Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 to jsem zvědavej,kdo bude mít první Frogmany tady......nAscU nepočítám,nežije tu a ty 6300 taky ne(nemají nápis Frogman-i když to Frogy jsou)...... A joo to mi nedoslo ze tu nezije sakra , tak to mam asi smulu I kdyz predstava jak tahne tasku digitalek ktere nam chce predvest na letisti pres prijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 to jsem zvědavej,kdo bude mít první Frogmany tady......nAscU nepočítám,nežije tu a ty 6300 taky ne(nemají nápis Frogman-i když to Frogy jsou)...... jak nepocitas? I na WUS mam napsane oba staty Klidne je nekdy privezu ukazat, ale nazpet se budu pak budu obavat. Pochybuji, ze by me cesi kontrolovali, kdyz letim z Norska. Naopak to hrozi, hlavne kvuli alkoholu (ale jeste se mi to nestalo). BTW dnes jsem se tady tak naprudil, ze uvazuji, ze se na podzim mozna odstehuju do CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 až tu budeš nastálo,budu Tě počítat...do tej doby ne...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 jak nepocitas? I na WUS mam napsane oba staty Klidne je nekdy privezu ukazat, ale nazpet se budu pak budu obavat. Pochybuji, ze by me cesi kontrolovali, kdyz letim z Norska. Naopak to hrozi, hlavne kvuli alkoholu (ale jeste se mi to nestalo). BTW dnes jsem se tady tak naprudil, ze uvazuji, ze se na podzim mozna odstehuju do CR Co se stalo jestli se muzu optat ? Kousl te los? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Bohuzel ne. To by mi zase tak nevadilo. Majitele domku kde bydlim se rozhodli, ze zde budou bydlet taky. (prodali svuj dum a budou stavet novy, tak dokud ho nepostavi, tak budu bydlet v takove chajde ) Zitra se stehuju, je to kousek vedle, ale je to hrozne male. Upraveno 9. července 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Bohuzel ne. To by mi zase tak nevadilo. Majitele domku kde bydlim se rozhodli, ze zde budou bydlet taky. (prodali svuj dum a budou stavet novy, tak dokud ho nepostavi, tak budu bydlet v takove chajde ) Zitra se stehuju, je to kousek vedle, ale je to hrozne male. Videl bych to ze diginy budou v chajde a ty venku .... dohromady se tam vlezete No snad to nebudou stavet dlouho...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 kiwidj z WUS obdrzel tri Kermity, musim je sem postnout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 To mi nedělej tohle to To je prostě krása, fakt se mi líbí nejvíc ze všech G i Frogmanů, pro mě jsou nejlepší!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Parada! Muzu se jenom zeptat na co jsou tak cloveku troje ty same hodinky ? Jedny na ruku jedny za sklo a treti co kdyby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 On psal, ze ma 2 pro kamarady. Ale jsou i typci : jedny na noseni a dvoje do sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 to pak muzou jedny prodat a jedny jim jeste zustanou na horsi casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Co to ta sleduju, tak vsechny Frogmany sly casem nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 je to opet nejaka politika casia, ze se da zabimuz koupit jen nekde nebo je jen nekdo linej to k nam dovazet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 podle mne to bude divným přístupem našeho zastoupení Casia.....celou produkci si tu rozhodně neprohlédneš,když probíhaly oslavy výročí,u nás ticho po pěšině.......asi na to pečou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 aktuální foto, kdyby měl někdo zájem. ležej tam, když tak vzpomínám, už docela dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 aktuální foto, kdyby měl někdo zájem. ležej tam, když tak vzpomínám, už docela dlouho. A kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 A kde? na francouzský, asi třetí blok od míráku, rohová prodejna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 aktuální foto, kdyby měl někdo zájem. ležej tam, když tak vzpomínám, už docela dlouho. Tak už tam neleží Kontrolní otázka. Proč už tam neleží? Protože už leží u mě doma, soudruzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Jo tak ty zelený to je paráda... jakože mě zatím zaujaly jen šedý mudmany (takže je mám), tak tohle je u mě o pár pater výš. Super, mám wishshocky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Tak už tam neleží Kontrolní otázka. Proč už tam neleží? Protože už leží u mě doma, soudruzi tož gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se