Kalisport Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Ahoj, Jak už název odpovídá hledám něco na místo ledžendery Seiko sarbů. V podstatě hledám klasické univerzální hodinky bez lunety. Velikost 39-42 mm a rád bych se vešel do 15K českých korun samozřejmě. Mám tu dva kousky které na mě momentálně svítí s hezkou cenovkou na timestoru. 1) Tyhle OS jsou suprový, už jsem je jednou vlastnil akorát v titanovém provedením. Tehdy mi hrozně vadil ten titan, takže ocelová verze by mohla být trefou do černého. Velikost 39mm 2) Tyhle mě celkem lákají jsou takové čistčí o což mi ve finále i jde. Obejdu bez římských číslic i stěrače který u tohoto modelu bohužel je taky, ale na druhou stranu mi ten stěrač nikterak nepřekáží. Velikost 42 mm No a tím končím a potřebuju vaši pomoc. Nemám úplně přehled o takových modelech hodinek já spíš nosím potápky a tam mám vše co zatím potřebuji. Chybí mi takovéhle univerzály k tričku i ke košili a noc rád bych jedny takové ve svojí sbírce měl. Předem děkuji za rady a tipy Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Akoze sarb si predal a teraz hladas nieco namiesto nich? Alebo hladas nieco ako sarb? Ci len necitam s porozumenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Nevěděl jsem jak to téma nazvat. Možná jsem měl napsat hledám klasické hodinky bez lunety? Každopádně sarby jsou tomu co hledám nejblíž tak jsem to nazval takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Tak třeba: Tissot Classic Dream Swissmatic T129.407.11.051.00 Průměr 42 mm, výška 11,5 mm, s automatem Swissmatic s rezervou 72 hodin. Cena se do limitu vejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 https://www.facebook.com/share/p/ygpzE92bmXZC2ubs/ Přihoď nějakou kačku a vem tyhle Jazzmastry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 3 hodinami, dragys27 napsal: Tak třeba: Tissot Classic Dream Swissmatic T129.407.11.051.00 Průměr 42 mm, výška 11,5 mm, s automatem Swissmatic s rezervou 72 hodin. Cena se do limitu vejde. Tvar pouzdra bych uvítal spíše takový jako mají ty OS nebo již zmiňované sarby. Tohle je takový moc "kulatý" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 2 hodinami, Gustaf napsal: https://www.facebook.com/share/p/ygpzE92bmXZC2ubs/ Přihoď nějakou kačku a vem tyhle Jazzmastry.... Bohužel nejsem členem stránky takže nic nevidím a je to možná dobře chtěl bych si držet té maximální částky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 A primo ty Sarby nevezmes proc? Nove se sice uz asi sehnat nedaji, ale z druhe ruky v super stavu by problem byt nemel i snad do tech 15k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Zkus se ještě podívat na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 před 8 hodinami, Kalisport napsal: Bohužel nejsem členem stránky takže nic nevidím a je to možná dobře chtěl bych si držet té maximální částky. Tak mrkni na Hamilton Jazzmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Před hodinou, Rendell napsal: Zkus se ještě podívat na toto. Ty vypadají hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 A pořád je můžu jen doporučit Přesnost , velikost, odolnost proti poškrábání, univerzální vzhled a slušná cena. Jediné (pro mě) dvě nevýhody: mikroregulace jen dvě pozice a pouze pro japonský trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Tak mrkni na Hamilton Jazzmaster A zrovna se jedny pěkný prodávaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 A rovnou za 15k..... jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Presne. Aj stierac sa tam hodi. Tieto hamiky sa fakt podarili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Já vám nevím...to se vám fakt tak líbí ty Hamiltony třeba víc než ty OS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Mě k nim nesedí ten bílí ciferník. Většinou preferují tmavý a na tomhle bílém mi dost vadí ta rezerva nátahu. Bez ní by to bylo daleko lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Bílý cifr mi na nich nevadí, spíše provedení ukazatele rezervy nátahu (připomíná mi to nějaké smartwatche). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 před 17 hodinami, Zmrzlinar napsal: A primo ty Sarby nevezmes proc? Nove se sice uz asi sehnat nedaji, ale z druhe ruky v super stavu by problem byt nemel i snad do tech 15k. Klidně bych je vzal kdybych je někde sehnal, ale musel by to být fakt top stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se