Viktor Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 old black napsal: Tak jedna ještěrkofka mobilem od nás: No, konečně Panerai ve svym vlastnim drsnym prostředí, bravo Oline ! Škoda, že to není hovnocuc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Viktor napsal: No, konečně Panerai ve svym vlastnim drsnym prostředí, bravo Oline ! Škoda, že to není hovnocuc . Nemáme , ale jedině bych někde vyščóral hasák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 budo napsal: Jak Tě živí železniční modely? Udělám formy na plastový výlisky vagonů, vylisuju smontuju a ty už pak prodá zákazník-obchodník.A nebo udělám kompletní mosaznou lokomotivu jako předlohu pro seriovou výrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 (upraveno) Jedna rychlá fotka ze skladu při fasování železa (omlouvám se za /ne/kvalitu, ale skladník je děsnej pes a muselo to bejt v strašnym fofru... ). EDIT: snaha o lepší foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Ale tohle je přeci rakouský položelezo, he he. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Friedrich napsal: Ale tohle je přeci rakouský položelezo, he he. Bingo - meine name ist Glock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Já většinou stěhuju pohovky, takže nemůžu fotit, neb mám v rukách to kanape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Foundryman napsal: Já většinou stěhuju pohovky, takže nemůžu fotit, neb mám v rukách to kanape tak at te nekdo vyfoti jak si na tom kanapi velebis. proste jakou mas pohodicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Pracovisko neostré, zajtra vylepším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Tam to vypadá jak na nádraží. A nick mě ujistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Aldo napsal: Tam to vypadá jak na nádraží. A nick mě ujistil. Jednotka s hviezdičkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Aldo napsal: Tam to vypadá jak na nádraží. A nick mě ujistil. a pak ze drahy jsou ve ztrate. se nedivim, kdyz si zamestnanci kupuji MontBlanc tuzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 911 napsal: a pak ze drahy jsou ve ztrate. se nedivim, kdyz si zamestnanci kupuji MontBlanc tuzky To vieš, nefajčím a pijem len občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 railmaster napsal: To vieš, nefajčím a pijem len občas. uz sem se lekl, ze to fasujete jako standard jinak dobry vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 railmaster napsal: Pracovisko neostré, zajtra vylepším. a kontroluješ na grafikonu jízdní časy dle hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 railmaster napsal: Pracovisko neostré, zajtra vylepším. Tyto Zena jsou naprostá bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) 911 napsal: a pak ze drahy jsou ve ztrate. se nedivim, kdyz si zamestnanci kupuji MontBlanc tuzky Úlek je na místě, nekupují, fasují Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Pracoviště: les. Ale bejvávalo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 PhoeniX napsal: Pracoviště: les. Ale bejvávalo... Kde vlese? Někde mezi Králíky a Hanušovicemi? (mapa) Podobný nůž měli vojáci tuším z Prostějova? Maděrič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 horal napsal: Kde vlese? Někde mezi Králíky a Hanušovicemi? (mapa) Podobný nůž měli vojáci tuším z Prostějova? Maděrič? Mapa a vše ostatní slouží pouze jako dekorace. Mohl jsem vybrat úplně něco jiného, třeba z aktuálního prostředí - pracoviště. Takže někdy příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se