Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdyz kliknu najit tve prispevky, tak vidim taky az od cervna 2014. u sebe vidim taky cerven 2014. ale kdyz hledam prispevky podle klicovych slov, tak vidim dal. kazdopadne pokud das trebas rolex, tak vidis jen do 2014, kdyz dam bond, vidim do 2009, kdyz dam fortis skywatch, najdu vsuj inzerat z rijna 2006 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3134-fortis-skywatch/

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Děkuju za vysvětlení. Vyplývá mi z toho, že nějaké omezení při vyhledávání obecnejsiho výrazu přece jen existuje. Možná to ukazuje jen xxx příspěvků a u frekventovaných témat, třeba Rolex, to díky tomu vyhodí jen výsledky z kratšího časového období.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Není tam strop, který vrátí prostě XX posledních výsledků hledání? Čím používanější frázi použiješ, tím kratší období zachytíš...

Odesláno
  V 24. 3. 2015 v 18:21, sibirnaya napsal:

proste moc pises, tak uz je tebou system unaven :)

To mě nenapadlo :D

O nic nejde, pokud je možno funkci suplovat přes google, dá se s tím žít. A své vlastní příspěvky si taky nepotřebuji prohlížet zpětně, takovej Narcis zas nejsem, uvedl jsem to jen jako příklad. Šlo mi spíš o to, aby se o tom víc vědělo... prostě se může stát, že jsou na fóru zajímavé informace, které vám systém nenajde, a vyplatí se kombinovat hledání i s google, bingem nebo jiným. Už dám pokoj, přeju fajn večer.

Odesláno

ocenuju ze sibir zareagoval ... admini zatim mlci... kdyz uz teda mlci, je teda nejak velky/ technicky/ administrativni problem udelat v sekci dalsi oddily ? laicky mi to prijde jako prkotina. ale asi to je nejaky BIG problem ....

Odesláno

neni to BIG problem. otazka je, kterym smerem se vydat,

a)nechat sekci CH hodinky jako takovou obecnou, kde si clovek projede novinky od snowa a spol - sice bez ladu a skladu, ale zato nic nevynechas, a mit vlakna jen na nejoblibenejsi znacky - tzn ne revue thommen :)

b)rozdelit to na supliky, revue thommen, baume mercier, vacheron atd atp, s tim, ze se to bdue rozdelovat podle znacek a bude jich tam dost, ale pro novinky budes muset do kazdyho supliku zvlast

c)ale to nevim, nakolik se nam bude chtit - snow a spol budou hazet novinky bez ladu a skladu, my je nechame par dni pokupe, aby si to kazdej projel, a pak se prehazej do supliku, aby se v tom lip hledalo..

Odesláno

revicka byly jen tak pod carou slo primarne o doxy.. s tim suplickovanim se jiz zacalo ...ted je to takovy kockopes ... proste nejaky suplicky jsou slovutnych i mene slovutnych jmen a nejake chybi

.. toz tak :-)

Odesláno

... asi sibirov variant B...  buď si za A, otvoríš iba šuflík so značkou, ktorá Ťa primárne zaujíma...alebo za B, postupne otvoríš všetky šuflíky a vzdelávaš sa...v každom prípade vieš vopred ktorú značku otvoríš a o čom budeš čítať...

Odesláno

Když ty si to dal striktne na varianty... tak nad tim uvazuju seriozne, at to tady neplevelim.. všechno hned supličkovat asi není cesta.. spis bych ta nechal pocitove ... ony ty " šupličky" mají i infomační hodnotu, že vůbec taková značka hodinek existuje a i to je docela fajn informace  

Odesláno
  V 26. 3. 2015 v 10:50, sibirnaya napsal:

pro velky zajem na to pecu..

Zájem by byl veliký, třeba já jsem byl potichu, abych to nezakrikl a neodradil módy. Nejsem ajťák, ale napadá mne, nešel by ten přesun řešit nějakou akcí? Jako že by člověk napsal příspěvek o značce XY, součástí protokolu před odesláním by byla kolonka "vyber název výrobce ---> XY" a za dva týdny by se automatickou akci příspěvek přesunul do složky hodinek XY....

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 14. 2. 2014 v 13:20, geometr napsal:

Navrhuji ke zvážení, zda by nebylo vhodné založit v sekci švýcarské hodinky podsekci pro značku Certina. Nenašel jsem ji tam (snad jsem koukal pozorně) a myslím, že si to snad Certina zaslouží. Také jsem už několikrát hledal na téma certina a jelikož hledaní funguje, jak funguje, prokousat se výsledky hledaní dá poměrné námahu. Vyhledáváním v konkrétní - příslušné sekci (v tomto případě značce, která by byla vyčleněna) by se výsledky hledaní poměrně zúžily. Děkuji!

+1

S ohledem na aktuální počet majitelů na fóru (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75203-certina-owners-club/page-3), bych byl rád za novou sekci Certina.

Odesláno (upraveno)

Ano, některé sekce by se hodily doplnit ki většímu zpřehlednění celého fora.

Jak výše píše Martar a další, Certina ano, já bych pak uvítal, udělat sekci v japonských - Casio, zatím není a rozhodně chybí. Stejně je třeba doplnit Ruské hodinky, tam už je z témat, nápadů docela dobrý guláš, kdo o ruských nemá ani páru, tak se v tom ztratí a ani ho to nepřitáhne ke čtení či kochání.

Sand by to mohlo být takto - Ruské - CCCP do roku 1991 a jmenovitě Poljot, Poběda, Vostok, Raketa, Amfibija a zbytek, a k tomu Rusko po roce 1991 se všema Aviatorama a všemi dalšími novotvary  atd.

Prim/Elton by to také snesl - podle kalibrů

- řada 5x veškeré

- řada 66/68

- řada 64/69 a následující, v tom by to mohlo jít ještě podle modelů, nebo nejvytíženější modly k diskusi vypíchnout samostatně - Spartak, Igen a Sport, Orlík, Traktor, Diplomat, Elegant.

Asi by toho být více, ale aby toho nebylo moc najednou, tak  to zatím stačí.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Hlavně nevím, co v ruských dělají pobaltské Vostoky Europe. Navíc je fake jmémo jako by někdo dělal Rolex Czech...

Podle hesla našeho dějepisáře "Asie začíná za Brnem" bych VE dal do "Asie (mimo Japonsko)".

Odesláno

V sekci >>Prim<< vznikla před časem sekce XXL hodinek...

Co to vytrčit ven, jako třeba kapsáče, pro všechny značky?

Jde o nástěnné a stolní hodiny, budíky, palubní hodiny do dopr. prostředků, outdoorové hodiny od nádražních přes uliční až po věžní....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...