Přejít na obsah

DaDriva

HODNOCENI DD NA CHRONOMAGU  

8 hlasů

1. 1. Hlasovani jako ve skole 1 - nejlepsi, 5 - nejhorsi

• 1 (nemam co vytknout)
      8
    • 2 (dobry)
      0
    • 3 (slo to)
      0
    • 4 (nic moc)
      0
    • 5 (misto toho aby mi neco prodal tak me jeste okradl)
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Promin ale tohle hlasovani jsem nejak nepochopil ??? To jako ze se chystas prejit do sekce profi a chrlit tu hodinky ? nebo chystas poradnou boudu a potrebujes nazbirat reference pro hejla nebo fakt nevim.

Neber to nijak osobne jen mne to zajima a zdravi te take DD ale tady spise Tyfo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promin ale tohle hlasovani jsem nejak nepochopil ??? To jako ze se chystas prejit do sekce profi a chrlit tu hodinky ? nebo chystas poradnou boudu a potrebujes nazbirat reference pro hejla nebo fakt nevim.

Neber to nijak osobne jen mne to zajima a zdravi te take DD ale tady spise Tyfo

Jojo, presne tak, to se chystam udelat...

Receno jinak - co je spatneho na tom chtit feedback a referenci? Resil jsem vymenu, kdy protejsek posle neco drive, nez ja. Byla moje dobra vule, ze jsem mu chtel poskytnout alespon trochu jistoty v tom, ze ode me posleze dostane to, co ma dostat. Nechapu, proc je za vsim hned viden zly umysl.

Pokud tohle vlakno vyvolava podobne domnenky, pak prosim moderatory, aby ho smazali.

Odkaz ke komentáři

Receno jinak - co je spatneho na tom chtit feedback a referenci? Resil jsem vymenu, kdy protejsek posle neco drive, nez ja. Byla moje dobra vule, ze jsem mu chtel poskytnout alespon trochu jistoty v tom, ze ode me posleze dostane to, co ma dostat. Nechapu, proc je za vsim hned viden zly umysl.

Pokud tohle vlakno vyvolava podobne domnenky, pak prosim moderatory, aby ho smazali.

on nemusi byt viden hned spatny umysl, ale celkem ho chapu. zivot cloveka nauci byt opatrny. ja bych treba tvuj konkretni pripad resil po SZ, ale tohle je taky moznost. chapu, ze nekoho to mohlo na zacatku zarazit

Odkaz ke komentáři

Na svoje věci je asi hodně hodnej (ne jako já), takže od něj putují dále kvalitní věci v super stavu a za velmi dobrý peníze....toť moje zkušenost.. :thumbsup_anim:

Tezi o kvalitních věcech v super stavu musím potvrdit - vypadá to, že DaDriva se stal mým spolehlivým dodavatelem vodky Elite, :D :D :D a i jako člověk vypadá slušně - záplatovaný, ale čistý.

Odkaz ke komentáři

...... Nechapu, proc je za vsim hned viden zly umysl.

Nic ve zlym urcite jsem za tim nevidel nic spatneho jen mne zajimalo proc. Ja se tady pohybuji jen chvili a mam pocit ze jsem tu celkove v dobre spolecnosti, ber to jen jako legraci a popichnuti ktere ti urcite pridalo nejaky ten pozitivni feedback.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...