Peta M Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Když už máme ty dušičky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno neděle v 15:34 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:34 Zdravím všechny. Hodím to i sem. Cartier mě láká už dlouho, oblíbené Santosy mě úplně neočarovaly, ovšem u Tanků to byla láska na první pohled. Jsem Tankovej. Cartier Tank Solo Large, miluju ten nesmrtelný design. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno před 33 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 33 minutami Někdo vdolky, jinej vdolky - každopádně k tak seriózní persóně jako Ty "Tank" opravdu pasuje líp než "rozlítanej" Santos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se