Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) 1
M.K. Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" 1
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 7:45, Harwey napsal: daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) Rozšířit V 25. 3. 2025 v 8:05, M.K. napsal: @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" Rozšířit omlouvam se, uz se to nebude opakovat 4
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 9:23, Arthur N. napsal: omlouvam se, uz se to nebude opakovat Rozšířit Neskutečně elegantní hodinky. Krása.
Wendellin Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) Štajny v akci. Po nedobrovolné skoro dvouleté pauze plné nejistoty (hematoonkologie) opět ve službě. Klucí já jsem tak šťastnej. Nikdy by mě nenapadlo, že se budu , tak těšit do práce. Přeji hezký zbytek dne Václav. Upraveno 25. března uživatelem Wendellin 2 7
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 10:01, Vit napsal: Neskutečně elegantní hodinky. Krása. Rozšířit díky, taky z nich mám radost a vždy se po 4 měsících na ně těším
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se