eloga Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Jo, kucí, u každého je to jinak, to je fakt, dělat se to dá redukce všelijak. Pravda, že to věčně nevydrží a nakonec vůle podlehne. Ale ten papírek u váhy je dost dobrý. A ranní zrcadlo. klobouček.
sam.svi Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Já se připojím s něčím trochu jiným, než je sport a hubnutí. Cvičit jsem začal znovu už na podzim, takže u toho jde jen o to pokračovat... Mým osobním cílem je zdokonalit se v první polovině roku ve francouzštině a v září se s největší pravděpodobností přestěhovat (alespoň na nějakou dobu) do Švýcarska.
pebe Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Já jsem si na podzim pořídil ukulele a tak jsem si předsevzal s tím vydržet, i když ty "pokroky" jsou spíše krůčky bokem než kupředu
Moty Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Před 4 lety jsem se kvůli práci vrátil po 30 letech ke španělštině, rozmluvil jsem se a jsem docela schopen se bavit na základní úrovni o většině témat, nicméně kvůli slabší gramatice jsem tak na úrovni A2, takže mým předsevzetím je se dostat do konce roku minimálně na B1
Irma Bunt Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 Ujet na kole víc než v autě. Plus zaběhnout maraton (kamarád už mě přihlásil). A nepít denně řemeslné pivo. Takže vlastně mainstream a nic moc zajímavého...
Prochy68 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 před 2 hodinami, Irma Bunt napsal: Ujet na kole víc než v autě. Plus zaběhnout maraton (kamarád už mě přihlásil). A nepít denně řemeslné pivo. Takže vlastně mainstream a nic moc zajímavého... To není mainstream, ale krize středního věku
TomTomTom Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 K tomu patří ještě motorka a mladá milenka... ale je to hezký, když člověk nechce v důchodu vzpomínat jen na pracovní úspěchy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se