Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Já jsem prostý člověk, takže prostá venkovská krmě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Krkovice zapečená s tymiánem, hlívou, slaninou, pórkem a smetanou, pečené bramborovo-mrkvové hrany s petrželí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2016 uživatelem Maxel
mondeo2 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 du se nažrat...............se mi snad zdá tadycto tady......
Maxel Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Dneska další z receptů kategorie power of simplicity. Lepenice s červeným zelím a bavorské klobásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 maxel, ty mas krassny fotky.. ale malokdy mam na to virtualni chut..
Filip.J Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Včera říkám ženě "přijdu zítra z práce pozdě" a ona "to je v pohodě, hlavně že přijdeš". Tak dnes přijdu z práce pozdě, doma je tma, v kuchyni zakopnu o nevybalený nákup, kouknu do ložnice, vedle ženy na mém místě spí ten novej chlap, co jsme si ho spolu pořídili, tak se zavřu do kuchyně a vyrobím něco pro všechny na zítřek... z těch věcí, o který jsem tam zakopl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 vecere ala co dum dal, k priprave staci jen par ingredienci, sklenicka vina, necela pulhodinka na pripravu, takze idealni recept na rychlou a nenarocnou veceri Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Maxel Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 maxel, ty mas krassny fotky.. ale malokdy mam na to virtualni chut..Myslíš blbý kombinace? Nebo proč? Jen pro zajímavost Třeba to dnes bude lepší... Polévka z pečené dýně hokaido, créme fraiche, krutony z rozmarýnové bagety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Já to pochopi tak že fotky jsou virtuální ale chuť reálná
Maxel Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 To mě nenapadlo. Ale spíš nemyslim Jinak polívka jako jedna z generálek na říjen. Dělam už jí po několikátý, ale stejně to pořád neni ono, jako když jí dělá máma.
montemar Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Myslíš blbý kombinace? Nebo proč? Jen pro zajímavost Třeba to dnes bude lepší...Polévka z pečené dýně hokaido, créme fraiche, krutony z rozmarýnové bagety... no jo, ted premejslim, jak jsem to vlastne myslel..
montemar Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 ploskozubec, pak choi, okurka, rajce, rericha..
Radek124 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 Bez urážky, ale ta "lehká kuchyně" je jak kdyby na talíř se skromnou zeleninovou oblohou ublinknul ten Filipův postelovej záskok (a to jsme měli večer suši) Zato při pohledu na polívku Hokaido o konzistenci svíčkové a další páně Maxelovy plnotučné dobroty tuším, že za chvíli opět vyrazím vyplenit lednici... 1
montemar Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 (upraveno) vzdyt ano, ja jsem to nemyslel zle.. ale proste jsem dospel, dlouhodobym vyzkumem k tomu, ze mi tyhle skromnejsi jidla delaji dobre.. naopak, kdyz jsem jednou za 14 dni u nasich pohosten plnotucnou poctivou svickovou se sesti, silnou a hustou polevkou.. vzpamatovavam se 2 dny.. Upraveno 9. září 2016 uživatelem montemar 1
Maxel Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 vzdyt ano, ja jsem to nemyslel zle.. ale proste jsem dospel, dlouhodobym vyzkumem k tomu, ze mi tyhle skromnejsi jidla delaji dobre.. naopak, kdyz jsem jednou za 14 dni u nasich pohosten plnotucnou poctivou svickovou se sesti, silnou a hustou polevkou.. vzpamatovavam se 2 dny.. Mě se tahle minimalistická kuchyně líbí, ale většinou jen na pohled. Nicméně chápu, pokud těžká jídla způsobují obtíže, je to ideální volba.Jak chutná ten ploskozubec? Dalo by se to přirovnat třeba k halibutu?
montemar Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 ano, je to podobne halibutu, deti zase rikaly, ze chutna jako krevety.. kazdopadne dle mne vynikajici ryba.otazka je, jak moc duveryhodna je doprava techto tropickych ryb do evropy, ale mel jsem ho kdysi i cerstveho v mistech, kde se vyskytuje a chutnal "stavnateji"
montemar Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 presne. filet zataveny ve folii, s napisem ROZMRAZENO .. jinak me bavi, jak u krevet a mecouna se vsichni tvari, jako ze jsou cerstve.. pritom VSECHNY byly zmrazeny..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se