Přejít na obsah

White-Dial Omega Speedmaster “Daniel Craig”

brownwld

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 9 hodinami, Kostra napsal:

Na produktovkách mě uchvátily, jsem zvědavý, jak budou vypadat naživo👍. Jen ta cena (i u klasiky) je docela běs. 100% za tipují 4-5 let to je hodně úlet.

No clovek ma tak nejak v hlave, ze Moony jsou hodinky za kilo, ale ono to tak bohuzel uz davno neni... Aktualne stoji klasicky hesalit Moony 193 300,- Kč.

Stary hesalitovy Moony ref. 311.30.42.30.01.005 (velká krabice) byly v listopadu 2020 za 134 400,- Kč a jen za základě mailu mi jeden AD nabízel slevu na 114 990,- Kč.

Osobně jsem rád, že bílá varianta stojí skoro stejně jako klasický černý safíry, ale už je to prostě hodně hodně peněz za Moony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, brownwld napsal:

No clovek ma tak nejak v hlave, ze Moony jsou hodinky za kilo, ale ono to tak bohuzel uz davno neni... Aktualne stoji klasicky hesalit Moony 193 300,- Kč.

Stary hesalitovy Moony ref. 311.30.42.30.01.005 (velká krabice) byly v listopadu 2020 za 134 400,- Kč a jen za základě mailu mi jeden AD nabízel slevu na 114 990,- Kč.

Osobně jsem rád, že bílá varianta stojí skoro stejně jako klasický černý safíry, ale už je to prostě hodně hodně peněz za Moony.

Souhlas, za mě tak 150k by bylo adekvátních v dnešní době...dvě kila je už prostě řacha za Moony

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Peta-Biker napsal:

hahahahahahha

image.png.2ffd6dbad0f3220f7876137173073700.png

tak tymto stylom aj ja viem zohnat hocijake hodinky :D cenu srat, kto ich chce a ma love zarobene cez ine hobby/biznisy/platformy apod tak 3 litre ozelie, skor ma bavi ten predajca a disponibilita :D:D:D 

Este som zabudol je tam asi limit uz nastaveny 20% na inzeraty predajcov mat tento status kedze sa robilo vela inzosov aby sa kontroloval trh (zvysoval/znizoval chlapcami ;) ) aspon to mi povedal kamos ktory sa vyzna daleko lepsie ako ja v tychto vodach :D

Upraveno uživatelem actionman1
Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, brownwld napsal:

Souhlasím, mám to stejně, včera jsem zaregistroval tu novou cenu za klasický Moony a už to nebude dlouho trvat a bude to 200 tis. Já jsem hrozně rád, že jsem je kupoval ještě za "normální" cenu a to jsem je před tím kupoval ještě za "normálnější" cenu a prodal, což mě do dneška štve, ale to tady udělalo spousta borců... Jsem spokojený s těma, co mám a přemýšlím, že kdybych je neměl a zatoužil bych po nových dnes, jestli bych byl ochotný za ně dát tyhle prachy, myslím, že ne, ale zase znám ten pocit, když se to rozjede, tak ten chtíč jde těžko zastavit, ale už je to dost no...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...