Klotzman Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Přihotovil jsem si vynikající soljanku - báseň o polífce, poezie všedního dne, ta je tak dobrá, jen promluvit. Ale babral jsem se s ní teda hodinu a zapatlal milion nádobího.
Návštěvník Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Další z receptů pro nemotorné chlapy. Turecký baba ganush. Dřív jsem dělal doma hummus, hrozná jebačka a málem jsem na něm odpálil mixér. Tenhle recept je jednodušší a výtečný. Vezmi lilek, přilož na plamen a opaluj, dokud nebude černat. Opatrně otáčej. Až bude žčudlej a změkne, vraž ho do mikroténu a nevšímej si ho. Vychladlou změklou hnusotu vyndej, rozřízni a vydlabej vnitřek. Od šlupky chytil uzeniu příchuť. Prskni do sítka a vymačkej vodu. Vraž do misky, přidej lžíci až dvě tahini pasty, citronová šťáva, česnek, sůl, česnek, oliváč a hustý jogurt. Umíchej lehčí pomazánku, dochuť koriandrem a římským kmínem. Nech vychladnout. Nefotil jsem to, pomazánka v misce je esteticky nepřenositelná věc. Chuťově lahoda.
montemar Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 dneska sem si uklohnil kousek stikozubce s bramborama a salsou z cervenych a zlutych paprik
petik16 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Hovädzie zadné a klasika zemiaková kaša s pažitkou a maslom... Jak jaaaa milujem steaky!!
montemar Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 krasny maso... ale zemiakovu kasu nie ... najlepsia priloha k steaku je ... nič..
tommas4 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Nesouhlasím, včera jsem měl U vodníka Slámy steak na plátku bylinkového chleba s foie gras a bylo to skvostné, takže nějakou přilohu i steak snese . Ostraváci asi znají a ostatní se zastaví jak pojedou okolo, moc fajne.
petik16 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 tak bez prílohy si to neviem predstaviť, neviem či by ma aj brucho nebolelo.. možno iba nejaký opečený chlebík by bol lepší ale to je jedno už, kaša mi tam sedela náhodou, akurát že som to dojedol horko-ťažko..
TomCZ Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Kura, dnes jsem jel kolem a referoval ženě, že jsem slyšel dobré reference....Takže Tome, můžeš doporučit? Nesouhlasím, včera jsem měl U vodníka Slámy steak na plátku bylinkového chleba s foie gras a bylo to skvostné, takže nějakou přilohu i steak snese . Ostraváci asi znají a ostatní se zastaví jak pojedou okolo, moc fajne. Upraveno 2. března 2017 uživatelem TomCZ
tommas4 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Byl jsem 2x a pokaždé super. Ve vytížené časy je to asi na rezervaci, ale všední den i přes poledne v klidu. Velmi, velmi spokojeni.
roura74 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Super. Přes Háj občas jezdím, tak prubnu. Dík za tip.
tommas4 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Fakt stojí za návštěvu. Jídelníček teda vůbec neznám, vždy jsem vybírali z týdenní nabídky. Nicméně včera mě úplně dostal předkrm, marinovaný jehněčí hřbet s nakládanými hříbky, čokoládou a petrželovým kaviárem, domácími grissini tyčinkami. Kdyby mi to nebylo blbé tak si ho objednám ještě jednou na závěr po dezertu
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Můžu potvrdit, vaří tam skvěle...
nividic Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Díky za tip, vypadá to lákavě! Příště to vezmu zadem a zastavím se tam. Upraveno 3. března 2017 uživatelem nividic
cuborg Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Pánové koupil jsem topinambury a kilo vepřovýho sysla, nějaké nápady na ty topinambury?
M3maniac Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Fakt stojí za návštěvu. Jídelníček teda vůbec neznám, vždy jsem vybírali z týdenní nabídky. Nicméně včera mě úplně dostal předkrm, marinovaný jehněčí hřbet s nakládanými hříbky, čokoládou a petrželovým kaviárem, domácími grissini tyčinkami. Kdyby mi to nebylo blbé tak si ho objednám ještě jednou na závěr po dezertu Tome diky za tip, bydlim kousek , ale nikdy jsem nebyl.... Musim rychle napravit. Ja jsem si vcera v Jeseniku v restauraci Gemer dovolil poprosit kuchare o muj oblibeny Pfefer a bylo mi sdeleno, ze ten letel tak pred 10 lety a ja jsem mu rekl, ze nejim co leti, ale to co mam rad. Me proste nelaka kombinace vyborneho masa a parmske sunky jak to mel poskladane a to miluji oboji, ale kazde zvlast. Strasne se tomu divil, tak stejne se strasne divil ze k tomu nechci plnenou bramboru, chtel jsem jen jednu opecenou na byl. masle , vysledek nebyl spatny, jedna brambora za 65 kc a kousek byl.masla byl za 55 :-) no na Jesoš se toho neboji :-) Jinak i ja jsem barbar, co si vzdy k tomu steaku nejakou malou prilohu da.
petik16 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Chlapi pomôžte mi, chcem skúsiť niečo nové Mám domáce rebrá a zaujímala by ma nejaká marináda, prípadne aj recept celý... Neviem či som niekedy videl toľko mäsa na rebrách a navyše sú obrovské! Budú zajtra na obed takže času dosť na všetko ešte..
tommas4 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 To vypadá že jsi v Gemeru narazil na mladýho zrovna, stejkař je po infarktu tak je tam jen občas,nebo to byl jeden z mých dvou bývalých kuchařů co tam vaří, ale ti nedělají steaky. Cenově to bývalo ok, ale od prosince razantně zdražil, skoro o 50%, na Jeseník odvaha.Moc možností tam není, chudej kraj, takže množství restaurací tomu odpovídá.
roura74 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Dneska pečený segedín. Omáčka je řidší, nedávám tam mouku.
M3maniac Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Tome nevim, podle me mel 40+, ale celkove me mrzel ten pristup ve stylu ze tomu nerozumim a ze nevim co dnesni gastronomie obnasi, dal jsem se do reci s cisnikem a trochu mu nastinil problem ceske gastronomie, kdy jen 2 restaurace z 10 maji silny vyvar, ano , bohuzel v 80% dostanu osolenou vodu s vegetou. A kdyz uz je to mahodou fakt silny vyvar tak je v tom vse po tridennim ohrivani na sracku a kalne... Vcera jsem prijel do hotelu ktery mel na bookingu hodnoceni kolem 9 ( krizovy vrch ) prijedes a nikde nejde nsjit vchod do hotelu, pak zjistim ze se do nej dostanu pres zahradku a restauraci, cumim jak puk a hledam nejakou sipku smer recepce, cisnik si toho po chvili vsimne a rika, asi hledate recepcniho, tak to jsem ja... tak to bude 1700 kc a ja mu rikam, ale my jeste neodjizdime a on, my to tak mame.... chteli jsme saunu, whirpoolku , sano , ale najonec jsme zustali u sana sel radeji na prochazku do mesta a do kina. Po prichodu kraval do 4 pak kunda pul hodiny hekala a rano v 9 me opet probudila vrzajici postel a hekajici hoste. Pricky maj snad ze sadrose.... No za me ne 9 ale 6.... Jinsk s tema cenama na Jesenik souhlasim. V tom Grmeru me cisnik z kuracke takte prepodlal do nekuracke, protoze mel prazdno a na baru kamose, tak chtel pokecat, nemel zajem ani o kseft ani o disko.... Upraveno 4. března 2017 uživatelem M3maniac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se