Spongebob Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 před 40 minutami, Roman-ZA napsal: tak co ste kupili, chasnici? No už jsem mohl mít tyto a navíc tu z fóra, ale majitel si to nakonec rozmyslel Ale následně jsme zjistili, že by jsme se i cenou neshodli, takže zatím nic. A možná že už je ani brát nebudu.. uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Wolbrookari, mrknete do tohoto vlakna na spratelenou francouzskou znaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Wolbrook a nic ine, aspon za mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 před 19 hodinami, AndyAaron napsal: Wolbrookari, mrknete do tohoto vlakna na spratelenou francouzskou znaku tu by som siel do tych ich GMTeciek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 utorok sa ozvem, údajne niečo už na ceste ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Automatů mám už moc, ale ty mecaquartzky jsem chtel zkusit. Lumi je tedy bídná a škoda, že nejsou s klasickou potápěčskou lunetou, ale jinak jsou docela fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 tiez som rozmyslal na Mecaquartzom, ale nejako sa k nemu neviem dokopat. na bike a na lyze by sa mi to celkom aj hodilo, lebo je to za par fufnov. tieto by som si asi vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 tak je to tu prvý dojem : super za tú cenu nemám žiadne výhrady. Doporučujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 ty si dabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Super, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 V 15. 12. 2023 v 14:41, Spongebob napsal: No už jsem mohl mít tyto a navíc tu z fóra, ale majitel si to nakonec rozmyslel Ale následně jsme zjistili, že by jsme se i cenou neshodli, takže zatím nic. A možná že už je ani brát nebudu.. uvidíme. majitel nakoniec prikupil tah a je stastim bez seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 zatiaľ sa osvedčili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 12 hodinami, Plattfuss napsal: majitel nakoniec prikupil tah a je stastim bez seba Chtělo by to vyfotit na denním světle aby ta zlatá byla vidět a i třeba z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna páni fakt všetkým to doporučujem vyskúšať, fakt sú dobré a mimochodom pf. 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Otevřeli jste mi nové obzory, díky pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 5 minutami, shewcza napsal: Otevřeli jste mi nové obzory, díky pánové... to som rád ! že sú dobré za tie prachy ? užívaj si ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Za ty prachy je to až neuvěřitelné. Nedokázal bych za to ani vyrobit ten náramek, kterej je fakt skvělej. Tenhle typ mám poprvé jestli se nepletu a je to bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna sám som bol veľmi milo prekvapený ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 2 hodinami, shewcza napsal: Otevřeli jste mi nové obzory, díky pánové... Pecka foto i hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se