Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Netuším, musím to projít. Prostě šéf nakoupí pánve který stoji za hřích, po dvou měsících čumí

proč jsou sice zajetý ale nepoužívány a dozví se milión keců jak jsou těžký, jak se rozpalujou

pomaleji než teflonka (duh). Od doby kdy jsme měli klientelu na steakové masa uplynulo už tak

4 nebo 5 let, no a s tím skončila éra deBuyer v téhle kuchyni. A jelikož jsem dělal větší pořádek

teď v mimosezónu tak jsem se nasr.l, prohlásil něco o nevděčnících a řekl že všechno přebytečné

gastro prodám. A fakt to udělám jako.

Odesláno

Tak to koukám bude boj. Nakonec Tom prohlásí akci, že je nutné osobní převzetí a bude z toho novej chronosraz :-D

Kluci nemáte někdo dobrej recept na kuřecí kari. Mám zde dobrou kurkumu a´nebo červenou karipastu (takovou tu v sáčku), jen s tím nemám zkušenosti...

Odesláno

Kluci nemáte někdo dobrej recept na kuřecí kari. Mám zde dobrou kurkumu a´nebo červenou karipastu (takovou tu v sáčku), jen s tím nemám zkušenosti...

Dělal jsem nedávno tenhle a bylo to dobře jedlý. Jen bacha na tu pastu, jestlis to ještě nedělal, docela píše.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Díky moc Radku. Nakonec to skončilo sice těžkou improvizací - chyběly mě bambusový výhonky a kokosový mlíko, tak jsem první vynechal a druhý nahradil smetanou s kokosovým olejem. Jíst se to dá :)

Aspoň mám důvod se otočit na Olomouckou a udělat nějaký zásoby před Vánocema...

Odesláno

Dělal jsem nedávno tenhle a bylo to dobře jedlý. Jen bacha na tu pastu, jestlis to ještě nedělal, docela píše.

Thajskym curry se cpu furt. A je mi celkem buřt jestli zelený, červený nebo massaman. Na to jak je to rychle hotový, tak je to supr jídlo. Rejži tedy vařim v rejžovaru, což je skvělej vynález. Doporučuju tam přidat ještě šťávu z limetky, lžičku třtinový cukru a hlavně thajskou bazalku, bez tý to nejni vono. To mi připomíná, že sem si z thajska nechal poslat kaffir lime semínka, který bych měl konečně zasadit..

Odesláno (upraveno)

Sem pro. Žádná práce navíc, stejně sem mě na každý/druhý jídlo někdo ptá po SZ, tak to dycky frknu rovnou sem a bude :)

Ten burger vypadá fantasticky!

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...