Přejít na obsah

Proč nosíte hodinky?

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já mám hodinky jenom na machrování. Vždycky nějaké koupím a když zjistím, že si toho stejně nikdo nevšimne, tak je prodám a koupím dražší.

:punk:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Otazka na autora: koľko maš rokov ? Lebo moja generacia sa k tomu stavia podobne :)

Je mi 19

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
tak šup šup vyčurat a spát :-)

Whisky zapracovala? :D

Odesláno

Ja nosim hodinky, protoze je nosit chci.. mam je v mobilu, aute, pocitaci a vsude kolem, ale nejradsi se stejne divam na ruku, hreje me fajn pocit neceho peknyho coz budik v aute neni, na pocitaci v liste to taky neni zadna nadhera a na telefonu ac mam hodiny vcetne data a dalsich veci moc hezky, tak pohled na velke B me vzdycky potesi..ani nevim proc, ale je to tak ;)

Odesláno (upraveno)
tak šup šup vyčurat a spát :-)

jen fórek, nic ve zlém, debata končí, není o čem, až ti bude 39, postni sem seznam své sbírky :-)

Jako ne ze by to nebylo vtipny... :lol2:, ale mladym lidem je treba i naslouchat sakrble...nebo budeme starnout o to rychleji nejen na tele, ale i duchem sakrble... :thumbsup_anim:

Edit: Jinak ja popijim Tullamorku, co ty?

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno

Já hodinky beru jako praktický doplněk = šperk pro muže, v podstatě jediný mužný šperk na každodenní nošení, pak ještě možná snubák, ale to se mě netýká. Říkejte si co chcete, ale já nebudu nosit náušnice, řetízky a náramky, to bych pak vypadal jako kolotočář nebo průměrný majitel autobazaru. :smoke:

U mechanických hodinek mám taky radost z toho, že to funguje bez přičinění elektřiny, což v dnešním přetechnizovaném světě prošpikovaném všemožnou elektronikou je takový malý zázrak.

Odesláno (upraveno)

Duke650: Tak tohle je trefeno parádně s tím safim... Nevystihnul bych to lépe " Hotový Marek Eben, kam se hrabe oplzlý humor kožicháře Mareše"...

Dlouho mě nenapadlo přirovnání k safimu=Marek Eben je dokonalé, vyzařuje z něj klid, rozvaha, přehled, vtip, šarm ... Více takových...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Já řemínkem u hodinek maskuju stopy po opakovanejch pokusech o sebevraždu. A navíc se hodinky hoděj, když chci vědět, kolik času mně ještě zbejvá...

Odesláno
Já řemínkem u hodinek maskuju stopy po opakovanejch pokusech o sebevraždu. A navíc se hodinky hoděj, když chci vědět, kolik času mně ještě zbejvá...

:lol2: ...taky dobrej duvod...

Odesláno

Mnohokrát se mi stalo, že jsem si doma při odchodu něco zapomněl - peníze, mobil, připravenou věc na cestu, svačinu, snubák, ...

Ale marně si vybavuji hodinky. Ne, ty jsem doma snad nikdy nezapomněl. Jsou takovou součástí mého já. Dříve jsem je téměř nesundával, nyní u mechaniky je na noc odkládám, ale snažím se je odložit co nejpozději.

Bez hodinek bych se cítil nervozní, nesvůj. Dodávají mi takový pocit klidu. A možná jsem trochu mimo, ale je mi jich "jaksi líto", když se mnou zrovna nejsou (sprcha a tak).

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno (upraveno)

Postupem času jak to tady čtu, tak mi ty hodinky začínají nějak chybět... Půjdu na sraz, všechno uvidim a o týden později už budu mít hodinky :lol: :lol:

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odesláno

Hodinky nosím proto, že je to nejpraktičtější způsob, jak zjistit čas. Mobil často zůstane někde v kapse či v tašce, je na stole na nabíječce, někdy i v autě dole v garáži. Hodinky jsou po ruce vždycky, dá se na ně kouknout nenápadně. A představa, že telefon tahám na stavbu a timer pro zavadnutí omítky nastavuju upatlanýma rukama na displayi telefonu opravdu nic moc.

Chápu, že pro pro nic nedělající frikulíny s mobilem vždy na machršňůrce na krku mobil alternativou k hodinkám je, pro mne ovšem nikoli.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
To som tu jediny, co sa s nimi sprchujem a spim? :lol: :wub:

Když jsem ještě nosil hodinky (základní škola) tak jsem s nimi taky spal a sprchoval se s nimi. A jako zajímavost vám řeknu, že jsem nosil hodinky na pravé ruce :lol2:

Odesláno
Postupem času jak to tady čtu, tak mi ty hodinky začínají nějak chybět... Půjdu na sraz, všechno uvidim a o týden později už budu mít hodinky :lol: :lol:

Jojo, zacni treba levnejsima at si ujasnis, co mas rad...co te bavi....

Ja mam ted na ruce monstra na tahu....to by byl myslim hodne dobrej zacatek....

Už si nááášššš, vše co mášáššš... :thumbsup_anim:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Chápu, že pro pro nic nedělající frikulíny s mobilem vždy na machršňůrce na krku mobil alternativou k hodinkám je, pro mne ovšem nikoli.

Machršňůrku to jako opravdu ne... ono stejně iPhone nejde pověsit na krk :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...