instant Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna On 1/19/2024 at 11:50 AM, ivan_989 said: Není sú to nejaké urban legends? Chapem že od niekoho chceli doklad keď mal 2 a viac hodiniek. Ale keď mam 1ks na ruke? Na základe čoho by žiadali doklad o kúpe, akého právneho základu? na zaklade toho isteho dovodu, preco si pes lize vtaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna V 17. 1. 2024 v 21:35, matejcaha napsal: Pribeh s Arnoldem mi pripomnel muj posledni navrat se sluzebni cesty do USA. Mel jsem v batohu AP-cka (na stridani) a pul hodiny jsem dohledaval ke vsemu fakturu v emailu nez velmi mila pani celnice usoudila, ze se mnou nic nebude a fakt to asi nepasuju. Priste si faktury vytisknu a pribalim do prirucniho zavazadla. Usetri to spoustu casu a nasranyho taxikare co na mne cekal. To nemluvim o tom, ze jsem mel na zacatku hledani 5% baterky v mobilu. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-schwarzeneggera-zadrzeli-na-letisti-v-mnichove-40457666 A ta slečna celnice byla z CZ, nebo DE? Z textu jsem to nevyčetl.. proto Rolexky s kódem LC100, mají na Ch24 vždy tučně a za vyšší price a především v Německu. Já když kupoval bi-colory, dával jsem si právě proto pozor na EU původ, mám myslím LC200 i kvůli jednoduššímu následnému prodeji, až omrzí. Dnešní doba se v prdel obrací, je to fakt na mozek. Člověk aby měl strach letět s např mírně vintage Roládama, ke kterým je většinou prd. Asi bych prostě raději na cestu volil jiné hodinky, přesto že nemám rád regulace a nesmyslné omezení. Pokud nemáš v kufru krabičku s čerstvými doklady pár dnů zpět (což bych pochopil), je to psycho. A tahat sebou kvůli tomu kartičku, která se může ztratit, nebo poškodit, je další psycho, pochybuji že by jim stačila ofocená v telefonu. EU je v tomto psycho, USA a JPN ceny hodinek jim závidím, tady je to vždy regulérně nejdražší. Zažil někdo něco podobného v USA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) před 16 hodinami, matejcaha napsal: Takze proclit vyvoz AP-cek a pak pri navratu chtit zpatky penize? Neni jednodussi prihodit kopii faktury do batohu? Ako píše Bert. Formulár je online. Funguje to na spôsob ako v socíku Upraveno 22. ledna uživatelem barackpalenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 22. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 4 hodinami, barackpalenka napsal: Ako píše Bert. Formulár je online. Funguje to na spôsob ako v socíku Podivam na to, jestli se da neco vyplnit online a pak jenom orazitkovat na letisti, tak to je dobra varianta. Ja za totace sel do prvni tridy na zakladce, takze s tim nemam az tolik zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 1 hodinou, matejcaha napsal: Podivam na to, jestli se da neco vyplnit online a pak jenom orazitkovat na letisti, tak to je dobra varianta. Ja za totace sel do prvni tridy na zakladce, takze s tim nemam az tolik zkusenosti Rodičia ti porozprávajú príbehy neboj sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna btw a tie Arnoldove AP boli nakoniec vydrazene za 270tis https://robbreport.com/style/watch-collector/arnold-schwarzeneggers-impounded-audemars-piguet-watch-auction-1235481188/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna V 17. 1. 2024 v 21:35, matejcaha napsal: Pribeh s Arnoldem mi pripomnel muj posledni navrat se sluzebni cesty do USA. Mel jsem v batohu AP-cka (na stridani) a pul hodiny jsem dohledaval ke vsemu fakturu v emailu nez velmi mila pani celnice usoudila, ze se mnou nic nebude a fakt to asi nepasuju. Priste si faktury vytisknu a pribalim do prirucniho zavazadla. Usetri to spoustu casu a nasranyho taxikare co na mne cekal. To nemluvim o tom, ze jsem mel na zacatku hledani 5% baterky v mobilu. Jsem si na tebe vzpomněl v pondělí večer v PRG na letišti při návratu z Japonska přes Zurich, zřejmě oblíbený let celníků, v průchodu čekali 4(tolik jsem jich tam neviděl několik let) a aktivně každého druhého zastavovali, nás se ptali, jestli nevezeme z JPN elektroniku, šperky hodinky atd...a koukali do tašky z duty free na čokolády a parfém, na moje na ruce viditelně vystavené AP a manželky rootbeery ale nereflektovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna V 23. 1. 2024 v 21:19, instant napsal: btw a tie Arnoldove AP boli nakoniec vydrazene za 270tis https://robbreport.com/style/watch-collector/arnold-schwarzeneggers-impounded-audemars-piguet-watch-auction-1235481188/ Tak to bude muset ještě doplatit to DPH a clo, protože vybrali málo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2024 v 20:13, neuromancer napsal: Jsem si na tebe vzpomněl v pondělí večer v PRG na letišti při návratu z Japonska přes Zurich, zřejmě oblíbený let celníků, v průchodu čekali 4(tolik jsem jich tam neviděl několik let) a aktivně každého druhého zastavovali, nás se ptali, jestli nevezeme z JPN elektroniku, šperky hodinky atd...a koukali do tašky z duty free na čokolády a parfém, na moje na ruce viditelně vystavené AP a manželky rootbeery ale nereflektovali Prijde mi, ze to kontrolujou posledni dobou vic nez driv. Asi to je dobre, ale zaskocili mi s kalhotama na pul zerdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince S timto jsem nikdy nemel problem. Jen letos mimo EU 3x USA a 1x UK. Ale ukazal bych jim fotky z mobilu, ze jsem je mel na ruce uz pri priletu, wristshotu mam hromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 2. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 20 hodinami, skalis napsal: S timto jsem nikdy nemel problem. Jen letos mimo EU 3x USA a 1x UK. Ale ukazal bych jim fotky z mobilu, ze jsem je mel na ruce uz pri priletu, wristshotu mam hromady. Ukazal bych jim nestacilo... slecna celnice chtela faktury a trvala na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Potvrdzujem. Vo Viedni chceli vidieť faktúru, že hodinky boli predané v rámci EU. Nestačí im ani foto kartičky, kde je razítko EU predajcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se