Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Trochu se to vymyká T bone stekům a jiným lahůdkám,ale je to vynikající třeba na malou svačinku

Chleba s máslem a medem posypat na jemnoučko nakrájenými plátky česneku med vezme česneku část palčivosti česnek medu část sladkosti stojí to za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

gas: Teď mě tak napadlo: určitěs už někdy v Olomouci byl v Primavesi, jak jsi byl spokojen?

Já tam byl na večeři s přítelkyní a moc nadšený jsem nebyl - místo krvavého steaku mi přinesli přinejlepším medium, ne-li propečený, rajčatová polévka děsně slaná...

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se vrátil ne z Hradu, ale z Ambiente, kde jsme byli s manželkou a se známými a jsem tak hrozně přecpaný masem, až je to nepěkné. A to jsem toho různého masa ani moc nesnědl, odhaduji dohromady tak čtvrt kila, ale jak je to jen maso a maso a maso, tak se člověk nějak rychle zasytí a konec. Ale masíčko mají velmi dobré a výborně připravené.

Teď to kompenzuji sklenkou výborného vínka (Tanzberg Turold Sauvignon 2006) a suše konstatuji, že už mi v mém věku takovéhle cpaní se nějak nesvědčí.

Odkaz ke komentáři

gas: Teď mě tak napadlo: určitěs už někdy v Olomouci byl v Primavesi, jak jsi byl spokojen?

Já tam byl na večeři s přítelkyní a moc nadšený jsem nebyl - místo krvavého steaku mi přinesli přinejlepším medium, ne-li propečený, rajčatová polévka děsně slaná...

byl, ceny jako v zátiší nebo mlýnci, ale kvalita surovin, příprava a zpracování jídla tomu neodpovídá, když budou cenově

o 30% níž, tak nad tím mávnu rukou, ale zatím raději sednu do auta a jedu na večeři do prahy ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
v olomouci momentálně není dobrá restaurace, asi jsem dost rozežraný, ale není

Díky :thumbsup_anim: Hele, chtít se dobře najíst není žádná rozežranost, taky začínám být docela náročný...

Odkaz ke komentáři

zdravim, zajtra sa chystam do prahy a okrem hodiniek by som este rad travil volny cas pri nejakom dobrom steaku... :D

Mozte mi prosim poradit, kde by bolo najlepsie ist? Idem tam s kamaratom cize nepotrebujeme nieco obzvlast luxusne, ale zas trosku vyssia cena nie je nejaky nezvladnutelny problem. dik

// nieco som si pozrel na nete a neviem sa rozhodnut medzi http://www.lacasaargentina.cz a http://www.el-gaucho.cz/ , nejake tipy?

Upraveno uživatelem mik@
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Taky jsem hned pomyslel na Ambiente... ale na Living restaurant na vinohradech

Jo v Mánesový bylo vůbec první Ambiente, ale nemají tam za 495 neomezenou konzumaci.

Ještě bych zkusil na Vinohradech Sonoru a samozřejmě moje oblíbené Amigos (dříve Kojak).

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time

V La casa argentina jsem byl asi 3x, steaky tam mají výborné... piáno na stropě je opravdu super, piraně v akvárku se mi líbí.... ale něco neviditelného mě do té hospody netáhne znovu. Takové zvláštní no...

Mimochodem El Gaucho má pěkný stránky. :(

Mě normálně najedou jejich stránky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...