Moty Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 vypadá moc pěkně, jaký máš průměry?
tommas4 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Netuším, musím to projít. Prostě šéf nakoupí pánve který stoji za hřích, po dvou měsících čumíproč jsou sice zajetý ale nepoužívány a dozví se milión keců jak jsou těžký, jak se rozpalujoupomaleji než teflonka (duh). Od doby kdy jsme měli klientelu na steakové masa uplynulo už tak4 nebo 5 let, no a s tím skončila éra deBuyer v téhle kuchyni. A jelikož jsem dělal větší pořádekteď v mimosezónu tak jsem se nasr.l, prohlásil něco o nevděčnících a řekl že všechno přebytečnégastro prodám. A fakt to udělám jako.
tommas4 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Příští týden se k tomu dostanu tak to dám sem do vlákna. Teď mě omluvte, čeká na mě ctyřkilová husička co se jde do zítra koupat v mléku, tak jdu chystat.
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Tak to koukám bude boj. Nakonec Tom prohlásí akci, že je nutné osobní převzetí a bude z toho novej chronosraz :-D Kluci nemáte někdo dobrej recept na kuřecí kari. Mám zde dobrou kurkumu a´nebo červenou karipastu (takovou tu v sáčku), jen s tím nemám zkušenosti...
stratom Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po delší době v kuchyni. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Pěkný, jen to za mě kazí ta pidi porcička hranclí...
stratom Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Hrany v mezičase snědl mladej. Nakonec jsem to polknul bez přílohy
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Kluci nemáte někdo dobrej recept na kuřecí kari. Mám zde dobrou kurkumu a´nebo červenou karipastu (takovou tu v sáčku), jen s tím nemám zkušenosti...Dělal jsem nedávno tenhle a bylo to dobře jedlý. Jen bacha na tu pastu, jestlis to ještě nedělal, docela píše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Díky moc Radku. Nakonec to skončilo sice těžkou improvizací - chyběly mě bambusový výhonky a kokosový mlíko, tak jsem první vynechal a druhý nahradil smetanou s kokosovým olejem. Jíst se to dá Aspoň mám důvod se otočit na Olomouckou a udělat nějaký zásoby před Vánocema...
busdriver Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Dělal jsem nedávno tenhle a bylo to dobře jedlý. Jen bacha na tu pastu, jestlis to ještě nedělal, docela píše. Thajskym curry se cpu furt. A je mi celkem buřt jestli zelený, červený nebo massaman. Na to jak je to rychle hotový, tak je to supr jídlo. Rejži tedy vařim v rejžovaru, což je skvělej vynález. Doporučuju tam přidat ještě šťávu z limetky, lžičku třtinový cukru a hlavně thajskou bazalku, bez tý to nejni vono. To mi připomíná, že sem si z thajska nechal poslat kaffir lime semínka, který bych měl konečně zasadit..
busmil Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Kde kupuješ thajskou bazalku?
busmil Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Já dnes poprvé dělal burgry z lososa, provedly se...
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Já bych taky zavedl, že jak sem někdo bude něco postovat, tak fotky jedině s receptem :-D Hned bych vychladnul, když bych viděl, kolik to dalo práce
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 (upraveno) Sem pro. Žádná práce navíc, stejně sem mě na každý/druhý jídlo někdo ptá po SZ, tak to dycky frknu rovnou sem a bude Ten burger vypadá fantasticky! Upraveno 11. listopadu 2016 uživatelem Maxel
busmil Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 (upraveno) Chlapi vyzkoušel jsem recept z Tasty - https://www.buzzfeed.com/melissaboyajian/zesty-salmon-burgers-for-dinner (možná trochu méně cibule a více kopru, a neměl jsem křen, ale bylo to i tak super). Je fakt parádní, manželka, která hamburgery nejí, snědla dva :-) Upraveno 11. listopadu 2016 uživatelem busmil
busdriver Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Kde kupuješ thajskou bazalku? Buď v Sapě nebo ve Francouzský je docela slušně zásobenej Asian food shop.
Moty Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Tak jak jste doma zahusovali? Po 13 hod KostraVýhoda pomalyho pečení je, ze ze jde vsechno maso od kosti v podstatě samo A po úkliduNa to, ze to byla Husa tak toho moc nezbylo http://www.apetitonline.cz/recepty/4217-pomalu-pecena-kachna.html
martin.951 Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Mám to podobný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se