AKUC Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Ahoj, zaujíma ma Váš názor na LHC 41mm (alebo 39mm?) kupovať nekupovať alebo alternatívy v tejto cenovej kategórii ? Ďakujem za všetky vaše postrehy ...
Pozorovatel Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Mam 41 verzi s keramickou lunetou a podle mě za tyto peníze nikdo nenabízí lepší strojek.
watchboy Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Tak zaleží jak máš velké zápěstí pokud máš “dětskou ručku” třeba 16 cm jdi do 39, pokud třeba 18–19 cm vem 41 a pokud obří chlapáckou tlapu 22+ tak klidně 43. Mě na LHC neuvěřitelně štve ten nezužující se tah, to je něco tak nepohodlnýho, jenomže já jsem zmlsanej z rolád, tak mě neber vážně Jinak za mě bych spíš zkusil kouknout v této cenovce po něčem z druhé ruky, např Oris aquis anebo Rado captain cook, ty mají koule. Pokud ale trváš v téhle cenovce na nových hodinkách a překousneš absenci zužujícího se tahu, tak do nich jdi, za tu cenu moc lepších hodinek nenajdeš
rado74 Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 za mňa bezkonkurenčný pomer cena/úžitková hodnota plus naozaj kvalitné spracovanie, rezerva chodu 72hodín , mal som ich a plánujem kúpiť opäť ..........
AKUC Odesláno 26. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 ruku mám 17-17,5 cm, nezužujúcí ťah je trošku problém ale mám také a viem s tým žiť, ano ORIS by bola dobrá alternatíva ..., Rado nie. Mám aj ďalšie hodinky ale tieto LHC ma už dlhšiu dobu trápia ...
Harwey Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Vobec nie su pekne, LHC su asi jedny z najsterilnejsich hodiniek. Vobec ziadna emocia, wow efekt, nic.
AKUC Odesláno 26. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 před 1 minutou, Harwey napsal: Vobec nie su pekne, LHC su asi jedny z najsterilnejsich hodiniek. Vobec ziadna emocia, wow efekt, nic. asi ako RLX sub ...
watchboy Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 (upraveno) Tak to bych asi šel do 39, ale nepřijde mi, zě bys z nich byl nějak extra nadšený, na tvém místě bych je asi nechal být. Když je koupíš za retail a nebudou se ti tak líbit, tak je prodáš s velkou ztrátou. Pokud je přecijenom chceš zkusit, tak bych si počkal než se nějaké objevil v inzerci (zrovna včera myslím se tady jedny prodaly) no a když jiskra nepřeskočí, tak je zase prodáš dál s minimální ztrátou btw: ze subama já to mám tak napůl, starý plecháče mám hodně rád a určitě si je ve sbírce budu nechávat, ale třeba nové keramické mi přijdou extra hrozný - resp nudný a nepohodlný Upraveno 26. ledna 2024 uživatelem watchboy
shewcza Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Když LHC tak jednoznačně ty menší. Mě na tom vadily extrémně plytké indexy, nezužující náramek a hrozně škaredá ochrana korunky + dlouhá korunka co si společně s tou ochranou korunky ráda pochutná na tvých kůstkách. Oris Aquis nebo Oris 65 je za mě lepší volba.
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Za me jsou plechove LHC nejlepsi alternativa k plechovym Subum. Jsou za par korun, jsou skvele, nenapadne, pohodlne, designove to neni jen kopirka a Longines mam jako znacku hodne rad.Sel bych urcite do 39mm, protoze neni to jen o velikosti, ale i o hmotnosti. 39 maji naramek 19mm kdezto 41 maji 21mm a ten narust hmotnosti je znat.Jinak co jeden bere jako minus druhemu vadit nemusi a naopak.- S ochranou korunky ani s korunkou jsem nikdy nemel problem. Netlaci me. Design ochrany mi prijde osobity. Nosim ale hodinky vys na zapesti a nemam rad, kdyz mi litaji.- Plechace maji super ten cifr a indexy na lunete po celem obvodu. Navic 15, 30, 45 na lunete ledaskdo nema Co bych vytkl:- Pokud nemas dost stesti a nesedne ti naramek presne, tak budes muset sehnat puldilek.- Vsichni hani sponu. Je to levna trhacka, ani pojistku to nema. Ale s trochou cviku nehty nelame. - Mam starsi kus a uz je celkem na prd lumi.Ja jsem kolem nich krouzil dlouho. Kdyz se na ne clovek diva v obchode pod umelym svetlem, tak jsou to celkem hnusne hodinky. Ale jak je clovek vezme ven, trosku ponosi, tak se do nich zamiluje. Stejne jsem to mel treba se Sinn 556 nebo s Moonama
Kid_A Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 před 3 minutami, AndyAaron napsal: Za me jsou plechove LHC nejlepsi alternativa k plechovym Subum. Tedy to je slovo do pranice:)))
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Tedy to je slovo do pranice:)))Zadna pranice, ale moje subjektivni pravda
krutor Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Souhlasim ze jsou to super hodinky a vetsinou se nelibi na prvni pohled. 41 vs 39mm Na moji ruce 15,5-18cm vedou o parnik 39, hlavne kvuli uzsimu tahu. Jo a ochrana korunky je nepohodlna, ale hezka.
Kid_A Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 před 32 minutami, AndyAaron napsal: Zadna pranice, ale moje subjektivni pravda Skvela fotka!
Jackie Treehorn Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 Mě se teda nelíbí ani na druhý, třetí a nevím kolikátý pohled. Vemte klasický potápky, přejeďte je tam a zpátky parním válcem a máte z toho LHC. Tak asi takhle nějak na mě působí.
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 A to je naprosto v poradku.Ja treba kvituju, ze jsou pekne nizke a vejdou bez problemu do rukavu. Ta tenkost ma ale za nasledek to, ze opticky pusobi vetsi, nez jsou. 39 se nosi spis jak 40-41 atd.
Kupa54 Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Za těch 17 roků na Chronomagu prošlo na mém zápěstí stovky hodinek. LHC se staly hitem loňského roku. Mám modré plecháče 41, protože keramická a jinak dělená luneta mi přišla trochu sterilní. Na mojí ruce 18 cm se nosí perfektně. Nezužující tah je možná trochu problematický z pohledu estetiky, ale nijak nepřekáží, ochrana korunky, stejně jako korunka sama, se mi líbí pro svoji jinakost. Ale hlavně jsou nízké a sedí na ruce. Především je to individuální, mě se prostě líbí a nosím je rád. Fotku sem radši nedám, abych LHC neublížil.
AKUC Odesláno 27. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 no ozaj mám o čom premýšľať, ďakujem za cenné rady ...
cali Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Mal som za roky asi uplne vseky variacie LHC snad okrem bicolor a je to za ten peniaz hodne slusna hodinka. Asi jedine negativum je nestandardna sirka noziciek, takze okrem originalov je horsi vyber naramkov a remenov. Osobne sa mi paci viac starsi model s indexami, u novsich mi pripada cifernik trochu prazdny.
Prochy68 Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Tak mě se líbily na první pohled, pak přišly, ani nevím co bych jim vytknul, ale měl jsem je asi tyden, nebavily
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se