quequeek Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 tak burger king mi nepřipadá jako umaštěnej černošskej fastfud, ale to je jedno, souhlas s tím že domácí je domácí...maso jsme taky mleli doma. Vždycky mě štvalo, že se musely dělat takové velké a tlusté karbanátky, aby to drželo pohromadě, ale pak mi někdo poradil použít solamil (škrob). No a teď děláme krásné, uhledné placičky S těma houskama je to bída, nikde nejsou a ani zdejší pekař není ochotný dělat nějaké aspoň trochu větší. V makru kupuju akorát toastový chleba, ten je bezva, jinak těch žemlí jsem se tam ani nedotkl, páč je to asi stejná liga jako v lídlu To už mi přijde lepší obyč houska.Jo houmr se moc nevyplatí, ale mořské potvory mám moc rád, takže žeru spíš krevety, je to stejný maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 tak burger king mi nepřipadá jako umaštěnej černošskej fastfud, ale to je jedno, souhlas s tím že domácí je domácí...maso jsme taky mleli doma. Vždycky mě štvalo, že se musely dělat takové velké a tlusté karbanátky, aby to drželo pohromadě, ale pak mi někdo poradil použít solamil (škrob). No a teď děláme krásné, uhledné placičky S těma houskama je to bída, nikde nejsou a ani zdejší pekař není ochotný dělat nějaké aspoň trochu větší. V makru kupuju akorát toastový chleba, ten je bezva, jinak těch žemlí jsem se tam ani nedotkl, páč je to asi stejná liga jako v lídlu To už mi přijde lepší obyč houska. Jo houmr se moc nevyplatí, ale mořské potvory mám moc rád, takže žeru spíš krevety, je to stejný maso. ta rozpecena sezamova zemle je k tomu fakt podstatne lepsi nez houska.........s tema krevetama mas velkou pravdu-kdyz jsou kvalitni a velky rad si je dam i v cechach....kdybys to rozmackal do stejny konzistence,zavazal si oci,tak asi neznam nikoho kdo bezpecne pozna malyho raka vod velkyho.....jedinej rozdil sem poznal v tom,ze toho mas najednou vic plnou hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 ...pak nemam vypadat jak praseTo ale asi nebude jídlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) přes vánoce si ani nezatvrzelejší řepomilové na řepu nevzpoměli, takže dávám do placu opět nějaký recept http://mlsnakocka.bl...atem-a-tymianem Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 přes vánoce si ani nezatvrzelejší řepomilové na řepu nevzpoměli, takže dávám do placu opět nějaký recept http://mlsnakocka.bl...atem-a-tymianem Perfektní recept, až na tu řepu s tou fetou a listovým špenátem. Já bych to nahradil k tomu masenu třeba hranclama s tatar saucem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 (upraveno) Další recept, tentokrát na něco sladkého: Tiramisu budeme potřebovat: 500g Mascarpone 5 lžic cukru krupice 5 vajec amaretto Savoiardi nebo cukrářské piškoty šálek silné kávy Postup: Uvaříme kávu, necháme vychladnout a přidáme do ní amaretto. Oddělíme žloutky od bílků, z bílků vyšleháme sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mascarpone, dobře promícháme a nakonec opatrně vmícháme sníh. V kávě namočíme piškoty (tak aby se nerozmočily) naskládáme do formy, na ně krém, pak znovu piškoty a navrch opět krém. Posypeme kakaem a necháme v lednici zatuhnout. Přeji dobrou chuť Upraveno 8. ledna 2011 uživatelem Andrew_C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Další recept, tentokrát na něco sladkého: Tiramisu Vzhledem jako v italském kafáči a podle surovin a postupu to samé. Uznání a řád Zlatého piškotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Pěkné Tiramisu, doma ho občas taky vyrobím podle stejné receptury Ale často s rozdílnými výsledky, ještě se mi nepodařilo zjistit, která vejce jsou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Pěkná práce. Tado, vejce čerstvá Jediný kritický bod je tady teplota surovin, vyndej si maskarpone i vejce na hoďku z lednice a musí to klapnout. A když nerozblemcáš piškoty, bude to picco bello. Zkuste někdy jednu lžíci toho cukru nahradit lžící vanilkového A hlavně tentokrá nepřidávat žádnou řepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Ty už sem koukej hodit dalšího vycpanýho ptáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Ty už sem koukej hodit dalšího vycpanýho ptáka. Tak jo, nebude vycpanej, ale přepadenej Predátorem. Protože tenhle sympaťák z vesmíru s ním zatočil po svém, stáhnul ho z kůže a vytrhl mu páteř. K čemu to je dobrý? Trochu dietky po vánočním obžerství neuškodí, pečené kuře 100x jinak je občas nuda a takhle upravené se dá udělat i na grilu, obíračka pečeného hřbetu je prima zábava a když kůži stáhnete pečlivě, máte základ na další mňamku. A je to hrozně jednoduchý Co potřebujeme? Kuře a nějaký kudlík, co snese řezání kostí, hospodyňka může použít kuchyňské nůžky. Vyřízneme páteř nic na tom není a po stažení kůže je hlavní hotovo. A co dál. Fantazii se meze nekladou, kdo se bojí o zrátu tělesné hmnotnosti, může balit do slaninky, parádní jsou marinády, co dělají krustu, medová, se sezamem, s kukuřičnýma vločkama, ani česká strouhanka se neztratí. Nahatec se může protknout uzeným, ale třeba i česnekem nebo zázvorem, jak je libo. Já většinou chutě moc nepřebíjím, tady jsem volil oliváč, tlučený pepř a tlučené nové koření, osolit, hotovo. Do pece. Poslední fotka je mizerná, ale pro představu snad stačí. Jako přílohu doporučuju Pyré z červené řepy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Pěkná práce. Tado, vejce čerstvá Jediný kritický bod je tady teplota surovin, vyndej si maskarpone i vejce na hoďku z lednice a musí to klapnout. A když nerozblemcáš piškoty, bude to picco bello. Zkuste někdy jednu lžíci toho cukru nahradit lžící vanilkového A hlavně tentokrá nepřidávat žádnou řepu. Aha! To bude vono. Jednou se mi povedlo naprosto perfektní, právě když jsem si nejdřív vytahal věci z lednice a zapomněl na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Co potřebujeme? Kuře a nějaký kudlík, co snese řezání kostí, hospodyňka může použít kuchyňské nůžky. Vyřízneme páteř Paráda. Recon se jeví jako optimální kuchyňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Zrovna na pánvi dělám rychlovku. Na olivovém oleji česnek, na to maso, nějaké koření co mi přišlo pod ruku, sůl, nakrájenou papriku a houby, k tomu rýže.Voní to po celým bytě. Už se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Už se těším... Na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Kterak totálně vykostit kuře Snad to tu ještě nebylo.., odzkoušeno a fakt snadné http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Asi niekto pozeral program s italem v kuchyni aj ja to robím tak isto. Ten recept vrelo odporúčamDalší recept, tentokrát na něco sladkého: Tiramisu budeme potřebovat: 500g Mascarpone 5 lžic cukru krupice 5 vajec amaretto Savoiardi nebo cukrářské piškoty šálek silné kávy Postup: Uvaříme kávu, necháme vychladnout a přidáme do ní amaretto. Oddělíme žloutky od bílků, z bílků vyšleháme sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme mascarpone, dobře promícháme a nakonec opatrně vmícháme sníh. V kávě namočíme piškoty (tak aby se nerozmočily) naskládáme do formy, na ně krém, pak znovu piškoty a navrch opět krém. Posypeme kakaem a necháme v lednici zatuhnout. Přeji dobrou chuť Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Perfektné, práve niečo také som potreboval, lebo chcem skúsiť nejakú roládu z kurčaťa. ThanksKterak totálně vykostit kuře Snad to tu ještě nebylo.., odzkoušeno a fakt snadné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Na co? Na žrádlo, koni. A bylo to výborný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Pěkné Tiramisu, doma ho občas taky vyrobím podle stejné receptury Ale často s rozdílnými výsledky, ještě se mi nepodařilo zjistit, která vejce jsou nejlepší. Tado, vejce čerstvá A prosím vejce syrová, ani na hniličku, ani na tvrdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se