Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 40 minutami, Roman-ZA napsal:

tak co ste kupili, chasnici? ;)

No už jsem mohl mít tyto a navíc tu z fóra, ale majitel si to nakonec rozmyslel :) Ale následně jsme zjistili, že by jsme se i cenou neshodli, takže zatím nic. A možná že už je ani brát nebudu.. uvidíme.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 142
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 19 hodinami, AndyAaron napsal:

Wolbrookari, mrknete do tohoto vlakna na spratelenou francouzskou znaku 😉 

tu by som siel do tych ich GMTeciek ;)

Odesláno

Automatů mám už moc, ale ty mecaquartzky jsem chtel zkusit. Lumi je tedy bídná a škoda, že nejsou s klasickou potápěčskou lunetou, ale jinak jsou docela fajn.460f1b100e591852292168e8d303d0b4.jpg

Odesláno

tiez som rozmyslal na Mecaquartzom, ale nejako sa k nemu neviem dokopat. na bike a na lyze by sa mi to celkom aj hodilo, lebo je to za par fufnov.

tieto by som si asi vybral

Hľadať v postrannom paneli 

Odesláno

tak je to tu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

prvý dojem : super

nemám žiadne výhrady. Doporučujem ...

Odesláno
V 15. 12. 2023 v 14:41, Spongebob napsal:

No už jsem mohl mít tyto a navíc tu z fóra, ale majitel si to nakonec rozmyslel :) Ale následně jsme zjistili, že by jsme se i cenou neshodli, takže zatím nic. A možná že už je ani brát nebudu.. uvidíme.

majitel nakoniec prikupil tah a je stastim bez seba :)

Odesláno
před 12 hodinami, Plattfuss napsal:

majitel nakoniec prikupil tah a je stastim bez seba :)

Chtělo by to vyfotit na denním světle aby ta zlatá byla vidět a i třeba z boku :)

Odesláno
před 5 minutami, shewcza napsal:

Otevřeli jste mi nové obzory, díky pánové...

to som rád ! že sú dobré za tie prachy ? užívaj si ich 👌😀

Odesláno

Za ty prachy je to až neuvěřitelné. Nedokázal bych za to ani vyrobit ten náramek, kterej je fakt skvělej. Tenhle typ mám poprvé jestli se nepletu a je to bomba!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...