Přejít na obsah

Něco na místo Seiko sarb

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Jak už název odpovídá hledám něco na místo ledžendery Seiko sarbů. V podstatě hledám klasické univerzální hodinky bez lunety. Velikost 39-42 mm a rád bych se vešel do 15K českých korun samozřejmě. Mám tu dva kousky které na mě momentálně svítí s hezkou cenovkou na timestoru.

1) 201663-1.jpg.33ecd5bfe7364462a68d13e1c4e73225.jpg

Tyhle OS jsou suprový, už jsem je jednou vlastnil akorát v titanovém provedením. Tehdy mi hrozně vadil ten titan, takže ocelová verze by mohla být trefou do černého. Velikost 39mm

2)197791-3.jpg.fa76c462e20356975513370c673a000a.jpg

Tyhle mě celkem lákají jsou takové čistčí o což mi ve finále i jde. Obejdu bez římských číslic i stěrače který u tohoto modelu bohužel je taky, ale na druhou stranu mi ten stěrač nikterak nepřekáží. Velikost 42 mm

No a tím končím a potřebuju vaši pomoc. Nemám úplně přehled o takových modelech hodinek já spíš nosím potápky a tam mám vše co zatím potřebuji. Chybí mi takovéhle univerzály k tričku i ke  košili a noc rád bych jedny takové ve svojí sbírce měl. Předem děkuji za rady a tipy

Michal 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, dragys27 napsal:

Tak třeba: Tissot Classic Dream Swissmatic T129.407.11.051.00

Průměr 42 mm, výška 11,5 mm, s automatem Swissmatic s rezervou 72 hodin. Cena se do limitu vejde.

tissot-classic-dream-automatic-t1294071105100_211311_245977.jpg

Tvar pouzdra bych uvítal spíše takový jako mají ty OS nebo již zmiňované sarby. Tohle je takový moc "kulatý"

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

https://www.facebook.com/share/p/ygpzE92bmXZC2ubs/

Přihoď nějakou kačku a vem tyhle Jazzmastry....

Bohužel nejsem členem stránky takže nic nevidím a je to možná dobře 😃 chtěl bych si držet té maximální částky.

Odkaz ke komentáři

A pořád je můžu jen doporučit :)

Přesnost , velikost, odolnost proti poškrábání, univerzální vzhled a slušná cena. Jediné (pro mě) dvě nevýhody: mikroregulace jen dvě pozice a pouze pro japonský trh.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Zmrzlinar napsal:

A primo ty Sarby nevezmes proc? Nove se sice uz asi sehnat nedaji, ale z druhe ruky v super stavu by problem byt nemel i snad do tech 15k. 

Klidně bych je vzal kdybych je někde sehnal, ale musel by to být fakt top stav.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...