Chronopetr Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 A pod stromkem byly které? Já už tu svoje prezentoval v hlavním vlákně, ale když jsou na ruce pořád, přidám je i sem do vánočního speciálu.
Jerryl Odesláno 26. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Casia nezklamou nikdy Ty mé se setkaly pod stromečkem obé Casia jsem sice objednal sám a dokonce i chvilku ponosil ve 14 denní lhůtě, abych věděl, že jsou ok, ale vše bylo po dohodě s Ježíškem, protože nejsem schopen mu ve výběru nechat zcela volnou ruku. Kolem těch kapesních IWC jsem kroužil již od dětství, jelikož se v rodině vyskytují tu stovku let a nyní mi je Ježíšek nadělil . Tímto mu děkuji! Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Jerryl
Kamil.K Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 Mně T+ ,… pěkné univerzály s (pro mě) nejlepší variantou ciferníku z této řady s neošizeným Powermaticem. A taky první hodinky, u kterých jsem bazmekem na zkracování (takovým jako prodávají třeba v Helveti) nedokázal zkrátit tah,…pěkně mě to s**e!
Jaroslav Jára Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 Já dostal od Ježíška oblíbené Citizeny. Tentokrát v zelené barvě.
Sláva57 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 I když jsem je koupil v listopadu měl jsem je pod stromečkem protože tyhle věci si musím řešit sám.
ducenstvo78 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 V reálu o moc hezčí než na obrázcích
GONES Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 Zdravím všechny, Jsem tady nový a také.bych rád přispěl vánočním dárečkem. Hodné zdravý do nového roku přeji.
DarylVanHorne Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2023 (upraveno) před 2 hodinami, GONES napsal: Zdravím všechny, Jsem tady nový a také.bych rád přispěl vánočním dárečkem. Hodné zdravý do nového roku přeji. Tak ty jsou hodně dobrý Tyhle Protreky jsem ještě neviděl. Jsou super Upraveno 27. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne
Wendellin Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 Chtěl jsem hodinkový dárek a má drahá žínka to vyřešila takhle Ona ví že mám rád hodinky a letadla, tak to vyřešila takhle. Je prostě geniální
GONES Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2023 před 18 hodinami, DarylVanHorne napsal: Tak ty jsou hodně dobrý Tyhle Protreky jsem ještě neviděl. Jsou super Je to limitka od Casia hodně jsem si je přál.
Stalin Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) Koupil jsem si je sám, leč přišly v nevhodnou dobu a byl jsem ženuškou svojí milovanou odlapen při přebírání zásilky. Takže jsem je dostal až na konci (naštěstí ne školního) roku MVC "Dirty Dozen" retro edice v samonatahovacím automatu. Dodávají je s textilním řemínkem, ale ten si chci šetřit, kdybych je tahal na klubový akce, tak jsem rovnou přizval ke spolubydlení i 3 NATO strapy v pískové a modlé hadře a černé kůži. Sluší jim všechny Omlouvám se za kvalitu fotek, je to z mýho parního mobilu. A nevím proč se to sem načítá neotočené, když v počítači je to správně... Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem Stalin
worel Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 Prim sport 2 generace. Jsou po mém dědovi a žena mě je nechala zrenovovat. Mám z nich neuvěřitelnou radost
Jiří Sedlák Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 V 29. 12. 2023 v 16:50, Stalin napsal: Koupil jsem si je sám, leč přišly v nevhodnou dobu a byl jsem ženuškou svojí milovanou odlapen při přebírání zásilky. Takže jsem je dostal až na konci (naštěstí ne školního) roku MVC "Dirty Dozen" retro edice v samonatahovacím automatu. Dodávají je s textilním řemínkem, ale ten si chci šetřit, kdybych je tahal na klubový akce, tak jsem rovnou přizval ke spolubydlení i 3 NATO strapy v pískové a modlé hadře a černé kůži. Sluší jim všechny Omlouvám se za kvalitu fotek, je to z mýho parního mobilu. A nevím proč se to sem načítá neotočené, když v počítači je to správně.. Mám několik otázek. Kde jsi je kupoval, co doprava, platba, atd.? Jakou máš verzi? Automat nebo manuální Sellita? Manuál v kombinaci se šroubovací korunkou mi přijde jako nesmysl, u automatu zase není uveden výrobce ani typ strojku. Za ty peníze bych chtěl Seiko nebo Myiotu, ne čínu. Jo už to vidím, automat, ten manuál je fakt nesmysl. Nevíš co no je uvnitř za strojek.
Dawe Patek Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 Podle Ježíška jsem celý rok sekal dobrotu.
Stalin Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 V 13. 1. 2024 v 21:27, Jiří Sedlák napsal: Mám několik otázek. Kde jsi je kupoval, co doprava, platba, atd.? Jakou máš verzi? Automat nebo manuální Sellita? Manuál v kombinaci se šroubovací korunkou mi přijde jako nesmysl, u automatu zase není uveden výrobce ani typ strojku. Za ty peníze bych chtěl Seiko nebo Myiotu, ne čínu. Jo už to vidím, automat, ten manuál je fakt nesmysl. Nevíš co no je uvnitř za strojek. Bral jsem je přes militairehorloges, platba kartou, poslání rychlé. Majitel je velmi vstřícný. Jako zkušený matla jsem objednal a hned zaplatil quartzy a všiml jsem si toho až za chvíli, tak jsem jej požádal, zda by nemohl objednávku stornovat a poslat mi peníze zpět. Docela mne uzemnil nabídkou, že s tím nemá problém, ale jestli chci, pošle mi za cenu baterkovejch automaty. Tak nebylo co řešit... Bohužel typu strojku jsem se nikde nedopátral.
HLad Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2024 Moje první automaty Spinnaker Fleuss Automatic Lumber Black
Danielodek Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Souhlasím s tím, že nedostatek informací o výrobci a typu strojku u automatické verze hodinek je nevýhodou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se