scottsdale Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Zdravím chcel by som sa opytat,ci niektori z Vas nosite aj take hodinky z ktorych Vas trocha boli zapasie?? Vopred dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Kdysi, cca před deseti léty, jsem krátce nosil velmi svérázné Formex 4 Speed DS 2000 GMT. Moc fajn, ale kombinace váhy, jejich výrazně asymetrického tvaru, a kovového náramku, mne po cca čtvrt roce přeprala, a já je poslal dál. Za mne tedy: ani největší frajeřina časem nepřeváží nad pohodlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Dakujem za odpoved,asi budes mat pravdu.Jedna sa o moje Milgauss,ci si ich nechat.Tieto hodinky maju dost zle rozpolozenie vahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Já jsem si třeba na Sinn U1 po 10. letech natolik zvyknul, že když musely v létě do opravy, dostal jsem regulérní chrono absťák, který lehoučký titanový Steinhart pilotky vubec nezahnaly, je to asi dost o zvyku. Po návratu z opravy a přezutí na nový silikon mě z nich teda zápěstí také týden dva bolelo, než se nový silikon rozhýbal a přizpůsobil ruce. Jinak s lehkýma titanovýma Tutimama problém třeba nemám vůbec, asi proto že na mé ruce sedí jako pr.el na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Mohu tedy napsat, že po mozkové jsem měl velký problém nosit velké a hlavně těžké hodinky.Postupem času a dokonce i po operaci ruky, jsem se zase vrátil k velkým kouskům.Ale ty těžké kousky prostě nedám.Asi největší problém byl s Omega PO a Breitling Avenger,je to prostě kus železa a ač jsou hodinky krásné, tak prostě jsem je nosil minimálně a nakonec jsem je pustil. LHC mají obrovskou výhodu, že ač jsou velké, tak jsou na výšku nižší a nejsou tak těžké a na ruce kvůli rovnému dýnku sedí na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Milgauss ma fascinuju,ale ked ich nosim tak nie som az tak uvolneny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 A zkusil si nějaký řemen?Nebo má Viktor ve strapshopu,tyto řemínky.Měl jsem a nemají chybu a nebo origo Rolex kaučuk, tedy pokud to sneseš. https://www.strapshop.cz/prirodni-kaucuk/ Pokud je nosíš jen na tahu a fakt Ti nesedí, tak bych to hodil za hlavu a zkusil jiný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 38 minutami, scottsdale napsal: Milgauss ma fascinuju,ale ked ich nosim tak nie som az tak uvolneny. Ja mam síce AirKing, ale púzdro aj váha sú približne rovnaké, necelých 160 gr. a to je pre chlapa normálneho vzrastu ťažká pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Ono taky asi záleží, jaké máš zápěstí.Kamarád má po dvou zlomeninách a po srůstu to nevypadá pěkně, má to zápěstí takové škaredé,nedomrdlé a hlavně nosil 39 mm Expy,jenže ač byl s nimi před úrazem velmi spokojen,tak je nakonec po úraze nemohl nosit, prostě byl z toho špatný,naštěstí jsou zde 36 mm a je znovu nadšen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Ja mam 16cm zapastie.Kaucuk pri Milgauss podla mna vobec nepomoze.Tam predsa ide o zle rozpolozenie vahy,Ja mam dva clanky prec,takze vaha asi 152g dokopy.Lenze puzdro ma asi 100 a naramok 52. Inak by sa nosili keby malo puzdro 80g a naramok 72g. Riesim to preto,lebo ked som zacal nosit 116610 tak tam som pri noseni necitil ziadnu bolest. Ked ich dam na vahu tak vazia rovnako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Aka je velikost tvojho zapastia? Před hodinou, Campino napsal: Ja mam síce AirKing, ale púzdro aj váha sú približne rovnaké, necelých 160 gr. a to je pre chlapa normálneho vzrastu ťažká pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Nekdo ma ruku na Panerai a nema na ne, a nekdo ma malou rucku a rolady jsou na nej tezke.... Zivot je svine. Ale v porovnani s celosvetovyma srackama, je to furt prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 10 hodinami, scottsdale napsal: Aka je velikost tvojho zapastia? 185, ale jasné, ma menšej ruke to po celom dni môže byť cítiť. Keď sa ti páčia a máš ich rád, asi treba ozaj skúsiť nejaký remeň príp. gumu, aj keď pre mňa sú Rlx ma ťahu asi naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Nekdo ma ruku na Panerai a nema na ne, a nekdo ma malou rucku a rolady jsou na nej tezke.... Zivot je svine. Ale v porovnani s celosvetovyma srackama, je to furt prd. Svätá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Tak to jsi zle vybral velikost, sorry. Já mám zápěstí 18.5 -19cm a Milgy mám na hraně. Jasně každý to vnímá jinak, ale nedovedu si je představit na 16cm zápěstí. Zkus 36mm datejust, sám nosím 36mm hodinky a je to ten nejlepší možný rozměr pro mě, vyzkoušej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 (upraveno) Milgy jsou zvláštní hodinky. Já je chvíli měl a snad jsem nevlastnil jiný hodinky, který bych tak málokrát dal na ruku. Na dívání jsou kráný, nosit jsem je nebyl schopen. Kromě výše popsanýho mi vadila i (aspoň pro mě) horší čitelnost (GV). Upraveno 15. února 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Datejust ciferniky su podla mna totalna nuda oproti Milgauss.Vlastnil som DJ36,DJII aj DJ41,a jednoducho ich viac nechcem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Nosil jsem... V začátcích choroby, z mladické nerozvážnosti a v poblouznění a opojení možnostmi, jsem šel hned po ikonách: Krátce po sobě jsem opatřil PO 45,5 mm a TH Carrery 43 mm. Oboje krásné hodinky... to tady všichni víme. A oboje pro mne s 16,5 cm zápěstím naprosto nenositelné. Carrery jsem omlátil v práci o futra nebo zábradlí nebo něco takového, což mě dohnalo skoro k pláči -- no to ne, taková měkota nejsem... strašně jsem se nasral. Rok a něco jsem bojoval a nejdřív šly z domu chrono Carrery (ty jsou ještě vyšší než PO) a za rok na to i PO. Dneska mám z velkých hodinek jen Oris BC4, ale v podstatě je nenosím. V průběhu času se mi to nějak srovnalo do stavu že hodinky musí být hlavně pohodlný, což pro mě znamená do max 41 mm. Takže si užívám pohodu s 35,5 mm dámičkami Omega Constellation Double Eagle a 38 mm Breitling Colt. A vím, že velký nebo těžký nechci, ani kdyby byly sebeúžasnější a sebekrásnější. Čili myslím, že pokud Tě z nich bolí ruka, tak asi fakt nejsou pro Tebe a pohledej něco krásnýho, z čeho Tě bolet nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Milgy mam, nosim… zapastie mam 185. Ruka ma z nich neboli a ani ich vaha a jej rozlozenie mi nesposobuje ziaden citelny diskomfort. Povazujem ich za priemerne pohodlne hodinky. Su to urcite masivne hodinky a na 16 cm ruke si ich neviem dost dobre predstavit... holt nie vsetko je pre kazdeho. Skoda ze si nedal fotku… predpokladam ze na tvojej ruke ti nozky, respektive posledne clanky tahu pri puzdre presahuju cez ruku. Ak hodinky nelezia na ruke celou plochou maju tendenciu sa sklzavat na strany. Vela ludi to potom nosi na tesno a vtedy je jasne ze ta bude boliet ruka. Myslim ze tvoj problem by nemusela byt ani tak vaha ako skor to ze ergonomia Milgaussu nie je kompatibilna s tvojim zapastim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 16. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Vermi,že problem je len ta vaha. Myslim že vzhladovo sa to na mojej ruke este da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se