Přejít na obsah

Stowa Seatime

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Do prdele, co já křupan to zase sesmolil za koko**nu :eek:

Arnolde přijeď, já mám teď rozečtenej vodkalist

Romane, prchavý náznak sebereflexe z konce Tvého příspěvku mě osvobozuje z dalších úvah o Tvém vkusu, mou satisfakcí budiž Tvůj veřejný slib, že se podobných zhůvěřilostí nadále nedopustíš. Kdyby nic, snažně Tě prosím, zapomeň aspoň na tu ještěrku!!!

BTW, právě jsem bojovně naladěn, zejména z důvodu současného rozečtení grappalistu, pivolistu a vínolistu.

To Arnold: Arnolde, přijeď a uděláme soutěž, kdo vypije víc kávy.

Odesláno (upraveno)
Romane, prchavý náznak sebereflexe z konce Tvého příspěvku mě osvobozuje z dalších úvah o Tvém vkusu, mou satisfakcí budiž Tvůj veřejný slib, že se podobných zhůvěřilostí nadále nedopustíš. Kdyby nic, snažně Tě prosím, zapomeň aspoň na tu ještěrku!!!

Pár nehynoucích citátů z Tvých prodejních inzerátů

Bach, je extra kurz, takže spíše pro chronomagorku

24/22 od Mistra Simona, je chudák ze žáby. Simon říkal, že si žáby sám pěstuje a zabíjí. Na ruce 2 minuty. Důvod prodeje: Řekl jsem doma, z čeho je. Rozměry 75x114mm. Cena: .

24/22 černá lesklá bejvalá ještěrka. Na její smrti nemá podíl Mistr Simon. U páté a šesté dírky, tam, kde byla spona, je trošku poškrábaná. Na konci je jakoby hodně placatá, aby šla navlíknout do original Panerai spony. Na ruce cca 2x. Rozměry 84x123mm. Cena:

Pochopitelně je to z veverky. HCIQ si byl nějaký nachytat k večeři, je jich teďka dost a tak mě pak jednu dal

Prodám tento vzácný vintage řemen, vyrobený z nějakého futrálu na pistoli, nebo co

Nádavkem, tedy zdarma, přidám 18mm sponu z platiny a bílého zlata.

2. 24/22 originál chcíplá krajta, 116/75, vycpávanej, nošený cca 10 minut, Panatime.

Ty jsi se nedokázal designově ukotvit ani po prodeji 21 řemenů, co jsem napočítal v tvých prodejních vláknech :D

Jsi řemínkovej heretik a jako takový bys měl být vyobcován ze společnosti lidí dobrého vkusu.

Ta ještěrka se mi vůbec nelíbí, vůbec nevím, proč ji budu kupovat, ale budu muset, protože se nelíbí Tobě

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
Pár nehynoucích citátů z Tvých prodejních inzerátů

Bach, je extra kurz, takže spíše pro chronomagorku

24/22 od Mistra Simona, je chudák ze žáby. Simon říkal, že si žáby sám pěstuje a zabíjí. Na ruce 2 minuty. Důvod prodeje: Řekl jsem doma, z čeho je. Rozměry 75x114mm. Cena: .

24/22 černá lesklá bejvalá ještěrka. Na její smrti nemá podíl Mistr Simon. U páté a šesté dírky, tam, kde byla spona, je trošku poškrábaná. Na konci je jakoby hodně placatá, aby šla navlíknout do original Panerai spony. Na ruce cca 2x. Rozměry 84x123mm. Cena:

Pochopitelně je to z veverky. HCIQ si byl nějaký nachytat k večeři, je jich teďka dost a tak mě pak jednu dal

Prodám tento vzácný vintage řemen, vyrobený z nějakého futrálu na pistoli, nebo co

Nádavkem, tedy zdarma, přidám 18mm sponu z platiny a bílého zlata.

2. 24/22 originál chcíplá krajta, 116/75, vycpávanej, nošený cca 10 minut, Panatime.

Ty jsi se nedokázal designově ukotvit ani po prodeji 21 řemenů, co jsem napočítal v tvých prodejních vláknech :D

Jsi řemínkovej heretik a jako takový bys měl být vyobcován ze společnosti lidí dobrého vkusu.

Ta ještěrka se mi vůbec nelíbí, vůbec nevím, proč ji budu kupovat, ale budu muset, protože se nelíbí Tobě

Takhle podáno, to je ovšem...., uznávám všechny důvody pro koupi ještěrky. A změnil jsem názor - velmi se mi líbí. Jdu se zeptat Mr.Googla, kdo nebo co je to ten heretik.

Odesláno
THX - tyhle "panerai" řemeny vypadají dobře skoro na všech hodinkách - experti :) na paneristi.com to cpou na všechno co mají doma a většinou to vypadá dobře

Sice je to v tomhle vlakne mirny OT, ale potvrzuji YPOva slova a pridavam odkaz na jeden "vytvor" expertu z paneristi

zdroj/source: www,paneristi,com

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
....To Arnold: Arnolde, přijeď a uděláme soutěž, kdo vypije víc kávy.

:eek: No já nevím, jestli se něco takového dá přežít :sick01: :sick01: .

To snad bude lepší :cheers: nebo :wine: !

Návštěvník cecil
Odesláno

Krásný hodinky linie pouzdra a ta krabiciznost v dobrém slova smyslu vypadají velmi dobře, snad bych uvítal větší rozměr tedy alespon pro mně. :thumbsup_anim:

Odesláno
Takhle podáno, to je ovšem...., uznávám všechny důvody pro koupi ještěrky. A změnil jsem názor - velmi se mi líbí. Jdu se zeptat Mr.Googla, kdo nebo co je to ten heretik.

Nemusíš hledat...kačíř či také bludař který má rozpolcený církevní názor , ale to platilo ve středověku..teď už nee :thumbsup_anim: ..buď rád, že již nefunguje inkvizice :)

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si oživit trochu toto vlákno.

Mohu poprosit od případných nositelů a majitelů Stowa Seatime (i bývalých samozřejmě) o postřehy a zkušenosti např. po delší době? Zda skutečně hodinky netrpí na škrábance, když jsou broušené atd. A důležitý dotaz - jak jsou na tom s luminiscencí??? Fotky, na ruce i v prostředí, jsou velice, velice vítány :blush02:

Děkuji předem.

Odesláno

moc ti toho nenapíšu, mám je teprve 14 dní... je to kus železa, ale velice rychle si na ně zvykneš, dokonalý ocelový tah, sponu poškrábeš, ale rozleštíš, na článcích to nevidíš, pouzdro ok, náchylné není, jedině si musíš dávat pozor, pokud se rozhodneš vyměnit tah za řemen, šroubky stěžejek jsou zapuštěny hluboko a tam šrám na dírce a kolem hrozí, dá se ale celý bok přeleš***, sklíčko mírně zapuštěno pod lunetou, ta je měnitelná, což je super, můžeš měnit dle nálady, luminescenci si dovedu představit lepší, seika nebo fortisy to nejsou, ale... číselník je natolik přehledný, že problém s odečítáním nemám...

fotky zatím nejsou, nestíhám.

rozhodně vřele doporučuji, za své peníze získáš neotřelé potápky, neměckou kvalitu, neuvidíš je na každé ruce a myslím si, že tě jen tak neomrzí...

Odesláno

Děkuji za info. V koutku duše doufám, že se na ně zmátořím, je to favorit. Když se to nepovede, skončím u jiných německých, ale tyhle Stowa, ty by se mi líbily. Reálně zvažuju zbavit se posledních časoměřičů a mít jedny pořádné echt německé a jediné definitivní hodinky. :king:

Návštěvník salamio
Odesláno
Děkuji za info. V koutku duše doufám, že se na ně zmátořím, je to favorit. Když se to nepovede, skončím u jiných německých, ale tyhle Stowa, ty by se mi líbily. Reálně zvažuju zbavit se posledních časoměřičů a mít jedny pořádné echt německé a jediné definitivní hodinky. :king:

Tak přihoď na některou z poukázek a můžeš je mít o dost levněji!

Návštěvník salamio
Odesláno
musím nejdřív vystrnadit něco z domu a až pak bych mohl přihazovat. Situace po rozpočtové stránce je letos bohužel napjatá, jinak bych to už udělal. :(

Jasně, v pohodě - jen dělám té aukci marketing :).

Je tam i poukázka na 20? s vyvolávačkou 250 Kč - euro za 12,50 jinde nekoupíš! :).

Odesláno (upraveno)

85? za celou lunetu ja temer zadarmo. Doxa luneta stoji 250?. Sice plati poslani a prace je zdarma, ale stejne mi ta Stowa nabidka, 85+posta+dve minuty prace, prijde jako vic, nez ferova. Ta celonerezova luneta navic vypada perfektne. Za dva roky si koupim Prodivery o tom zadna. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...