Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Všechno paráda, vypadá to i dost dobře, ale jen mne zarazilo, ty děláš tatarku metlou? Asi to není špatně, ale přijde mi to moc pracné, zbytečně. My si ji doma také děláme vlastní a čerstvou, ale turbo-šlehačem...Máš pravdu, tyčákem by to bylo, resp. je snažší. Občas to tak i dělám, ale někdy mám zas chuť na klasickou ruční práci.A děkuju za pochvalu! Upraveno 15. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Maxeli, taky jsem to viděl (jak tam točí ty reprízy pořád dokola, tak asi půl roku dozadu) a taky se mi líbilo jak je to jednoduché a zkusil jsem to. A od té doby to děláme doma Pořád. Ideální svaca do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Dobrý, poděl se o recept. Jen menší rýpnutí - takhle v tý misce mi to trochu připomíná naservírovanou večeři pro psa Rypnutie beriem. Moja chyba,prave nalozena mycka a v skrinke posledne nieco co posluzi nuz rozhodovanie bolo lahke. Klasika stehno na drobno na cibulke osmahnute,dusene,potom nejake chilli omacka,pasirovana cervena repa,sol,peper,pretlak. A veeela cibule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Maxeli, taky jsem to viděl (jak tam točí ty reprízy pořád dokola, tak asi půl roku dozadu) a taky se mi líbilo jak je to jednoduché a zkusil jsem to. A od té doby to děláme doma Pořád. Ideální svaca do práce.Čteš mi myšlenky, už mam zbytek co sme nedojedli zabalenej na sváču na zítra Občas tam daj něco super, ale občas sou to taky (na pohled) pěkný blafy - je vidět, že je to vesměs točené v Anglii. Tohle ale fakt hodně šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 vcera se vratil syn po tydnu z nemocnice po hnusnem padu na hlavu, uz to nechci nikdy zazit, byly to nejhorsi dny zivota... no a prvni prani bylo ze by teda pizzu takze na veceri domaci pizza asi v 5 provedenich testo z mouky, drozdi, jogurtu, olivoveho oleje, cukru, soli a vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Dan - doufám, že kluk je v pohodě. Taky to znám.... K té pizze, dost ji doma děláme, ale zaujal mne ten jogurt. Jako vmíchat do těsta při zpracování?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 (upraveno) rozmichas kostku drozdi v cca 2deci teple vody a pridas lzici cukru, nechas je az zacnou bublat, pak primichas maly kelimek bileho jogurtu, pul az 3/4deci olivaku, sul a postupne pridavas kilo hladke mouky az ti vznikne vyvalenim dlani hladke testo ktere nelepi, udelas "bochanek", polozis do misky vytrene olivakem, natres jeste po povrchu a davam na 40st do trouby vykynout na pul hodky, po pul hodine rozdelis na mensi "pucky" cca po 240g, vychazi to na 30cm plechy, pucky znova natru olejem a necham pod uterkou jeste 10-15min, potom rucne roztahnes po plechu a fintis tim co mate radi, jako zaklad davam rozmixovane rajcata s morskou soli a cesnekem je to recept z Varte s Majklem z YT, test jsem uz vyzkousel hodne, ale toto nam jede nejvic - je z nej fajn i "pizza pecivo" a treba bulky na gyros, atd Upraveno 16. června 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Dík za info. Sice dáváme přednost italské verzi, ale tohle zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Utopenci. Ne moje práce. Dárek od táty. Resp. hlavní dárek je ta flaška, kterou mi máma hezky namalovala. Ale tátovi to prej připadalo chudý, tak mi jí naplnil. Ví, jak na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Tohle vareni miluju. Kreolske gumbo. Kure, celer, papriky, cesnek, cibule, bylinky, rajcata, protlak, krevety, cuketa(plody ibisku nemaje), chilli, ryze. Modry portugal nacaty a varime spolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Já si dneska trochu pospal, takže teď na terase takový rychlý snoběd. Rybičková pomazánka z makrely, ančoviček, kapary, tvaroh, dijonská horčice, cibulka, majonéza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Paráda! Vypadá to skvěle Já dnes slavim narozeniny, takže to trochu pustíme a dáme si do těla ; bude pečená šunka, uzená krkovice, připravil jsem (prvně) závitky. K tomu sýry a aby se neřeklo, ňáká ta zelča Nafotim a udělam chutě, až bude hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Sakra Romane, to vypadá zajímavě. Nafoť taky výsledek, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Tož asi tak. Aby nám nevyschlo, Holba Šerák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Vypadá to náramně, tak ještě jednou všecko nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Mate nekdo vyzkouseny recept na nakladny hermelin? A kolik casu mu dat na ulezeni?Nechavate nejakou dobu pri pokojove teplote ci rovnou do lednice? Delal jsem jo ted poprve a s vysledkem po necelem tydnu moc spokojen nejsem.Nakladal jsem den pred koncem trnvanlivosti, pres noc ve spajzu (ted cca 18C) a rano do lednice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 (upraveno) Mate nekdo vyzkouseny recept na nakladny hermelin? A kolik casu mu dat na ulezeni?Nechavate nejakou dobu pri pokojove teplote ci rovnou do lednice?Delal jsem jo ted poprve a s vysledkem po necelem tydnu moc spokojen nejsem.Nakladal jsem den pred koncem trnvanlivosti, pres noc ve spajzu (ted cca 18C) a rano do lednice.Dělal jsem tenhle, co postoval Moty, a byl výbornej:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulin%C3%A1rium-chronomagicum/page-302&do=findComment&comment=1581875http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulin%C3%A1rium-chronomagicum/page-302&do=findComment&comment=1582852 Nechával jsem to dva dny venku a pak šel na 5 dní do lednice. Upraveno 18. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Dneska do propršené neděle klasika - guláš z mladé klišky. Založenej včera, dotaženej dneska ; s bylinkama, nakonec pár kostiček hořké čokolády. K tomu žemlový knedlík. Málem jsem to přehnal s morugou, ale nakonec to jedli i ženský (ikdyž trochu kafrali). Upraveno 19. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Moc pěkná snídaně i gulášek, dnes panenka s pepřovou omáčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se