Návštěvník TheA2B Odesláno 20. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2005 můj sen jsou hodinky Richard Mille model RM008-V2
aCIDfire Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 No to už je trochu přaplácaný na můj vkus.
w.a.l.t.e.r. Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 to Gordok: tak to je fakt neco. Kde by se daly tyhle Omegy poridit a za kolik? VNa omega.ch jsem nic podobneho nenasel.
Gordok Odesláno 23. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2005 To w.al.t.e.r.: Je to Limited Edition z roku 1984, takze ji dneska sehnat nebude vubec lehke a navic to bude za me neznamou, ale urcite velmi vysokou cenu Hezky clanek jsem o nich nasel na http://ninanet.net/watches/others09/Medium...momega1894.html
MiDDDla Odesláno 23. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2005 Tak když se ptáte tak mě by ježíšek potěšil nespiše tímto http://www.breitling.com/en/models/navitim...avitimer_world/ to by se ale dostal do druhotné paltební neschopnosti...
noname Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Mě se líbí Tag Heuer Monaco s modrým ciferníkem. Zatím neumím vložit foto, ale slibuju, že se to brzy naučím.
pakr Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Momentálně mám sen tady, třeba časem... :-)
cigi Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 jé prime, ty jsou krásný, jen moc nepoznám, kolik je hodin - ale to ani navětšině ostatních snů - ostaně, komu na tom ještě vůbec záleží? doplním svůj - maurice lacroix cinq aquilles s římskými čísly - taky dostatečně nečitelné.
odklizec Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Kdyz si clovek odmysli ty nemozne rimske cislice, tak super hodinky
Viktor Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Musíš si pospíšit Kamile, UN přestali vyrábět tenhle model s vystouplými římskými číslicemi, římská čísla se prý už budou dělat jen tištěná, já ale stejné stůňu na model s arabskými číslicemi ve velikosti 38 mm. Ta zvětšená verze se mi nějak nelíbí...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Myslíš tenhle: Jenže mně se právě víc líbí římské Možná ještě víc s černými číslicemi (které nejsou vystouplé), ty jsou ještě hezčí, řekl bych. Dají se sehnat po internetu a pospíchat moc nemusím. Taky bych radši ten menší půměr. Šetřit musím!
JJ Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 No já bych si určitě vybral u Länge & Söhne, ale to by se se mnou manželka asi rozvedla... Přece jen za ty peníze raději opravím letní sídlo.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Tak už vám je nebudu nutit, poslední obrázek To jsou přesně ony: .... chvíli mi trvalo, je najít
tom Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Na tomhle obrázku vypadají opravdu velmi pěkně. Jednu dobu byly mými favority, ale pak při zkoušení in natura mně přišly ne zcela perfektně zpracované (pouzdro a kovový tah - jakoby "hrubý odlitek"), tak jsem dal přednost Omegám DeVille s méně obvyklým kovovým tahem - 453251, i když UN jsou asi o něco výše.
vanderB. Odesláno 22. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2006 zdravim vsechny, jsem rad, ze neco jako chronomag existuje. konecne stranky/forum o necem, co me zajima a neprestavam se divit vysoke urovni, kterou si toto forum drzi, doufam, ze to tak zustane. nejsem hodinar ani znalec, ale tak pred vice nez rokem jsem propadl kouzlu hodinek. byl jsem jiz v Glashutte a Bienne a musi rict, ze to bylo super. a moje hodinky snu, asi Lange double split nebo Van Der Bauwede Magnum Churchill
Kasper Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 Snad raz budem hrdym vlastnikom jedneho z tychto modelov...
safi Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 ja bych volil kombinaci: Urwerk Targa 103.03 a Aston Martin DB9
deRek Odesláno 17. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2006 jsem rád, že je tu spousta nás, kteří jsme připravení na tu eventualitu, když se sejde pár milionů na to, abychom dobře investovali a udělali si radost :-) je mi docela líto těch, které to zastihne nepřipravené, ti se pak zákonitě musí zbláznit! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se