911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 vida toho kluka ML voe nekecej. si jen premaloval tachac u te tvoji sportovni Fabky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 voe nekecej. si jen premaloval tachac u te tvoji sportovni Fabky to bylo jinak, strčil sem to do jenom do předsádky a odraz je od loloHHovo garáže - viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=295763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 to bylo jinak, strčil sem to do jenom do předsádky a odraz je od loloHHovo garáže - viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=295763 a jooo. uz to poznavam. je to had Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 hodinky mám pod košilí...... byl tofofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 mrakodrap - gratulace, moc hezky! Jakou stranou je nosis nahoru casteji? Spíš je nenosím než nosím...a když tak ručkama nahoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Tak tedy u mně ... Jinak dnes jsem s úžasem zjistil, že jedna moje kolegyně (koncipientka těsně po škole) si ulítává na starých primkách a mechanikách obecně. Konečně spřízněná duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Jedna střešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 (upraveno) To: Mrakodrap Moc pekne hodinky. Kde se daji v Cechach koupit? Upraveno 21. července 2009 uživatelem Lukas Svoboda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 To: Mrakodrap Moc pekne hodinky. Kde se daji v Cechach koupit? treba http://www.lbsprague.cz/ a myslim ze by se dali i v http://www.carollinum.cz/cs/index.html prestoze je nemaji na webu. nevim proc, mam takovy pocit, ze jsem si je na ruce u nich zkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Jedna střešní... Kominík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Kominík? Těsně vedle,stavař. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Těsně vedle,stavař. Tak to zdravím kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Foto z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Tak to zdravím kolego. Poklona pane staviteli. A ještě jedna dnešní, pro změnu opět střešní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 kibi: Tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 kibi: Tyhle Péťo, ty bílé s modrou lunetou ve tvém odkazu jsou quartz, Heboš má automaty. Škoda, ta cena byla sympatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 David_B: Jo, všiml jsem si toho, ale já to myslel, jako všeobecně- typově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 nenarodil jsem se proto abych "pracoval" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 QUOTE(David_B @ 22.7.2009 - 10:44) 298379[/snapback]Péťo, ty bílé s modrou lunetou ve tvém odkazu jsou quartz, Heboš má automaty. Škoda, ta cena byla sympatická Jo automaty a cena byla sympatická taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Moje momentální pracoviště....stoly mám dva a na obou nehorázný mrdník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se