ktera si dovede poradit s temi, kteri v danem klubu nemaji co pohledavat. Zamyslete se nad tim. EDIT: Jen preklep.
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Jeeezis, to je causa No, tak si nekdo zmenil nick. A nekdo jinej si ho zmenit nemuze. Nikdo nikoho nepodvedl, zadne letadlo kvuli tomu nespadlo, ba dokonce ani na cenu ropy to nema prokazatelny vliv... Pratele, chodim sem sporadicky uz nejaky ten patek, pred kratkou dobou jsem se ze zoufalstvi i zaregistroval, ale takhle v kopru to tu snad jeste nebylo... Vysvetleni situace muze byt dvoji - pro ty jednodussi a pro pseudoliberaly (eufemismus pro oznaceni prvni skupiny): 1) Pro ty jednodussi: Je to tak. Nic s tim nenadelas - nejsi ani provozovatel webu, ani admin fora. Smir se s tim, nebo se postav na hlavu (a bude fajn, kdyz se budes na hlavu stavet v tichosti). Howgh. 2) Pro pseudoliberaly: Nekdo je majitelem, potazmo provozovatelem webu. Stranka je jeho majetkem. Muze s ni libovolne nakladat. Tuto moznost v ramci urcitych mantinelu delegoval na dalsi osoby, tedy administratory. Tyto osoby smi, neni-li to v rozporu s pranim provozovatele webu, s predmetnym forem nakladat dle sveho uvazeni. Nakladaji-li s nim nespravne, je to v kompetenci jedineho cloveka - a ten to nebude rozpitvavat rypavou formou na foru. Secteno a podtrzeno - mel jsem toto forum vzdy za jakysi klub gentlemanu, ne za ekvivalent toho, kdyby na X-Chatu nekdo zalozil mistnost s nazvem "Hodinky". Bohuzel, nekteri jedinci usilovne a programove pracuji na tom, aby se to zmenilo. Takze se stezovateli preci jen zavdecim pokaranim administratoru - vazeni admini, vezte, ze i ten nejlepsi gentlemansky klub ma u vchodu gorilu, ktera si dovede poradit s temi, kteri v danem klubu nemaji co pohledavat. Zamyslete se nad tim. EDIT: Jen preklep. Jen poznámka: pokud by tu vlastník fóra vystavoval každej den svoje fotky jak hajluje na paloučku u lesa s trenkama u kolen, tak neřeknu ani popel. Ale admin podle mě není totéž co vlastník fóra. Navíc nechápu, co je na YPOvě chování gentlemanského a na mém pseudoliberálního? Měnit si nicky je gentlemanské? A myslet si, že je to matoucí a nesprávné je naopak pseudoliberální? Myslím, že žádná funkce nedává člověku neomylnost. A také si myslím, že je dovolený o tom na tomto fóru mluvit. To je vše. Pokud přijde Chronomag a řekne, že si nepřeje abych kritizoval práci admina... v pořádku. Nebo ať celý tohle vlákno smaže. Taky v pohodě. Ale jinak tvejm názorům tak úplně nerozumím.
Návštěvník Překližka Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Ale admin podle mě není totéž co vlastník fóra.
Qvido Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 já si myslím že YPO to má rozdaný ( na betla )
Návštěvník Kamil Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 A kdo je to ten Překližka? Kalifx má pravdu, je to značně matoucí.
Kalifx Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Asi máš pravdu Nejspíš je switchování nicků u adminů běžná praxe i na ostatních fórech. Opačný názor zastávám patrně jenom já. Takže já se s tím, dle regulí fóra srovnávám, a tvoje počínání ve funkci admina už dál nebudu komentovat.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.