Harwey Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 Nieco nove z umeleckej tvorby 10 ks limitky https://www.prim.cz/novinka-limitovana-edice-prim-art-2024-le mesh sa mi k nim ale vobec nehodi
nickolas Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 Kterak zbrojař, uprostřed války, s holubicí míru na hodinkách přišel. Já se poseru 1
warann Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 V 3. 4. 2024 v 10:27, nickolas napsal: Kterak zbrojař, uprostřed války, s holubicí míru na hodinkách přišel. Já se poseru Rozšířit Třeba chtěl jenl oslavit svůj žebříčkový skok, tak mu to dobřej, no. "Vůbec nejvýraznější posun ale zaznamenal zbrojař Michal Strnad, jenž svůj majetek ve srovnání s minulým rokem více než zdvojnásobil na 4,4 miliardy dolarů a posunul se na šesté místo mezi Čechy a 709. celkově. V celosvětovém žebříčku tak poskočil směrem vzhůru o 804 příček." https://forbes.cz/kellnerova-na-trunu-strnad-splha-vzhuru-aneb-cesi-v-zebricku-nejbohatsich-lidi/
PavelK Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 Na téhle limitce mi nesedí několik věcí, resp. hlavně na její prezentaci výrobcem: Jmenuje se PRIM Art neboli umění, ale nikde není uveden autor toho uměleckého díla. To je u umění poněkud neobvyklé. Doslova uvádějí "keramický číselník", ten je ovšem kovový. Jediná keramika je obsažena v té barvě HyCeram, která je směsí keramiky a plastu. Takže jde v podstatě o lež, při nejlepším o zavádějící tvrzení. (Tedy nerad bych se mýlil, ale podle fotek to tak s největší pravděpodobností vypadá.) Číselník se snaží napodobit cloisonné email, který je mnohem pracnější, ale budiž. Jako materiál u bicolor verze je uvedeno také zlato, ovšem bez uvedení ryzosti. Že v technických parametrech jsou takové úžasné informace jako "ČÍSELNÍK FILTR: barevný", to už je detail. Podobné perly jsou u PRIMu bohužel spíš pravidlem než výjimkou a zbytečně snižují dojem z hodinek.
Kid_A Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 ty kraso, tolik krasneho ceskeho artu by slo na ten cifernik obtisknout (kupka motivy, knizakovu dasenku, davida cernyho nebo nejakou tupost od pasty onera) nebo treba motiv prahy, vysehradu, benatek nad jizerou. a voni tam daj holubici s ratolesti. Predpokladam, ze je limitka vyprodana
Kapelnik Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 V 3. 4. 2024 v 12:08, Kid_A napsal: ty kraso, tolik krasneho ceskeho artu by slo na ten cifernik obtisknout (kupka motivy, knizakovu dasenku, davida cernyho nebo nejakou tupost od pasty onera) nebo treba motiv prahy, vysehradu, benatek nad jizerou. a voni tam daj holubici s ratolesti. Predpokladam, ze je limitka vyprodana Rozšířit Myslim, ze Nove Mesto nad Metuji ma samo o sobe tolik krasneho artu, ktery by sel pouzit. Ale proti gustu……..
cigi Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 Pane jo !! Takhle mimo už ani prim dlouho nešlápnul. S artem nemá tahle limitka prim chcimír vůbec, ale vůbec nic společného. Ta bicolor verze na meši vypadá jak upocený kvarcky ve frcu, takový, co je prodávaj v hromadách ...... docela by mě zajímalo, kdo je uvažovaný cílový zákazník.
Harwey Odesláno 3. dubna Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna na rok 2025 prichadza ART s novym dizajnom https://www.prim.cz/novinka-limitovana-edice-prim-art-2025
VRS_Lenka Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Tak na první pohled to vypadá jako hodinky z AliExpressu … 2
Mar25tin Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Tak tohle je zklamání Nechápu proč ELTON nedokáže vyrobit v rámci své bohaté historie něco zajímavějšího.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se