Jeronimo Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Dnes něco dobrého od dobrého zákazníka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu před 9 hodinami, Jeronimo napsal: Dnes něco dobrého od dobrého zákazníka. Pro výborného hodináře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Dnes něco z vlastní provenience. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince V 22. 11. 2024 v 19:46, Jeronimo napsal: Dnes něco dobrého od dobrého zákazníka. Ale ne, obyčejné víno z Lidlu za 125,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 46 minutami, elloco napsal: Ale ne, obyčejné víno z Lidlu za 125,- Kč Ale jo. Tak jsem si pochutnal na obyčejném vínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Ve chvíli, kdy jsem se dostal na vypití +- 400 lahví vína ročně, jsem potřeboval ujistit své okolí, že nejsem alkoholik, ale odborník. Z toho popudu jsem si udělal sommeliérský kurz a mám klid. Třeba si odborníci odplivnou, ale ta lahev z Lidlu je na takovéto to chlapské večerní rozjímání úplně v pohodě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Souhlasím s postupem. Sám jsem zvolil v roce 2008 stejný. Moje žena v obdobném případě na mou adresu konstatuje: Chlastá, ale má na to papíry! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Ale jo. Tak jsem si pochutnal na obyčejném vínu. To je úplně v pořádku, že sis na něm pochutnal. Já jen reagoval na "dobré". Prostě mi to nedalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 8 minutami, elloco napsal: To je úplně v pořádku, že sis na něm pochutnal. Já jen reagoval na "dobré". Prostě mi to nedalo... V pohodě. Chutnalo mi, hlava nebolela, blbě mi nebylo. Něco lepšího nebo za víc mi chutnat taky nemusí, protože jsem se tam třeba ještě nepropil. Vžyť je to jak s hodinkami. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince sám som zvedavý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 19 hodinami, elloco napsal: To je úplně v pořádku, že sis na něm pochutnal. Já jen reagoval na "dobré". Prostě mi to nedalo... To víno bylo ode mně. Přiznám se, jsem víc pivař a nebudu se hádat, že nejsou i lepší vína. Ale vím, že Jeronimo víno rád a tak jsem se snažil nějaké vybrat. Toto mě zaujalo svou etiketou, nějakými cenami z vinařských soutěží a tak jsem ho, možná jako oběť dobrého marketingu, vybral. Důležité pro mě je, že odezva byla dobrá a Jeronimovi chutnalo. A to je myslím si to hlavní co každý, nejen u vína, hledá. Aby to chutnalo a druhý den potom nebylo zle. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 14 hodinami, AKUC napsal: sám som zvedavý ... Tak jak piju pouze suchej riesling a ignoruji u toho moravu, tak tenhle slovenskej pokus z ročníku 2015 mne velmi potesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince ďalší pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 14 hodinami, kork74 napsal: To víno bylo ode mně. Přiznám se, jsem víc pivař a nebudu se hádat, že nejsou i lepší vína. Ale vím, že Jeronimo víno rád a tak jsem se snažil nějaké vybrat. Toto mě zaujalo svou etiketou, nějakými cenami z vinařských soutěží a tak jsem ho, možná jako oběť dobrého marketingu, vybral. Důležité pro mě je, že odezva byla dobrá a Jeronimovi chutnalo. A to je myslím si to hlavní co každý, nejen u vína, hledá. Aby to chutnalo a druhý den potom nebylo zle. Kluci mír. Bohužel se pár desítek let pohybuju ve světě vína a ochutnal jsem vyšší desítky tisíc vzorků. Můj příspěvek měl být edukativní. Je to podobné, jak když by na tomto fóru někdo označil hodinky z Lidlu za 200,- jako dobré - a ony by v podstatě dobré byly - za pár korun ukazují přesný čas a z tahu nedostaneš ekzém. Rozhodně jsem nechtěl znevážit jak obdarovaného, tak dárce. Každý nechť pije, co mu chutná! A já už radši na tohle subfórum nebudu chodit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince @elloco nechmuř, jsi znalec, tak si spolu dáme Ostravský kahan, či Hodonínské slunce, možná taky Pražskou směs, nebo dokonce Šumavské bylinné. No a uvidíš, jak se Ti na tomto "subfóru" hned bude líbit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Hradna svieca by ti napravila pochmurne myslienky:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince A nebo mohu nabídnout archivní Dačického pohár. Archivní je proto, že už od 87 stojí u babičky na kredenci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 1 hodinou, elloco napsal: Kluci mír. Bohužel se pár desítek let pohybuju ve světě vína a ochutnal jsem vyšší desítky tisíc vzorků. Můj příspěvek měl být edukativní. Je to podobné, jak když by na tomto fóru někdo označil hodinky z Lidlu za 200,- jako dobré - a ony by v podstatě dobré byly - za pár korun ukazují přesný čas a z tahu nedostaneš ekzém. Rozhodně jsem nechtěl znevážit jak obdarovaného, tak dárce. Každý nechť pije, co mu chutná! A já už radši na tohle subfórum nebudu chodit... Klííd. Já nebyl nijak ofenzivní. Ta úměra 200 za hodinky a 125 za flašku přímá není, ale ser na to. Já se chtěl pochlubit servisovanými Fortis Cosmonauts, Red Wing Moc Toe a víno bylo prostě ten den na dobrou náladu. Bez ohledu na to co říká Marek Vašut v reklamě Vždy když něco od zákazníka dostanu, tak fotím a dávám na Instagram jako poděkování. To víno mě nijak neurazilo. Teď jsem si vzpomněl na situaci když jsem před více než deseti lety přišel a začal trénovat lidi co pijou kafe z kapslí. To bylo pěkné pozdvižení Já si vážím lidí co něco umí, něčemu rozumí a mají zkušenosti. Na somelierský kurz se nechystám, tak si rád aspoň tady něco počtu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Před hodinou, Bert napsal: Hodonínské slunce Před hodinou, Harwey napsal: Hradna svieca Tak zrovna s tímto praktické zkušenosti z mládí mám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Tahle 2oo5 mě bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se