kejklik Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Už jste byli otestovat ňamky v některém podniku v rámci GRAND RESTAURANT FESTIVALu? Mám za sebou první podnik a zatím dojmy rozpačité... http://www.grandrestaurantfestival.cz/uvodni-strana/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Já byl včera v Cowboys, je to tam fakt pěkný. Co se jídla týká, někde se stala chyba, a tak jsem zjistil že moje srnčí bylo myšleno jako předkrm, takže 4 plátky (skoro jako carpaccio) moc radosti neudělaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 nevím jestli je to ta správná rubrika kam to napsat ale djme tomu. Včera jsem jedl fejkový Tiramisu! Máma měla narozeniny a jako pohoštění nachystala jednu z receptur které si tak sousedky handlujou mezi sebou a opisujou z babských časopisů. Vypadalo to celkem jako Tiramisu, jen s tím rozdílem že to nebylo udělané z mascarpone ale z pomazánkového másla. Jedna ze sousedek povídala že to někde viděla ze sýra Lučina. No možná tomu nerozumím ale mascarpone mají v každém obchoďáku a cenově se to od fejku liší jen nepatrně. No ale popravdě řečeno, bylo to celkem dobrý. Ještě mám kus v ledničce, za chvíli to půjdu zprásknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ty vole... Tiramisu z pomazankovyho masla... Tenhle narod fakt sezere cokoliv... Myslim, ze realna uspora na surovinach je marginalni faktor - hlavni je, ze jsme, woe, vymrdali se systemem a ukazali tem talosum, jaxe to dela u nas v Horni Dolni, pyco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ona ta úspora nebude nijak velká, mascarpone někde v kauflandu stojí jen o málo víc než to pomazánkový máslo. Ony ty důchodkyně vlastně ani netuší že to je tradiční recept s tradičníma surovinama a že na dílo mistrů se nesahá. Ony to prostě někde četly v nějaký Chvilce pro tebe nebo u Babicy, prostě u někoho kdo objevoval objevené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Ja jednou zapomnel koupit amareto a zjistil jsem to az kdyz uz jsem to mel skoro hotove, tak jsem do toho kafe splichnul medovinu - chutovy rozdil nepatrny kupodivu. Z toho pomazankoveho masla je to ekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 já radši po dalších detailech nepátral ale jedlý to bylo. Ikdyž to je z pomazánkovýho másla. Ale tiramisu to samozřejmě není. Mascarpone je vlastně sýr. Když řeknu běžnýmu čechovi že do taliánskýho dortu se dává sejra a že to je děsně dobrý tak se dozvím že to je nějaká prasárna a taliáni jsou hovada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ja jednou zapomnel koupit amareto a zjistil jsem to az kdyz uz jsem to mel skoro hotove, tak jsem do toho kafe splichnul medovinu - chutovy rozdil nepatrny kupodivu. Tado, budoucí advokát a chováš se jak Babicovo žák. Když už uděláš takovou prasárnu, tak se s ní alespoň nechlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Tado, budoucí advokát a chováš se jak Babicovo žák. Když už uděláš takovou prasárnu, tak se s ní alespoň nechlub. Dejte do toho limetku a když nemáte limetku tak citrón. A když nemáte ani ten, tak tam dejte cibuli, stejně ho..o poznáte. Jo jinak jsem dělal ballotinu podle Jacquese Pepina a hosté, co přišli na oběd se jenom oblizovali. Díky tomuhle vláknu zase nová zkušenost. Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem dagou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 skoro som sa zadusil ranajkami pri tomto Ty vole... Tiramisu z pomazankovyho masla... Tenhle narod fakt sezere cokoliv... Myslim, ze realna uspora na surovinach je marginalni faktor - hlavni je, ze jsme, woe, vymrdali se systemem a ukazali tem talosum, jaxe to dela u nas v Horni Dolni, pyco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 ked uz sme u toho mascarpone..bratia cesi, aha co ste vymysleli..ked som tu uvidela v obchode skoro ma vystrelo od rehotu Maskar z Polne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Jelikož jsem sám doma, tak jsem vyhrabal recept na "Guláš v troubě"....už se to peče, za hoďku a půl to má být hotovo, tak jsem zvědavý jaké to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 chcelo by to podsekciu humor, som v koncoch ked uz sme u toho mascarpone..bratia cesi, aha co ste vymysleli..ked som tu uvidela v obchode skoro ma vystrelo od rehotu Maskar z Polne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Jelikož jsem sám doma, tak jsem vyhrabal recept na "Guláš v troubě"....už se to peče, za hoďku a půl to má být hotovo, tak jsem zvědavý jaké to bude nedávno jsem to měl u příbuzných, pravda bylot o z vepřového a guláš se tomu říkat nedalo, ale chuťově překvapivě dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Kejklik: To jsem to mel vylejt vsecko do hajzlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Kejklik: To jsem to mel vylejt vsecko do hajzlu? No tak zmanažovat si to tak, že nejdřív začne míchat suroviny a pak zjistit, že něco nemá, to může jenom nedomrlej právník A ještě se tím chlubí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 No tak zmanažovat si to tak, že nejdřív začne míchat suroviny a pak zjistit, že něco nemá, to může jenom nedomrlej právník A ještě se tím chlubí prosím,co znamená nedomrlej ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 prosím,co znamená nedomrlej ????? google Nedomrlý je ten, kdo umírá, ale ještě nedomřel; kdo není k životu ani k smrti; kdo je chatrný, churavý, slabý atd.; vulgární synonymum podobného tvaru je nedochcíplý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 prosím,co znamená nedomrlej ????? Skalamander odpověděl naprosto skvěle. U nás se to používá celkem často i ve spojitosti s nedodělaným, neúplným, nehotovým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 prosím,co znamená nedomrlej ????? Nedomrlý je jak výše popsáno a je to stav nedokonavý. Na Slovácku se běžně používá i dokonavý výraz "pomrlý", to jest ten, kdo už to překlopil směrem do truhly. Prostě "totok a hotovo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se